EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Pariul de 1 miliard de dolari pe computere cuantice care proceseaza lumina

publicat 2024-05-01 23:15:11 (Puterea)
Pariul de 1 miliard de dolari pe computere cuantice care proceseaza lumina In cursa pentru a construi primele computere cuantice functionale din lume, o companie si-a asumat o abordare complet diferita fata de ceilalti lideri din domeniu. Abordarea conventionala presupune cresterea graduala a dimensiunii si puterii acestor dispozitive si testarea pe masura ce avanseaza. Dar PsiQuantum, un startup cu sediul in Palo Alto, California, pariaza pe o […]The post Pariul de 1 miliard de dolari pe computere cuantice care proceseaza lumina appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Plasture-vaccin impotriva rujeolei

publicat 2024-05-01 23:15:11 (Puterea)
Plasture-vaccin impotriva rujeolei Plasturele-vaccin ar putea fi o solutie singura si eficace de protejare a copiilor contra rujeolei, sugereaza un studiu realizat Gambia (Africa Occidentala). Plasturele este usor de transportat, depozitat si folosit comparativ cu vaccinul injectabil. Ceea ce-l face extrem de folositor mai ales in zonele geografice greu accesibile. In prezent, potrivit OMS, rujeola reprezinta o amenintare […]The post Plasture-vaccin impotriva rujeolei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Mesajul de Inviere al Patriarhului Daniel: "Invierea Domnului este sarbatoarea iubirii smerite si milostive"

publicat 2024-05-01 22:00:12 (Puterea)
Mesajul de Inviere al Patriarhului Daniel: Invierea Domnului este sarbatoarea iubirii smerite si milostive Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, a transmis, miercuri, un mesaj de Sfintele Pasti catre toti credinciosii ortodocsi si greco-catolici din Romania, dar si din afara granitelor tarii. "Invierea Domnului este sarbatoarea iubirii smerite si milostive a lui Hristos cel ce a invins ura, violenta si moartea, daruind oamenilor viata vesnica", spune Patriarhul Daniel in mesajul […]The post Mesajul de Inviere al Patriarhului Daniel: "Invierea Domnului este sarbatoarea iubirii smerite... ...continuare.

Mita electorala la Prahova: alimente, cozonac, vin de Paste. De la toata lumea

publicat 2024-05-01 22:00:12 (Puterea)
Mita electorala la Prahova: alimente, cozonac, vin de Paste. De la toata lumea Vechile metehne ale politicienilor romani in prag de alegeri n-au disparut si incetul cu incetul incep sa se faca simtite si in acest an. Cum Pastele este peste doar cateva zile, politicienii simt nevoia sa faca acte de bunatate si sa ofere alegatorilor unele surprize de Paste: alimente, cozonaci, vin, insotite de pliante, bineinteles. De […]The post Mita electorala la Prahova: alimente, cozonac, vin de Paste. De la toata lumea appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fumatorii romani sustin produsele fara fum: Sondajul PMI arata acceptarea crescuta a alternativelor la tutun

publicat 2024-05-01 22:00:12 (Puterea)
Fumatorii romani sustin produsele fara fum: Sondajul PMI arata acceptarea crescuta a alternativelor la tutun Romanii sustin informarea corecta privind produsele fara fum: Rezultatele unui sondaj arata acceptarea crescanda a alternativelor la fumat. Potrivit celui mai recent sondaj realizat de firma de cercetare independenta Povaddo pentru Philip Morris International (PMI), 76% dintre romanii adulti sunt de parere ca fumatorii ar trebui sa primeasca informatii corecte si fundamentate stiintific despre produsele […]The post Fumatorii romani sustin produsele fara fum: Sondajul PMI arata... ...continuare.

Sfanta Lumina de la Ierusalim ajunge la noi in Sambata Mare

publicat 2024-05-01 21:00:10 (Puterea)
Sfanta Lumina de la Ierusalim ajunge la noi in Sambata Mare Sfanta Lumina va fi adusa de la Ierusalim, in seara zilei de sambata, 4 mai 2024, de parintele arhimandrit Teofil Anastasoaie, Superiorul Asezamintelor Patriarhiei Romane la Locurile Sfinte, anunta  biroul de presa al Patriarhiei Romane. Apoi, Lumina Sfanta va fi oferita, ca intotdeauna, delegatilor eparhiilor Patriarhiei Romane prezenti la Aeroportul International "Otopeni". Astfel, traditia aducerii Sfintei Lumini de […]The post Sfanta Lumina de la Ierusalim ajunge la noi in Sambata... ...continuare.

Rafila spune in ce conditii pot medicii sa lucreze si la stat si la privat

publicat 2024-05-01 21:00:10 (Puterea)
Rafila spune in ce conditii pot medicii sa lucreze si la stat si la privat Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, aduce o serie de lamuriri cu privire la conditiile in care medicii pot sa lucreze si la stat si la privat, dupa scandalul provocat de medicul Catalin Cirstoiu, fostul candidat PSD-PNL la Primaria Capitalei, retras pe fondul acuzatiilor de incompatibilitate. In cazul Cirstoiu, totul ar fi pornit de la faptul ca […]The post Rafila spune in ce conditii pot medicii sa lucreze si la stat si la privat appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Bancile comerciale vor lucra cu publicul in program normal, din 7 mai

publicat 2024-05-01 21:00:10 (Puterea)
Bancile comerciale vor lucra cu publicul in program normal, din 7 mai Dupa ce Guvernul a decis ca ziua de 2 mai sa fie zi libera, punte intre 1 Mai Ziua Muncii si zilele libere de Paste, bancile comerciale si-au modificat programul, in perioada de minivacanta. BRD, BCR Erste, ING Bank, Banca Transilvania si Garanti Bank, vor reintra in programul normal, din 7 mai, singura zi de […]The post Bancile comerciale vor lucra cu publicul in program normal, din 7 mai appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Noua cetateni romani si familiile lor, evacuati din Gaza

publicat 2024-05-01 21:00:10 (Puterea)
Noua cetateni romani si familiile lor, evacuati din Gaza Noua cetateni romani si membri de familie ai acestora au fost evacuati, astazi, 1 mai, din Fasia Gaza. Ei au ajuns pe teritoriul Republicii Arabe Egipt, a informat Ministerul Afacerilor Externe. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) arata, intr-un comunicat, ca miercuri, 1 mai, in urma eforturilor Celulei de Criza Interinstitutionale, prin intermediul Ambasadei Romaniei la Cairo […]The post Noua cetateni romani si familiile lor, evacuati din Gaza appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

AUR Buzau in disolutie: Cei 11 candidati la Consiliul Local Municipal si-au retras candidaturile

publicat 2024-05-01 20:00:10 (Puterea)
AUR Buzau in disolutie: Cei 11 candidati la Consiliul Local Municipal si-au retras candidaturile Degringolada la AUR Buzau continua. Cei 11 candidati la Consiliul Local Municipal inscrisi pe listele AUR Buzau au luat decizia de a-si retrage, miercuri, la pranz, candidaturile, protestand astfel fata de imixtiunile conducerii AUR in activitatea  filialelei de la Buzau. Anterior, acest gest a fost facut si de catre Elena Nastasoiu, candidata AUR la Primaria […]The post AUR Buzau in disolutie: Cei 11 candidati la Consiliul Local Municipal si-au retras candidaturile appeared first on... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.