EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




DNA, decizie finala in cazul lui Florin Coldea si Dumitru Dumbrava. Se continua urmarirea penala

publicat 2024-05-24 17:01:11 (Puterea)
DNA, decizie finala in cazul lui Florin Coldea si Dumitru Dumbrava. Se continua urmarirea penala Procurorul DNA, Mihaela Iorga Moraru, a luat o decizie importanta in cazul fostului sef executiv al SRI, Florian Coldea, generarului Dumitru Dumbrava si pentru avocatul Doru Traila. Toti cei trei sunt acuzati de trafic de influenta si vor fi, in continuare, sub urmarire penala. Directia Nationala Anticoruptie a emis un comunicat de presa prin care […]The post DNA, decizie finala in cazul lui Florin Coldea si Dumitru Dumbrava. Se continua urmarirea penala appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Concursul National de Pescuit pentru Nevazatori, la a 6-a editie

publicat 2024-05-24 17:01:11 (Puterea)
Concursul National de Pescuit pentru Nevazatori, la a 6-a editie La complexul de agrement de la Balta "Zatun", situata pe malul Dunarii, in apropierea Galatiului, a avut loc cea de a 6-a editie a Concursului National de Pescuit Sportiv pentru Nevazatori. Pentru multi pare incredibila stirea organizarii unui concurs de pescuit pentru persoanele cu deficiente de vedere, dar este posibil ca si nevazatorii sa dea […]The post Concursul National de Pescuit pentru Nevazatori, la a 6-a editie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Drepturi pentru mamele minore. Klaus Iohannis a promulgat legea

publicat 2024-05-24 16:15:13 (Puterea)
Drepturi pentru mamele minore. Klaus Iohannis a promulgat legea Klaus Iohannis a promulgat o lege care le ofera mai multe drepturi pentru mamele minore, de peste 16 ani. Conform noilor reglementari, acestea sunt direct responsabile si pot lua decizii singure in ceea ce priveste relatia cu institutiile statului si obtinerea unor drepturi financiare. Mamele minore pot decide pentru copiii lor Presedintele Klaus Iohannis a […]The post Drepturi pentru mamele minore. Klaus Iohannis a promulgat legea appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Putin propune inghetarea conflictului din Ucraina!

publicat 2024-05-24 16:15:13 (Puterea)
Putin propune inghetarea conflictului din Ucraina! Presedintele rus Vladimir Putin a provocat o unda de soc cu propunerea sa de a opri razboiul din Ucraina printr-un armistitiu negociat, care ar recunoaste actualele linii de pe campul de lupta. Aceasta oferta vine intr-un moment de cotitura in conflictul devastator care a costat zeci de mii de vieti si a provocat sanctiuni masive […]The post Putin propune inghetarea conflictului din Ucraina! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

BNR: Cresterea economica se va accelera, in Romania, in 2024 si 2025

publicat 2024-05-24 16:15:13 (Puterea)
BNR: Cresterea economica se va accelera, in Romania, in 2024 si 2025 Politicile guvernamentale au facut ca Romania sa aiba o economie in crestere progresiva, in acest an, care va continua si in 2025, in conditiile temperarii inflatiei si ale redresarii treptate a cererii externe, dar mai ales pe fondul conduitei politicii fiscale si al utilizarii fondurilor europene aferente instrumentului Next Generation EU. „Referitor la viitorul pozitiei […]The post BNR: Cresterea economica se va accelera, in Romania, in 2024 si 2025 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Facem lucrurile cu cap: deblocam proiectele restante si dezvoltam Alba Iulia cu bani europeni

publicat 2024-05-24 16:15:13 (Puterea)
Facem lucrurile cu cap: deblocam proiectele restante si dezvoltam Alba Iulia cu bani europeni Banii europeni sunt o oportunitate uriasa pentru orice administratie locala. Nu ne referim doar la banii din PNRR, care sunt mult mai usor de accesat, ci la toate programele operationale si toate sursele de finantare. Alba Iulia a fost, candva, un exemplu in ce priveste fondurile europene, modul in care au fost atrase, maniera in […]The post Facem lucrurile cu cap: deblocam proiectele restante si dezvoltam Alba Iulia cu bani europeni appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Gabriela Firea: Parcurile Capitalei sunt abandonate! Au nevoie mana unui gospodar

publicat 2024-05-24 16:15:13 (Puterea)
Gabriela Firea: Parcurile Capitalei sunt abandonate! Au nevoie mana unui gospodar De Ziua europeana a parcurilor nationale, Gabriela Firea trage un semnal de alarma despre starea marilor parcuri bucurestene. In mod paradoxal, acestea par sa fie contra curentului european, ajungand intr-o stare deplorabila. Senatoarea Gabriela Firea, care candideaza din partea PSD la Primaria Generala a Capitalei, a luat pozitie fata de dezinteresul aratat de actuala administratie […]The post Gabriela Firea: Parcurile Capitalei sunt abandonate! Au nevoie mana unui gospodar appeared... ...continuare.

S-a ieftinit petrolul. Motivele care au dus la o alta scadere de pret

publicat 2024-05-24 16:15:13 (Puterea)
S-a ieftinit petrolul. Motivele care au dus la o alta scadere de pret S-a ieftinit petrolul, pentru a patra oara consecutiv. Preturile au inregistrat o noua scadere, iar specialistii au o explicatie clara pentru acest fenomen. Care sunt motivele ce au dus la o noua ieftinire in ultimele zile si la ce tarife au ajuns carburantii. Petrolul s-a ieftinit din nou Preturile petrolului au scazut din nou, pentru […]The post S-a ieftinit petrolul. Motivele care au dus la o alta scadere de pret appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Primar din Constanta, agresat de un preot si de presupusa amanta

publicat 2024-05-24 16:15:13 (Puterea)
Primar din Constanta, agresat de un preot si de presupusa amanta Este scandal la Cernavoda, dupa ce primarul in functie, Liviu Negoita, sustine ca a fost agresat de catre un preot, Florian Barbulescu si de catre o femeie, despre care se presupune ca ar fi amanta acestuia. Totul a inceput in momentul in care, primarul se indrepta spre casa. La un moment dat, intre edil si […]The post Primar din Constanta, agresat de un preot si de presupusa amanta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

JT Grup Oil, acceptata de ASF, sa intre pe bursa

publicat 2024-05-24 15:45:19 (Puterea)
JT Grup Oil, acceptata de ASF, sa intre pe bursa Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat prospectul privind oferta publica initiala de vanzare a 10 milioane de actiuni in vederea listarii JT Grup Oil, pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), piata AeRO. Oferta se va derula in perioada 28 mai – 10 iunie. Odata cu deschiderea ofertei publice in […]The post JT Grup Oil, acceptata de ASF, sa intre pe bursa appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.