EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Moneda nationala castiga teren in fata euro, la sfarsitul saptamanii

publicat 2024-05-24 15:45:19 (Puterea)
Moneda nationala castiga teren in fata euro, la sfarsitul saptamanii Moneda nationala s-a apreciat, pentru a treia zi consecutiv, in cotatiile de la Banca Nationala a Romaniei (BNR), valoarea fiind, vineri, de 4,9744 lei, pentru un euro. In raport cu dolarul american, leul a pierdut aproape o jumatate de ban, fiind cotat la 4,5940 lei romanesti, cel mai ridicat nivel inregistrat din 15 mai 2024 […]The post Moneda nationala castiga teren in fata euro, la sfarsitul saptamanii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

One United Properties, inclusa de Nicusor Dan in "mafia imobiliara", hartuieste in instanta jurnalisti si ONG-uri

publicat 2024-05-24 15:45:19 (Puterea)
One United Properties, inclusa de Nicusor Dan in mafia imobiliara, hartuieste in instanta jurnalisti si ONG-uri Compania One United Properties, fondata de fostii bancheri Victor Capitanu si Andrei Diaconescu, se remarca in ultima vreme prin actionarea in judecata a jurnalistilor si ONG-urilor care au avut curajul sa dezvaluie realitati neglijate in comunicarile ei corporatiste. Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a folosit cuvinte grele cand s-a referit la proiectul imobiliar One […]The post One United Properties, inclusa de Nicusor Dan in "mafia imobiliara", hartuieste in instanta... ...continuare.

Presedintele ANPM: O sa vin cu o lege speciala prin care sa putem inverzi parcarile

publicat 2024-05-24 15:45:19 (Puterea)
Presedintele ANPM: O sa vin cu o lege speciala prin care sa putem inverzi parcarile In cadrul podcastului "Dialogurile Puterii", Laurentiu Alexandru Prastinaru, presedintele ANPM  a discutat despre eforturile Uniunii Europene de a promova investitiile verzi, punand un accent deosebit pe finantele verzi si pe solutiile de reducere a poluarii. Presedintele ANPM sustine ca printre subiectele care se afla in atentia UE se numara si eficientizarea energetica a locuintelor. Una […]The post Presedintele ANPM: O sa vin cu o lege speciala prin care sa putem inverzi parcarile... ...continuare.

Viorel, rasul roman chemat sa revigoreze populatia Germaniei (Video)

publicat 2024-05-24 15:45:19 (Puterea)
Viorel, rasul roman chemat sa revigoreze populatia Germaniei (Video) Romania a devenit interesanta pentru Germania si altfel decat ca furnizoare de forta de munca. Viorel este un exemplu graitor in acest sens. In cadrul unui program de refacere a biodiversitatii, zece exemplare de ras (lynx lynx) din Romania vor fi mutate in Germania, pentru refacerea diversitatii genetice a speciei. Biodiversitatea din padurile Romaniei pare […]The post Viorel, rasul roman chemat sa revigoreze populatia Germaniei (Video) appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cine este romanul din Ploiesti suspectat de spionaj pentru Rusia. Ambitii de politician

publicat 2024-05-24 14:45:11 (Puterea)
Cine este romanul din Ploiesti suspectat de spionaj pentru Rusia. Ambitii de politician DIICOT a anuntat, astazi, ca un cetatean roman este cercetat, deoarece  a supravegheat, inca din 2022, obiective militare romanesti sau apartinand NATO din Tulcea, datele fiind transmise Ambasadei Federatiei Ruse la Bucuresti. La acest moment, romanul se afla in arest preventiv timp de 30 de zile. Pe surse s-a aflat si cine este cel care este […]The post Cine este romanul din Ploiesti suspectat de spionaj pentru Rusia. Ambitii de politician appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Topul celor mai "toxice" orase din Romania. Fostul sef al Garzii Nationale de Mediu trage un semnal de alarma

publicat 2024-05-24 14:45:11 (Puterea)
Topul celor mai toxice orase din Romania. Fostul sef al Garzii Nationale de Mediu trage un semnal de alarma Octavian Berceanu, fostul sef al Garzii Nationale de Mediu, a intocmit o harta care evidentiaza orasele considerate cele mai „toxice” din Romania, in care conditiile de mediu sunt mai rele decat in alte zone ale tarii. Statisticile alarmante prezentate de Octavian Berceanu, fostul sef al Garzii Nationale de Mediu, indica faptul ca Romania se claseaza […]The post Topul celor mai "toxice" orase din Romania. Fostul sef al Garzii Nationale de Mediu trage un semnal de alarma... ...continuare.

BNR: Piata muncii din Romania ramane pe un trend de crestere la numarul de salariati

publicat 2024-05-24 14:45:11 (Puterea)
BNR: Piata muncii din Romania ramane pe un trend de crestere la numarul de salariati Piata locala a muncii si-a mentinut tendinta de cresterea numarului de angajati, iar statisticile arata ca efectivul salariatilor din economie a continuat sa creasca in termeni lunari, in ianuarie-februarie 2024, continuand trendul din ultimul semestru al anului 2023, arata Banca Nationala a Romaniei, in Minuta publicata, dupa sedinta Consiliului de Administratie, de joi. ,,In ceea […]The post BNR: Piata muncii din Romania ramane pe un trend de crestere la numarul de salariati appeared... ...continuare.

Cum revolutioneaza tehnologia achizitia si vanzarea de case in Romania

publicat 2024-05-24 14:45:11 (Puterea)
Cum revolutioneaza tehnologia achizitia si vanzarea de case in Romania Digitalizarea a devenit o prioritate in piata imobiliara. Tranzitia de la vanzarile traditionale la cele digitale este acum inevitabila in acest sector. Iata care sunt beneficiile pe care tehnologia le aduce in domeniul imobiliar: Fotografii de calitate - Prima impresie conteaza Intr-o piata competitiva, prima impresie este deosebit de importanta. Fotografiile de calitate sunt esentiale […]The post Cum revolutioneaza tehnologia achizitia si vanzarea de case in Romania appeared first on... ...continuare.

Trafic de influenta si spalare de bani, acuzatiile din dosarul fostilor sefi SRI Florian Coldea si Dumitru Dumbrava

publicat 2024-05-24 14:45:11 (Puterea)
Trafic de influenta si spalare de bani, acuzatiile din dosarul fostilor sefi SRI Florian Coldea si Dumitru Dumbrava DNA a inceput urmarirea penala impotriva lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, a generalului SRI in rezerva Dumitru Dumbrava, precum si a altor doua persoane, sub acuzatia de trafic de influenta. In dosar sunt vizate si firme pentru spalare de bani. Pe langa cei doi, in dosar mai sunt cercetati si avocatul Doru Traila, dar si […]The post Trafic de influenta si spalare de bani, acuzatiile din dosarul fostilor sefi SRI Florian Coldea si Dumitru Dumbrava appeared first on... ...continuare.

OMV Petrom sta pe un munte de bani. 15,2 miliarde lei, in cash, la banci

publicat 2024-05-24 14:45:11 (Puterea)
OMV Petrom sta pe un munte de bani. 15,2 miliarde lei, in cash, la banci Operatorul din industria petrolului si carburatilor, OMV Petrom, avea tezaurizat, in cash, la bancile comerciale, 15,2 miliarde lei, la sfarsitul lunii martie, arata datele comunicate la Bursa de Valori Bucuresti. Sumele din conturile OMV Petrom (simbol bursier SNP), crescusera cu doua miliarde lei, la sfirsitul trimestrului unu 2024. Capitalizarea Petrom, membra a grupului era de […]The post OMV Petrom sta pe un munte de bani. 15,2 miliarde lei, in cash, la banci appeared first on... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.