EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Nivelul de stres la locul de munca, ingrijorare a angajatorilor, in 2024. Stres puternic in IT

publicat 2024-05-01 20:00:10 (Puterea)
Nivelul de stres la locul de munca, ingrijorare a angajatorilor, in 2024. Stres puternic in IT Angajatorii au constatat o tendinta de crestere a nivelului de stres la locul de munca in randul angajatilor, pentru 2024, situatie generata de transformarile tehnologice, lipsa conexiunii, si a sentimentului de apartenenta, prin munca de la distanta (telemunca), sau in format hibrid. Cei mai afectati sunt angajatii din IT, retail si industrii creative. Datele colectate […]The post Nivelul de stres la locul de munca, ingrijorare a angajatorilor, in 2024. Stres puternic in IT appeared... ...continuare.

Violenta domestica, acceptata tacit de cetateni. Doar 4 la suta se implica

publicat 2024-05-01 20:00:10 (Puterea)
Violenta domestica, acceptata tacit de cetateni. Doar 4 la suta se implica Peste doua treimi dintre romani au auzit de cazuri de violenta domestica in ultimul an, insa doar 4 la suta au actionat pentru a o combate sau au alertat autoritatile, arata un studiu national, despre modul in care este perceput acest fenomen de opinia publica din Romania. 75 la suta dintre cei care asista la […]The post Violenta domestica, acceptata tacit de cetateni. Doar 4 la suta se implica appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Codul Muncii modificat in sprijinul parintilor singuri

publicat 2024-05-01 20:00:10 (Puterea)
Codul Muncii modificat in sprijinul parintilor singuri Parintii singuri nu vor mai fi obligati sa lucreze in ture de noapte. Ei vor putea face acest lucru doar daca isi doresc, potrivit unui proiect aprobat de Camera Deputatilor. Proiectul a fost adoptat in Camera Deputatilor, for decizional, si va merge spre promulgare la presedintele Klaus Iohannis. Aceasta modificare vine in sprijinul parintilor singuri […]The post Codul Muncii modificat in sprijinul parintilor singuri appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Agriculturii a sarbatorit romaneste ziua de 1 Mai

publicat 2024-05-01 20:00:10 (Puterea)
Ministrul Agriculturii a sarbatorit romaneste ziua de 1 Mai Ministrul Agriculturii Florin Barbu a sarbatorit romaneste ziua de 1 Mai in comuna Bobicesti, unde a fost prezent la „Sarbatoarea Margaritarului”. Altaturi de ministrul Florin Barbu la eveniment a fost prezenta intreaga echipa politica si administrativa a PSD Olt! "De 1 Mai, SARBATORIM ROMANESTE, in comuna Bobicesti, alaturi de presedintele Consiliului Judetean Olt, Marius Oprescu, […]The post Ministrul Agriculturii a sarbatorit romaneste ziua de 1 Mai appeared first on... ...continuare.

Painea lui Laszlo Dioszegi se vinde si in Bucuresti! Tot mai multi spun ca este cea mai buna paine din Romania

publicat 2024-05-01 20:00:10 (Puterea)
Painea lui Laszlo Dioszegi se vinde si in Bucuresti! Tot mai multi spun ca este cea mai buna paine din Romania Patronul covasnenilor, Laszlo Dioszegi, detine propria fabrica de panificatie in orasul Sfantu Gheorghe. Omul de afaceri de 52 de ani si-a facut un renume in panificatie. Tot mai multi oameni spun ca painea lui Dioszegi de la Sfantul Gheorghe este cea mai buna din Romania. "La piata Obor se gaseste painea de la brutaria mea […]The post Painea lui Laszlo Dioszegi se vinde si in Bucuresti! Tot mai multi spun ca este cea mai buna paine din Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Agentiile MADR au platit fermierilor peste 123,5 milioane de euro, in ultima saptamana

publicat 2024-05-01 20:00:10 (Puterea)
Agentiile MADR au platit fermierilor peste 123,5 milioane de euro, in ultima saptamana In saptamana 22 - 30 aprilie 2024, AFIR si APIA au platit agricultorilor romani peste 123,5 milioane euro (617 milioane lei), a informat MADR. Din aceasta suma, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a facut plati de 119 milioane euro (594,66 milioane de lei), precizeaza MADR in comunicatul sau. Prin platile efectuate in perioada mentionata, […]The post Agentiile MADR au platit fermierilor peste 123,5 milioane de euro, in ultima saptamana appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ziua Muncii in lume: Violente la Paris si ciocniri cu politia la Istanbul

publicat 2024-05-01 20:00:10 (Puterea)
Ziua Muncii in lume: Violente la Paris si ciocniri cu politia la Istanbul 1 Mai, ziua internationala a muncii, s-a lasat si in acest an cu violente si  altercatii intre manifestantii prezenti la traditionalul mars si politie, fiind facute numeroase arestari in cateva capitale importante din lume. In Franta, mii de oameni au fost prezenti la manifestatiile dedicate acestei zile fie ca vorbim de Paris, Lyon sau Nantes. […]The post Ziua Muncii in lume: Violente la Paris si ciocniri cu politia la Istanbul appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Dronele de lupta ale Fortelor Aeriene: O noua era a razboiului autonom

publicat 2024-05-01 20:00:10 (Puterea)
Dronele de lupta ale Fortelor Aeriene: O noua era a razboiului autonom Intr-un moment in care o noua era a razboiului autonom se apropie cu pasi rapizi, doi „cai negri” se afla acum in competitie pentru dominatia aeriana. Stim deja destul de bine ce anume inseamna un cal alb, l-am tot vazut ratacind prin cinematografia cu accente onirice a anilor 80. Hai sa vedem acum ce e […]The post Dronele de lupta ale Fortelor Aeriene: O noua era a razboiului autonom appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

S-a dus respectul pentru uniforma: un tanar de 16 ani a lovit, cu pumnul in fata, un jandarm

publicat 2024-05-01 20:00:10 (Puterea)
S-a dus respectul pentru uniforma: un tanar de 16 ani a lovit, cu pumnul in fata, un jandarm Un jandarm a fost lovit in fata, cu pumnul, de un tanar in varsta de 16 ani. Minorul a fost arestat preventiv pentru ultraj, fiind acuzat ca l-a agresat fizic, pe o strada din Medgidia, pe reprezentantul autoritatii publice. Potrivit IPJ Constanta, la data de 30 aprilie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe […]The post S-a dus respectul pentru uniforma: un tanar de 16 ani a lovit, cu pumnul in fata, un jandarm appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cerere mica de cozonaci, desi s-au ieftinit. Patiserii vor si ei subventii de la stat

publicat 2024-05-01 17:15:13 (Puterea)
Cerere mica de cozonaci, desi s-au ieftinit. Patiserii vor si ei subventii de la stat Cerere redusa de cozonaci, in acest an, desi s-au ieftinit. Romanii prefera un cozonac mai mic, dar de calitate, decat unul mare si mai putin bun, spun producatorii, care se plang ca procesarea nu primeste subventii de la stat asa cum se intampla la legume, de exemplu. In acest an, patiserii vor scoate pe piata […]The post Cerere mica de cozonaci, desi s-au ieftinit. Patiserii vor si ei subventii de la stat appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.