EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum au orchestrat "baietii destepti" din Energie mituirea directorului Sucursalei Electrocentrale Rovinari. Iosif Chirca trimis in judecata

publicat 2024-04-17 17:30:24 (Puterea)
Cum au orchestrat baietii destepti din Energie mituirea directorului Sucursalei Electrocentrale Rovinari. Iosif Chirca trimis in judecata Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dezvaluit detalii uluitoare despre un dosar de coruptie ce zguduie sectorul energetic al tarii. Este vorba despre un caz in care afaceristi, traficanti de influenta si directori ai unor companii din energie sunt acuzati ca au primit sume de bani pentru a favoriza anumite societati comerciale. In centrul atentiei […]The post Cum au orchestrat "baietii destepti" din Energie mituirea directorului Sucursalei Electrocentrale Rovinari.... ...continuare.

In premiera, avem Registrul National Unic al Pacientilor Arsi, anunta prof. univ. dr. Dan Enescu

publicat 2024-04-17 17:30:24 (Puterea)
In premiera, avem Registrul National Unic al Pacientilor Arsi, anunta prof. univ. dr. Dan Enescu In premiera, Clinica de Chirurgie Plastica, Microchirurgie Reconstructiva si Arsuri din cadrul Spitalului „Grigore Alexandrescu" a infiintat Registrul National Unic al Pacientilor Arsi care cuprinde date privitoare la numarul pacientilor copii si adulti cu arsuri, locurile unde sunt tratati si cauzele arsurilor, a anuntat prof. univ. dr. Dan Mircea Enescu. Anual, in Romania, peste 10.000 […]The post In premiera, avem Registrul National Unic al Pacientilor Arsi, anunta prof. univ.... ...continuare.

George Tuta a aratat, pe viu, unde a dus proasta administrare a Sectorului 1

publicat 2024-04-17 17:30:24 (Puterea)
George Tuta a aratat, pe viu, unde a dus proasta administrare a Sectorului 1 George Tuta, candidatul PNL - PSD la Primaria Sectorului 1, a aratat astazi pe viu ce inseamna nepasarea primaritei Clotilde Armand fata de salubritatea din sector. George Tuta i-a invitat pe ministrul Mediului, Mircea Fechet, comisarul general al Garzii Nationale de Mediu, Andrei Corlan, si reprezentanti ai presei sa vada cu ochii lor dezastrul ecologic […]The post George Tuta a aratat, pe viu, unde a dus proasta administrare a Sectorului 1 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Sistemul de Garantie-Returnare, o minune care a durat... trei zile

publicat 2024-04-17 17:30:24 (Puterea)
Sistemul de Garantie-Returnare, o minune care a durat... trei zile Functionarea Sistemului Garantie-Returnare de colectare a PET-urilor a durat, ca orice minune de la noi, doar trei zile. Sistemul cu pricina deja s-a "gripat" si multe magazine refuza sa mai perceapa taxa de garantie de 50 de bani pentru ambalaje. Reprezentantii multor magazinelor spun ca RETURO nu mai preia PET-urile sau daca o face dureaza […]The post Sistemul de Garantie-Returnare, o minune care a durat... trei zile appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Primarul Moldoveanu din Campina si-a semnat singur autorizatia de constructie a castelului

publicat 2024-04-17 17:30:24 (Puterea)
Primarul Moldoveanu din Campina si-a semnat singur autorizatia de constructie a castelului Un castel desprins din povesti se inalta printre copacii din padurea Magura, la Poiana Campina. Locuinta opulenta, evaluata la peste 300.000 de lei, apartine oficial unei pensionare cu o pensie modesta, dar misterul se adanceste odata ce aflam legatura acesteia cu primarul municipiului Campina. In mijlocul unei paduri idilice din Poiana Campina, se inalta un […]The post Primarul Moldoveanu din Campina si-a semnat singur autorizatia de constructie a castelului appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Proiect de lege controversat: Fiscul si Ministerul Finantelor vor fi digitalizate cu ajutorul SRI

publicat 2024-04-17 17:30:24 (Puterea)
Un proiect de lege aflat la votul final in Camera Deputatilor starneste controverse din cauza implicarii SRI in sistemul informatic al ANAF si al Ministerului Finantelor.  Un proiect de lege care vizeaza digitalizarea Fiscului si a Ministerului Finantelor cu ajutorul Serviciului Roman de Informatii (SRI) a primit raport favorabil de la comisiile de specialitate si […]The post Proiect de lege controversat: Fiscul si Ministerul Finantelor vor fi digitalizate cu ajutorul SRI appeared first... ...continuare.

Cum vad romanii alegerile europarlamentare

publicat 2024-04-17 16:00:21 (Puterea)
Cum vad romanii alegerile europarlamentare Europa traverseaza un moment tumultuos, marcat de razboiul devastator din Ucraina, valuri de proteste si ascensiunea dreptei radicale. Totusi, in ciuda turbulentei si incertitudinii, europenii raman hotarati sa infrunte aceste provocari si sa gaseasca solutii pentru a aduce stabilitate si prosperitate in intreaga Europa. Inainte de alegerile europarlamentare din iunie, un nou sondaj Eurobarometru comandat […]The post Cum vad romanii alegerile europarlamentare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Romario revine pe teren la 58 de ani! La ce echipa va evolua legendarul fotbalist brazilian

publicat 2024-04-17 16:00:21 (Puterea)
Romario revine pe teren la 58 de ani! La ce echipa va evolua legendarul fotbalist brazilian Veste nebuna din Brazilia, acolo unde celebrul Romario a anuntat ca va reveni pe terenul de fotbal, la varsta de 58 de ani! Legendarul fotbalist va reveni pe gazon pentru a-si ajuta echipa de suflet, aflata intr-o situatie foarte dificila. Asadar, Romario revine pe teren, la varsta de 58 de ani, dupa cum a anuntat […]The post Romario revine pe teren la 58 de ani! La ce echipa va evolua legendarul fotbalist brazilian appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Unde va fi construit cel mai mare parc eolian din Vaslui cu 31 de "zgarie nori"

publicat 2024-04-17 16:00:21 (Puterea)
Unde va fi construit cel mai mare parc eolian din Vaslui cu 31 de zgarie nori La Vaslui, 31 de "zgarie nori" au primit acord de mediu pentru constructie, urmand ca aici sa ia nastere un parc format din generatoare eoliene a cate 240 de metri fiecare, care ar putea asigura integral energia necesara populatiei dintr-un oras precum Bucurestiul Proiectul "Parc eolian Hoceni - Dimitrie Cantemir", care urmeaza sa fie amplasat […]The post Unde va fi construit cel mai mare parc eolian din Vaslui cu 31 de "zgarie nori" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone ii raspunde lui Remus Pricopie de la SNSPA, care l-a criticat: "Eu sunt primar, maestre! Eu sunt cu treaba!"

publicat 2024-04-17 16:00:21 (Puterea)
Piedone ii raspunde lui Remus Pricopie de la SNSPA, care l-a criticat: Eu sunt primar, maestre! Eu sunt cu treaba! Cristian Popescu Piedone, candidatul cu cele mai mari sanse la Primaria Capitalei, ii raspunde lui Remus Pricopie, rectorul de la SNSPA, care l-a criticat pentru modul in care se exprima: "Eu sunt primar, maestre! Eu sunt cu treaba"! Pricopie a declarat intr-un interviu ca Cristian Popescu Piedone are un mare avantaj: comunica public, cu presa, […]The post Piedone ii raspunde lui Remus Pricopie de la SNSPA, care l-a criticat: "Eu sunt primar, maestre! Eu sunt cu treaba!" appeared first... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.