EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Ne pandeste recesiunea? Avertismente privitoare la profit, vanzari, marje se aduna ametitor dintr-un numar in crestere de sectoare industriale europene Ne pandeste recesiunea? Avertismente privitoare la profit, vanzari, marje se aduna ametitor dintr-un numar in crestere de sectoare industriale europene Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna octombrie 2024: Care sunt obligatiile fiscale pe care le au contribuabilii in aceasta luna Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna octombrie 2024: Care sunt obligatiile fiscale pe care le au contribuabilii in aceasta luna De astazi, romanii au liber sa cucereasca America. Anuntul facut de ambasadorul Muraru De astazi, romanii au liber sa cucereasca America. Anuntul facut de ambasadorul Muraru Camioanele electrice Tesla au parcurs in teste peste 12 milioane de kilometri. Cand vor fi lansate Camioanele electrice Tesla au parcurs in teste peste 12 milioane de kilometri. Cand vor fi lansate Curti inundate cu apa care ameninta sa intre in case si copaci cazuti peste autoturisme, in Galati Curti inundate cu apa care ameninta sa intre in case si copaci cazuti peste autoturisme, in Galati Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Ce alimente ajuta la prevenirea digestiilor grele si reduc aciditatea: Absorb excesul. Alcoolul este inamicul numarul 1 Ce alimente ajuta la prevenirea digestiilor grele si reduc aciditatea: "Absorb excesul". Alcoolul este inamicul numarul 1 Prea multi tineri romani prefera sa nu munceasca. Procentul e mai mare decat al polonezilor si cehilor Prea multi tineri romani prefera sa nu munceasca. Procentul e mai mare decat al polonezilor si cehilor Cum a aparut Lady Gaga la premiera filmului Joker: Folie à Deux, din Los Angeles. GALERIE FOTO Cum a aparut Lady Gaga la premiera filmului "Joker: Folie à Deux", din Los Angeles. GALERIE FOTO Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Vacanta de toamna 2024. Cand au elevii urmatoarele zile libere Vacanta de toamna 2024. Cand au elevii urmatoarele zile libere Controversele casei parintesti a lui Arsenie Boca. Unde s-a nascut si a copilarit "Sfantul Ardealului" VIDEO Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Expertii incearca sa ghiceasca reactia Israelului la atacul iranian: urmatoarea miscare poate determina cursul razboiului Expertii incearca sa ghiceasca reactia Israelului la atacul iranian: urmatoarea miscare poate determina cursul razboiului Google va investi un miliard de dolari in Thailanda Google va investi un miliard de dolari in Thailanda

Articole

Stiri locale




ANAF, o noua masura "cruciala" pentru combarea evaziunii. Automatele de cafea si sucuri, luate in colimator

publicat 2024-04-29 11:45:13 (Puterea)
ANAF, o noua masura cruciala pentru combarea evaziunii. Automatele de cafea si sucuri, luate in colimator ANAF isi dovedeste inca o data "seriozitatea" in lupta cu evaziunea fiscala si ia o decizie "cruciala" pentru combaterea aceastui fenomen. Dupa ce le-a pus gand rau manichiuristelor si tiktok-erilor, autoritatea fiscala pregateste o noua "lovitura" de proportii: ii obliga pe toti detinatorii de automate de cafea, sucuri si mancare sa monteze un aparat de […]The post ANAF, o noua masura "cruciala" pentru combarea evaziunii. Automatele de cafea si sucuri, luate in colimator appeared first... ...continuare.

Scandal intr-o Primarie din Buzau: Primarul acuzat ca „vinde” amenzi pentru voturi

publicat 2024-04-29 11:45:13 (Puterea)
Scandal intr-o Primarie din Buzau: Primarul acuzat ca „vinde” amenzi pentru voturi Intr-un gest care a starnit indignare in comunitatea locala, Primarul Vasile Sacuiu din PSD a fost acuzat ca sacrifica interesele comunitatii in favoarea obtinerii de voturi. Scandalul a izbucnit dupa ce s-a descoperit ca aproximativ 800 de ore de munca in folosul comunitatii au fost „transformate” in amenzi pentru unii localnici privilegiati. Cu o atitudine […]The post Scandal intr-o Primarie din Buzau: Primarul acuzat ca „vinde” amenzi pentru voturi appeared... ...continuare.

Business de succes: George Simion si primul million de euro

publicat 2024-04-29 10:30:11 (Puterea)
Business de succes: George Simion si primul million de euro In lumea politica, succesul este adesea prezentat sub lumina reflectoarelor ca o poveste de inspiratie si determinare. Dar ce se intampla cand succesul este umbrit de intunericul manipularii si tradarii? Asa sta treaba in spatele „succesului” partidului AUR si a liderilor sai, George Simion si Marius Dorin Lulea. Recentele dezvaluiri au adus la lumina o […]The post Business de succes: George Simion si primul million de euro appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Vremea in minivacanta de 1 Mai si Paste. Cum arata prognoza ANM pentru litoral si munte

publicat 2024-04-29 10:30:11 (Puterea)
Vremea in minivacanta de 1 Mai si Paste. Cum arata prognoza ANM pentru litoral si munte Directorul ANM a prezentat prognoza pentru minivacanta de 1 Mai si Paste. Elena Mateescu a explicat ca in majoritatea regiunilor tarii, registrul termic va fi unul normal petnru aceasta perioada, cu temperaturi de peste 20 de grade Celsius, dar nu sunt excluse ploile trecatoare in anumite zone. Dupa sarbatorile pascale, insa, vremea se va strica […]The post Vremea in minivacanta de 1 Mai si Paste. Cum arata prognoza ANM pentru litoral si munte appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Gala Premiilor Gopo 2024: serbarea anuala a excelentei in filmul romanesc

publicat 2024-04-29 10:30:11 (Puterea)
Gala Premiilor Gopo 2024: serbarea anuala a excelentei in filmul romanesc Gala Premiilor Gopo, un eveniment stralucitor si asteptat cu mare interes in lumea cinematografiei autohtone, va marca apogeul recunoasterii si celebrarii realizarilor din anul precedent. Editia a XVIII-a a acestei gale prestigioase va avea loc luni, la Sala „Ion Caramitru” a Teatrului National „I.L. Caragiale” din Bucuresti, intr-un cadru festiv si elegant. Nume sonore din […]The post Gala Premiilor Gopo 2024: serbarea anuala a excelentei in filmul romanesc... ...continuare.

Flota ‘fantoma’ a Rusiei bantuie prin Romania si Marea Mediterana, alimentand tensiunile geopolitice

publicat 2024-04-29 08:45:12 (Puterea)
Flota ‘fantoma’ a Rusiei bantuie prin Romania si Marea Mediterana, alimentand tensiunile geopolitice O flota rusa cunoscuta sub numele de „flota fantoma” a intrat in atentia internationala pentru activitatile sale in Marea Mediterana si Marea Neagra, generand preocupari cu privire la securitatea regionala si respectarea sanctiunilor internationale. Grupul de nave, cunoscut sub numele de „Sirian Express”, a fost observat in ultimii ani, transportand arme si petrol intre porturile […]The post Flota ‘fantoma’ a Rusiei bantuie prin Romania si Marea... ...continuare.

Aeroportul International "Delta Dunarii"- "gaura" neagra a Consiliului Judetean Tulcea

publicat 2024-04-29 08:45:12 (Puterea)
Aeroportul International Delta Dunarii- gaura neagra a Consiliului Judetean Tulcea Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a inaugurat recent, cu mare tam-tam, finalizarea lucrarilor de modernizarea a Aeroportului International "Delta Dunarii" de la Tulcea, dar, in realitate, acest aeroport este o "gaura" neagra a Consiliului Judetean Tulcea. Aeroportul International Delta Dunarii -Tulcea a fost modernizat cu fonduri europene, iar pe 24 aprilie 2024 s-a facut […]The post Aeroportul International "Delta Dunarii"- "gaura" neagra a Consiliului... ...continuare.

Noul Dacia Duster dezamageste tot mai multi romani

publicat 2024-04-29 08:15:10 (Puterea)
Noul Dacia Duster dezamageste tot mai multi romani Noul model Dacia Duster, lansat recent pe piata, pare sa intampine dificultati semnificative, dezamagind tot mai multi romani care isi asteptau cu nerabdare sa isi achizitioneze acest vehicul emblematic al marcii autohtone. Printre plangerile tot mai numeroase ale clientilor se numara problemele tehnice sesizate imediat dupa achizitionarea masinii. Preturile ating suma de 28 de mii […]The post Noul Dacia Duster dezamageste tot mai multi romani appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Scandalul angajarilor la APIA in atentia DNA: Angajari in schimbul contractelor cu statul intr-o primarie din Buzau

publicat 2024-04-29 08:15:10 (Puterea)
Scandalul angajarilor la APIA in atentia DNA: Angajari in schimbul contractelor cu statul intr-o primarie din Buzau Cazul denumit „Fata lu' tata” a intrat in vizorul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in urma unor suspiciuni legate de angajarea Biancai Firon, fiica primarului din Vadu Pasii din judetul Buzau, in schimbul unor contracte semnate cu statul. Aceasta ancheta a fost demarata in urma unor dezvaluiri facute de contracandidati, care au adus in atentia publicului […]The post Scandalul angajarilor la APIA in atentia DNA: Angajari in schimbul contractelor cu statul intr-o... ...continuare.

Ministrul Muncii, anunt crucial pentru pensionari. Cand vor primi romanii pensiile, de fapt

publicat 2024-04-29 08:15:10 (Puterea)
Ministrul Muncii, anunt crucial pentru pensionari. Cand vor primi romanii pensiile, de fapt Anunt important pentru milioane de romani. Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a dezvaluit cand vor ajunge pensiile prin card, dar si prin posta.  Ministrul Muncii anunta cand vor fi platite pensiile Ministrul Muncii a subliniat faptul ca Guvernul isi va tine promisiunea, iar romanii vor primi pensiile in avans, pana de Pasti. Astfel, Simona Bucura […]The post Ministrul Muncii, anunt crucial pentru pensionari. Cand vor primi romanii pensiile, de fapt appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.