EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Ne pandeste recesiunea? Avertismente privitoare la profit, vanzari, marje se aduna ametitor dintr-un numar in crestere de sectoare industriale europene Ne pandeste recesiunea? Avertismente privitoare la profit, vanzari, marje se aduna ametitor dintr-un numar in crestere de sectoare industriale europene Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna octombrie 2024: Care sunt obligatiile fiscale pe care le au contribuabilii in aceasta luna Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna octombrie 2024: Care sunt obligatiile fiscale pe care le au contribuabilii in aceasta luna De astazi, romanii au liber sa cucereasca America. Anuntul facut de ambasadorul Muraru De astazi, romanii au liber sa cucereasca America. Anuntul facut de ambasadorul Muraru Camioanele electrice Tesla au parcurs in teste peste 12 milioane de kilometri. Cand vor fi lansate Camioanele electrice Tesla au parcurs in teste peste 12 milioane de kilometri. Cand vor fi lansate Curti inundate cu apa care ameninta sa intre in case si copaci cazuti peste autoturisme, in Galati Curti inundate cu apa care ameninta sa intre in case si copaci cazuti peste autoturisme, in Galati Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Ce alimente ajuta la prevenirea digestiilor grele si reduc aciditatea: Absorb excesul. Alcoolul este inamicul numarul 1 Ce alimente ajuta la prevenirea digestiilor grele si reduc aciditatea: "Absorb excesul". Alcoolul este inamicul numarul 1 Prea multi tineri romani prefera sa nu munceasca. Procentul e mai mare decat al polonezilor si cehilor Prea multi tineri romani prefera sa nu munceasca. Procentul e mai mare decat al polonezilor si cehilor Cum a aparut Lady Gaga la premiera filmului Joker: Folie à Deux, din Los Angeles. GALERIE FOTO Cum a aparut Lady Gaga la premiera filmului "Joker: Folie à Deux", din Los Angeles. GALERIE FOTO Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Vacanta de toamna 2024. Cand au elevii urmatoarele zile libere Vacanta de toamna 2024. Cand au elevii urmatoarele zile libere Controversele casei parintesti a lui Arsenie Boca. Unde s-a nascut si a copilarit "Sfantul Ardealului" VIDEO Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Expertii incearca sa ghiceasca reactia Israelului la atacul iranian: urmatoarea miscare poate determina cursul razboiului Expertii incearca sa ghiceasca reactia Israelului la atacul iranian: urmatoarea miscare poate determina cursul razboiului Google va investi un miliard de dolari in Thailanda Google va investi un miliard de dolari in Thailanda

Articole

Stiri locale




Incendiu puternic la un cunoscut complex rezidential din nordul Capitalei. A fost emis mesaj Ro-Alert

publicat 2024-04-29 15:15:14 (Puterea)
Incendiu puternic la un cunoscut complex rezidential din nordul Capitalei. A fost emis mesaj Ro-Alert Un puternic incendiu a izbucnit la complexul rezidential One din nordul Capitalei. Flacarile au cuprins materialele de pe acoperisul unei cladiri aflata in constructie. La fata locului au fost trimise 8 autospeciale de stingere, 2 autoscari, o descarcerare, si o autospeciala SMURD.  Din imagini se vede un fum foarte gros degajat ca urmare a incendiului, […]The post Incendiu puternic la un cunoscut complex rezidential din nordul Capitalei. A fost emis mesaj Ro-Alert appeared first on... ...continuare.

Holdingul imobiliar MET, va lansa o emisiune de obligatiuni, de 5 milioane euro

publicat 2024-04-29 15:15:14 (Puterea)
Holdingul imobiliar MET, va lansa o emisiune de obligatiuni, de 5 milioane euro Meta Estate Trust, (simbol bursier MET) a anuntat, luni, ca obtinut aprobarea actionarilor, pentru o serie de decizii strategice privind viitotul companiei majorarea capitalului social, un program de rascumparare a actiunilor companiei, ce se va derula in urmatoarele 18 luni, precum si o emisiune de obligatiuni in valoare de pana la 5 milioane de euro, […]The post Holdingul imobiliar MET, va lansa o emisiune de obligatiuni, de 5 milioane euro appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Procurorii DNA trimit in judecata persoane implicate intr-un caz de coruptie la Galati

publicat 2024-04-29 14:15:12 (Puterea)
Procurorii DNA trimit in judecata persoane implicate intr-un caz de coruptie la Galati Astazi, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor asimilate coruptiei au dispus trimiterea in judecata a mai multor inculpati intr-un caz de coruptie grav la Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare (ANIF). Potrivit informatiilor, printre cei trimisi in judecata se numara Sorin Danaila, fost sef serviciu/director al Filialei Teritoriale de Imbunatatiri […]The post Procurorii DNA trimit in judecata persoane implicate intr-un caz de... ...continuare.

Presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, celebreaza traditia Lazarelului din Magurele intr-o atmosfera de comuniune si solidaritate

publicat 2024-04-29 13:30:13 (Puterea)
Presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, celebreaza traditia Lazarelului din Magurele intr-o atmosfera de comuniune si solidaritate Hubert Thuma, presedintele Consiliului Judetean Ilfov, s-a alaturat recent uneia dintre cele mai vechi si mai semnificative traditii din Magurele: Lazarelul. Prin intermediul unei postari pe Facebook, Thuma a relatat despre participarea sa la acest eveniment cultural de importanta istorica. Evenimentul marcheaza o traditie straveche, care are radacini in urma cu 250 de ani, cand […]The post Presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, celebreaza traditia Lazarelului din Magurele intr-o... ...continuare.

Noi ajutoare umanitare trimise de Romania in Fasia Gaza, in valoare de 8,2 milioane de lei

publicat 2024-04-29 13:30:13 (Puterea)
Noi ajutoare umanitare trimise de Romania in Fasia Gaza, in valoare de 8,2 milioane de lei In aceasta dimineata, Romania a trmis un nou transport cu alimente si articole de cazarmament (corturi, saci de dormit, paturi etc), pentru populatia din Fasia Gaza, puse la dispozitie de dministratia Nationala a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale, anunta Guvernul. Decizia de acordare a pachetului de ajutoare a fost luata in cadrul Comitetului National […]The post Noi ajutoare umanitare trimise de Romania in Fasia Gaza, in valoare de 8,2 milioane de lei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

PSD cere clarificari de la primarul Nicusor Dan privind legaturile cu Rusia ale apropiatilor sai

publicat 2024-04-29 13:30:13 (Puterea)
PSD cere clarificari de la primarul Nicusor Dan privind legaturile cu Rusia ale apropiatilor sai Prin intermediul unui comunicat de presa, Partidul Social Democrat (PSD) lanseaza acuzatii la adresa primarului general al Capitalei, Nicusor Dan, referitoare la presupusele legaturi cu Rusia ale unor apropiati ai acestuia. Partidul ii solicita lui Nicusor Dan sa ofere clarificari publice cu privire la aceste conexiuni si sa explice sursele de finantare ale campaniei sale […]The post PSD cere clarificari de la primarul Nicusor Dan privind legaturile cu Rusia ale apropiatilor sai... ...continuare.

Cum isi ascunde Rusia tranzactiile cu China? Strategii inventive in fata sanctiunilor SUA

publicat 2024-04-29 12:00:13 (Puterea)
Cum isi ascunde Rusia tranzactiile cu China? Strategii inventive in fata sanctiunilor SUA In perspectiva amenintarilor cu sanctiuni secundare din partea Trezoreriei SUA, Rusia si China isi ajusteaza abordarile pentru a evita consecintele financiare. Eforturile de a efectua plati intre cele doua tari s-au intensificat, generand o piata pentru intermediari si solutii creative pentru evitarea blocajului financiar. Desi bancile chineze isi limiteaza tranzactiile la vedere cu companiile rusesti, […]The post Cum isi ascunde Rusia tranzactiile cu China? Strategii inventive in fata... ...continuare.

Doliu in presa romaneasca: A murit Cristian Topan, maestrul caricaturii

publicat 2024-04-29 12:00:13 (Puterea)
Doliu in presa romaneasca: A murit Cristian Topan, maestrul caricaturii Cristian Topan, unul dintre cei mai eminenti caricaturisti romani, a incetat din viata la varsta de 60 de ani, lasand in urma un gol imens in lumea artei si umorului. Nascut pe 13 octombrie 1963 la Bucuresti, Topan a fost un maestru al penitei si al umorului fin, cu o cariera ce s-a intins pe […]The post Doliu in presa romaneasca: A murit Cristian Topan, maestrul caricaturii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Bursa de la Bucuresti a deschis, luni, in crestere

publicat 2024-04-29 12:00:13 (Puterea)
Bursa de la Bucuresti a deschis, luni, in crestere Bursa de Valori Bucuresti a deschis in crestere sedinta de luni, cu un rulaj pe actiuni de 1.776.249 lei (356.927 euro), la 30 de minute dupa start, fiind tranzactionate 880 de actiuni, la un volum de piata, de 84.2740 cereri si oferte. Indicele BET, care arata evolutia celor mai lichide 20 de companii, a inregistrat […]The post Bursa de la Bucuresti a deschis, luni, in crestere appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Serialul ‘Shogun’: va exista si un al doilea sezon?

publicat 2024-04-29 11:45:13 (Puterea)
Serialul ‘Shogun’: va exista si un al doilea sezon? Se pot vedea, in momentul de fata, cateva seriale-eveniment pe diverse platforme. 3 Body Problem, Fallout, Ripley. Si acest extraordinar Shogun. Toate acestea dovedesc ca serialul a devenit film de cea mai buna calitate. Film de arta, uneori. Si ne obliga sa ne intrebam daca vor avea o continuare. In ciuda popularitatii masive a serialului, […]The post Serialul ‘Shogun’: va exista si un al doilea sezon? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.