EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Iubitorii Daciei Duster dezamagiti de noile modele: „Ce SUV e asta in 3 pistoane?”

publicat 2024-04-30 08:30:09 (Puterea)
Iubitorii Daciei Duster dezamagiti de noile modele: „Ce SUV e asta in 3 pistoane?” Dupa ce clientii marcii Dacia au fost nevoiti sa indure experiente neplacute, printre care asteptarea indelungata de peste jumatate de an pentru o simpla reparatie si lipsa unui far la reprezentanta, o noua unda de nemultumiri se ridica impotriva companiei. Dupa ce au asteptat mai bine de 5 luni pentru o reparatie simpla intr-o reprezentanta […]The post Iubitorii Daciei Duster dezamagiti de noile modele: „Ce SUV e asta in 3 pistoane?” appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Elevii s-au saturat de promisiuni! Ce le cer politicienilor, inainte de alageri

publicat 2024-04-30 08:30:09 (Puterea)
Elevii s-au saturat de promisiuni! Ce le cer politicienilor, inainte de alageri Elevii se pare ca s-au saturat de promisiuni desarte, asa ca au trecut la actiune. Mai exact, Consiliul National al Elevilor a transmis o scrisoare deschisa candidatilor la alegerile locale din 9 iunie. Elevii vor prioritizarea invatamantului in Romania! Asadar, elevii din Romania au transmis prin Consiliul National al Elevilor o scrisoare deschisa politicienilor care […]The post Elevii s-au saturat de promisiuni! Ce le cer politicienilor, inainte de alageri appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Guvernul aproba construirea unui pod care ne leaga de Ucraina! Studiul de fezabilitate il platim noi

publicat 2024-04-30 08:30:09 (Puterea)
Cabinetul Ciolacu adopta azi o Hotarare a Guvernului pentru aprobarea Acordului intre Guvernul Romaniei si Cabinetul de Ministri al Ucrainei privind constructia podului rutier de frontiera peste raul Tisa, la granita de stat romana si ucraineana in zona localitatilor Sighetu Marmatiei (Romania) - Bila Tserkva (Biserica Alba-Ucraina), semnat la Kiev, la 18 octombrie 2023. Executivul […]The post Guvernul aproba construirea unui pod care ne leaga de Ucraina! Studiul de fezabilitate il... ...continuare.

ReturoSGR se afla in moarte clinica

publicat 2024-04-30 08:30:09 (Puterea)
ReturoSGR se afla in moarte clinica In Romania, Sistemul de Garantie si Returnare (SGR), cunoscut sub numele de ReturoSGR, a fost lansat cu mari sperante, dar se transforma rapid intr-o povara pentru consumatori si producatorii locali. Datele recente arata ca acest sistem este departe de a fi eficient, iar problemele majore il plaseaza intr-o stare de dezastru. ReturoSGR a devenit un […]The post ReturoSGR se afla in moarte clinica appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Salariatii de la Loterie scapa de inflatie! Guvernul le da azi o veste buna

publicat 2024-04-30 08:30:09 (Puterea)
Salariatii de la Loterie scapa de inflatie! Guvernul le da azi o veste buna Guvernul adopta azi o Hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2024 pentru Compania Nationala Loteria Romana, aflata sub autoritatea Ministerului Economiei, Antreprenoriatului si Turismului. Salariatii Loteriei Romane beneficiaza in acest an de o crestere a veniturilor mai mare decat rata anuala a inflatiei astfel incat nu vor suferi din cauza cresterii […]The post Salariatii de la Loterie scapa de inflatie! Guvernul le da azi o veste buna appeared first on... ...continuare.

SUA sprijina unitati militare israeliene care incalca GRAV drepturile omului

publicat 2024-04-30 08:30:09 (Puterea)
SUA sprijina unitati militare israeliene care incalca GRAV drepturile omului Departamentul de Stat al SUA a venit cu date care arata ca Statele Unite ale Americii finanteaza pur si simplu si unitati militare israeliene care au incalcat grav drepturile omului. Si asta pe timp de pace! Asadar, SUA sprijina unitati militare israeliene care incalca grav drepturile omului. O spune chiar Departamentul de Stat al SUA, […]The post SUA sprijina unitati militare israeliene care incalca GRAV drepturile omului appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Horoscop 30 aprilie 2024. Zodia care simte nevoia de aventura

publicat 2024-04-30 07:00:10 (Puterea)
Horoscop 30 aprilie 2024. Zodia care simte nevoia de aventura Astrologia zilei de 30 aprilie 2024 aduce oportunitati si provocari distincte pentru fiecare zodie. Berbecii sunt indemnati sa isi exprime afectiunea, in timp ce Taurii sunt concentrati pe productivitate. Gemenii sunt incurajati sa exploreze noi idei, in timp ce Racii sunt mai sensibili si intuitivi. Berbec (21 martie – 19 aprilie): Astazi, vei simti un […]The post Horoscop 30 aprilie 2024. Zodia care simte nevoia de aventura appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

„Libertate” triumfa la Gala Premiilor Gopo 2024

publicat 2024-04-30 07:00:10 (Puterea)
„Libertate” triumfa la Gala Premiilor Gopo 2024 Gala Premiilor Gopo a fost un eveniment plin de stralucire si emotie, iar filmul „Libertate”, sub regia lui Tudor Giurgiu, a fost indiscutabil starul serii, primind Trofeul Gopo pentru cel mai bun film de lungmetraj. Desfasurata la Sala „Ion Caramitru” a Teatrului National „I.L. Caragiale” si imbogatita de prezenta unor personalitati marcante ale cinematografiei romanesti, […]The post „Libertate” triumfa la Gala Premiilor Gopo 2024... ...continuare.

Acord istoric la G7: renuntarea la carbune pana in 2035

publicat 2024-04-30 07:00:10 (Puterea)
Acord istoric la G7: renuntarea la carbune pana in 2035 Ministrii Energiei din tarile bogate ale G7 au convenit luni asupra unui acord istoric de a inchide centralele pe carbune din tarile lor pana in 2035, marcand un pas crucial in directia tranzitiei catre surse de energie mai curate si sustenabile. Andrew Bowie, ministrul britanic pentru Securitate Energetica si Net Zero, a descris acordul drept […]The post Acord istoric la G7: renuntarea la carbune pana in 2035 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Rares Hopinca, despre stalpisorii lui Radu Mihaiu: E o poluare urbana cu plastic absolut inutila/ O mare parte vor fi scosi VIDEO

publicat 2024-04-30 02:00:09 (Puterea)
Rares Hopinca, despre stalpisorii lui Radu Mihaiu: E o poluare urbana cu plastic absolut inutila/ O mare parte vor fi scosi VIDEO Rares Hopinca si-a depus, luni, candidatura pentru Primaria Sectorului 2, ocazie cu care a vorbit in exclusivitate pentru Puterea.ro despre planurile sale ca edil al acestui sector, in eventualitatea in care va castiga scrutinul din 9 iunie. Una dintre masurile pe care candidatul PSD-PNL le va lua cu celeritate este sa desfiinteze o mare parte […]The post Rares Hopinca, despre stalpisorii lui Radu Mihaiu: E o poluare urbana cu plastic absolut inutila/ O mare parte vor fi scosi VIDEO... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.