EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Acuzatiile de la Spitalul "Sfantul Pantelimon" nu se confirma

publicat 2024-04-17 20:45:13 (Puterea)
Acuzatiile de la Spitalul Sfantul Pantelimon nu se confirma Acuzatiile potrivit carora 17 pacienti din Sectia ATI a Spitalului "Sf. Pantelimon" ar fi murit in conditii suspecte nu se confirma. Aceasta este concluzia  anchetelor efectuate de Ministerul Sanatatii si Spitalul Sf. Pantelimon. Ministerul Sanatatii si Spitalul "Sfantul Pantelimon" au transmis  comunicate de presa  in care au explicat de ce acuzatiile nu se confirma. Ancheta […]The post Acuzatiile de la Spitalul "Sfantul Pantelimon" nu se confirma appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Viitor incert pentru proiectul centralei nucleare de la Doicesti! Ministerul Energiei s-a abtinut

publicat 2024-04-17 20:45:13 (Puterea)
Ministerul Energiei s-a abtinut de la vot in AGA Nuclearelectica care urma sa decida continuarea proiectului centralei nucleare de la Doicesti.  Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) companiei Nuclearelectrica a amanat o serie de decizii cruciale legate de proiectul centralei nucleare cu reactoare modulare mici (SMR) de la Doicesti. Motivul principal: abtinerea de la vot a […]The post Viitor incert pentru proiectul centralei nucleare de la Doicesti! Ministerul Energiei s-a abtinut... ...continuare.

Credite subventionate pentru fermieri - rezultatul implicarii MADR

publicat 2024-04-17 19:30:23 (Puterea)
Credite subventionate pentru fermieri - rezultatul implicarii MADR In urma cu putin timp, ministrul Florin Barbu a promis ca MADR se va implica si mai concret in sprijinirea fermierilor. Una dintre masurile anuntate a fost subventionarea dobanzilor la credite. Astazi, Libra Bank a fost prima banca care a anuntat ca va acorda credite cu dobanzi subventionate fermierilor. Este vorba de "Creditul Fermierului", prin […]The post Credite subventionate pentru fermieri - rezultatul implicarii MADR appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Isarescu, demersuri de ultima ora pentru recuperarea Tezaurului de la Moscova

publicat 2024-04-17 19:30:23 (Puterea)
Isarescu, demersuri de ultima ora pentru recuperarea Tezaurului de la Moscova Banca Nationala a Romaniei continua demersurile pentru recuperarea Tezaurului de la Moscova, o comoara nationala confiscata de rusi in urma cu mai bine de un secol. Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a oferit mai multe informatii relevante referitoare la demersurile facute de oficialii Bancii Centrale dar si de catre autoritatile romane pentru recuperarea Tezaurului de la […]The post Isarescu, demersuri de ultima ora pentru recuperarea Tezaurului de la Moscova appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone lanseaza o sageata catre Nicusor: „Cand primarul general cerseste, in Sectorul 5 se munceste!”

publicat 2024-04-17 19:30:23 (Puterea)
Piedone lanseaza o sageata catre Nicusor: „Cand primarul general cerseste, in Sectorul 5 se munceste!” Cristian Popescu Piedone a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook in care a aratat diferenta dintre modul sau de a guverna si cel al lui Nicusor Dan. Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, nu pierde nicio ocazie de a critica administratia generala a Capitalei condusa de Nicusor Dan. Intr-un mesaj recent pe retelele […]The post Piedone lanseaza o sageata catre Nicusor: „Cand primarul general cerseste, in Sectorul 5 se munceste!” appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Elvetia refuza sa se alature G7 in urmarirea averilor oligarhilor rusi

publicat 2024-04-17 19:30:23 (Puterea)
Elvetia refuza sa se alature G7 in urmarirea averilor oligarhilor rusi Deputatii elvetieni au luat o decizie controversata miercuri, respingand propunerea de a se alatura unui grup de lucru al G7 pentru urmarirea bunurilor oligarhilor rusi, ca raspuns la invazia din Ucraina. Propunerea, sustinuta de Verzi si de Consiliul Federal, a fost respinsa cu 101 voturi impotriva si 80 pentru in cadrul Camerei Deputatilor. Franziska Ryser, […]The post Elvetia refuza sa se alature G7 in urmarirea averilor oligarhilor rusi appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

PSD isi impune candidati pe listele AUR din judetul Buzau, determinand exodul membrilor AUR catre alte formatiuni politice

publicat 2024-04-17 19:30:23 (Puterea)
PSD isi impune candidati pe listele AUR din judetul Buzau, determinand exodul membrilor AUR catre alte formatiuni politice In comuna Vintila Voda din judetul Buzau, atmosfera politica se incinge pe fondul unor presiuni din partea PSD asupra candidatilor AUR. Alexandru Constantin, tanarul care isi propune sa aduca schimbarea in aceasta localitate, a fost supus unor tactici menite sa ii afecteze imaginea politica. Initial propus pentru functia de viceprimar din partea PSD, Constantin a […]The post PSD isi impune candidati pe listele AUR din judetul Buzau, determinand exodul membrilor AUR catre alte formatiuni... ...continuare.

Ciolacu, despre Cirstoiu: "Nu putem merge mai departe daca nu lamurim acuzatiile"

publicat 2024-04-17 18:00:28 (Puterea)
Ciolacu, despre Cirstoiu: Nu putem merge mai departe daca nu lamurim acuzatiile Marcel Ciolacu a vorbit, miercuri, din Qatar, despre discutiile privind retragerea medicului Catalin Cirstoiu de la candidatura pentru Primaria Capitalei. Marcel Ciolacu a facut declaratii importante miercuri, din Qatar, referitoare la discutiile privind retragerea medicului Catalin Cirstoiu de la candidatura pentru Primaria Capitalei. Liderul Coalitiei a subliniat ca abordarea este ca dr. Cirstoiu sa organizeze o […]The post Ciolacu, despre Cirstoiu: "Nu putem merge mai departe daca nu... ...continuare.

Procurorii DNA trimit in judecata mai multi inculpati intr-un dosar de coruptie in domeniul energiei

publicat 2024-04-17 17:30:24 (Puterea)
Procurorii DNA trimit in judecata mai multi inculpati intr-un dosar de coruptie in domeniul energiei Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a dispus trimiterea in judecata a patru persoane fizice intr-un amplu dosar de coruptie ce vizeaza sectorul energetic. Potrivit comunicatului emis, printre inculpati se numara si un director din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Aceasta actiune vine in urma investigatiilor desfasurate in dosarul mediatizat prin comunicatul nr. 136/VIII/3 din 9 februarie 2024. […]The post Procurorii DNA trimit in judecata mai multi inculpati intr-un dosar de... ...continuare.

Premierul Marcel Ciolacu promoveaza dialogul si cooperarea in Qatar: Oportunitati de investitii si colaborare strategica

publicat 2024-04-17 17:30:24 (Puterea)
Premierul Marcel Ciolacu promoveaza dialogul si cooperarea in Qatar: Oportunitati de investitii si colaborare strategica Incepand de marti, 16 aprilie, premierul Marcel Ciolacu si sase ministri se afla in vizita de lucru in Qatar. Pe agenda discutiilor se afla dezvoltarea Romaniei privind proiectele de investitii, in valoare de 15 miliarde de euro. Premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, a sustinut declaratii in timpul vizitei oficiale in Qatar. Acesta a subliniat importanta dialogului […]The post Premierul Marcel Ciolacu promoveaza dialogul si cooperarea in Qatar: Oportunitati de investitii si colaborare... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.