EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Reguli stricte pentru alegerile din 9 iunie. Ce este complet interzis in sectiile de votare

publicat 2024-05-24 21:16:14 (Puterea)
Reguli stricte pentru alegerile din 9 iunie. Ce este complet interzis in sectiile de votare Biroul Electoral Central (BEC) a emis un document cu regulile pentru zilele de 8 si 9 iunie, cand au loc alegerile locale si cele europarlamentare. Ce este complet interzis in sectiile de votare, dar si ce trebuie evitat dupa incheierea campaniei electorale. Reguli clare pentru alegerile locale si europarlamentare Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit […]The post Reguli stricte pentru alegerile din 9 iunie. Ce este complet interzis in sectiile de votare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Sute de militari NATO la Exercitiul "Dacian Strike 24" de la Poligonul Smardan

publicat 2024-05-24 21:16:14 (Puterea)
Sute de militari NATO la Exercitiul Dacian Strike 24 de la Poligonul Smardan La Poligonul "Smardan" a inceput vineri exercitiul multinational "Dacian Strike 24" (DAST24), la care participa sute de militari din Grupul de Lupta al NATO din Romania, printre care se afla militari ai Elementului Inaintat de Comanda al Brigazii Franceze, de la Divizia Aeropurtata 82 din Statele Unite si de la "Royal Air Force" din Regatul […]The post Sute de militari NATO la Exercitiul "Dacian Strike 24" de la Poligonul Smardan appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

DGA si mascatii au descins la Ramnicu Sarat! Acuzatii de coruptie

publicat 2024-05-24 20:16:07 (Puterea)
DGA si mascatii au descins la Ramnicu Sarat! Acuzatii de coruptie In dimineata zilei de vineri, in jurul orei 04:00, procurorii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) Buzau, sprijiniti de trupele speciale al IPJ Buzau, au descins la domiciliul unui important consilier PSD din Ramnicu Sarat, precum si la o statie peco detinuta de acesta. Actiunea a inclus si o perchezitie informatica, parte a unei anchete in curs […]The post DGA si mascatii au descins la Ramnicu Sarat! Acuzatii de coruptie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Presedintele ANPM: Trebuie sa protejam sanatatea noastra si a urmatoarelor generatii

publicat 2024-05-24 20:16:07 (Puterea)
Presedintele ANPM: Trebuie sa protejam sanatatea noastra si a urmatoarelor generatii Laurentiu Alexandru Prastinaru a subliniat importanta protejarii mediului inconjurator intr-o declaratie recenta facuta in cadrul podcastului "Dialogurile Puterii". "Trebuie in primul rand sa ne protejam pe noi si sanatatea noastra, sanatatea urmatoarelor generatii, ca nu trebuie sa fim egoisti, sa ne gandim doar la noi, deoarece mediul are un impact de lunga durata si trebuie […]The post Presedintele ANPM: Trebuie sa protejam sanatatea noastra si a urmatoarelor generatii appeared first... ...continuare.

Romania, sub cod portocaliu de ploi. Vijeliile si grindina pun stapanire pe mai multe zone

publicat 2024-05-24 20:16:07 (Puterea)
Romania, sub cod portocaliu de ploi. Vijeliile si grindina pun stapanire pe mai multe zone Este cod portocaliu de precipitatii si vijelii in mai multe zone. Vremea se strica din nou in Romania, desi ultimele zile au fost foarte calduroase. Se anunta un weekend cu temperaturi de iulie, dar asta nu inseamna ca scapam de ploi si fenomene extreme. Cod portocaliu de vreme rea Vremea o ia din nou razna […]The post Romania, sub cod portocaliu de ploi. Vijeliile si grindina pun stapanire pe mai multe zone appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Horoscopul iubirii pentru luna iunie. Zodiile care isi gasesc perechea la inceputul verii

publicat 2024-05-24 20:16:07 (Puterea)
Horoscopul iubirii pentru luna iunie. Zodiile care isi gasesc perechea la inceputul verii Horoscopul iubirii vine cu vesti bune pentru trei zodii. Acesti nativi au sansa de a-si gasi perechea exact in iunie, ceea ce inseamna ca se anunta o vara incendiara pentru ei. Au parte de multe surprize in plan amoros si simt cum lucrurile incep sa se aseze pentru ei. Horoscopul iubirii, plin de surprize Intotdeauna […]The post Horoscopul iubirii pentru luna iunie. Zodiile care isi gasesc perechea la inceputul verii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Marcel Ciolacu: Combinatul Otelul Rosu va fi salvat si redeschis!

publicat 2024-05-24 20:16:07 (Puterea)
Marcel Ciolacu: Combinatul Otelul Rosu va fi salvat si redeschis! Vesti bune pentru locuitorii din Caras-Severin! Combinatul Otelul Rosu va fi salvat si redeschis. Anuntul a fost facut de catre premierul tarii, Marcel Ciolacu. Potrivit anuntului facut de catre premierul tarii, combinatul Otelul Rosu va fi redeschis. Acest lucru va fi posibil dupa ce combinatul a fost preluat de catre Grup UMB, condus de cunoscutul […]The post Marcel Ciolacu: Combinatul Otelul Rosu va fi salvat si redeschis! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

PSD si-a stabilit tinta cu fondurile europene: contracte de peste 20 de miliarde de euro, pana la finalul acestui an.

publicat 2024-05-24 18:31:13 (Puterea)
PSD si-a stabilit tinta cu fondurile europene: contracte de peste 20 de miliarde de euro, pana la finalul acestui an. Adrian Caciu, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene anunta pe pagina sa de Facebook ca deja au fost incheiate in tara noastra contracte de peste 6 miliarde de euro pentru proiectele depuse pentru programele din Politica de Coeziune 2021-2027. Pana la finalul lui iunie, Caciu anunta ca suma contractelor incheiate va ajunge la peste 10 miliarde […]The post PSD si-a stabilit tinta cu fondurile europene: contracte de peste 20 de miliarde de euro, pana la finalul acestui an.... ...continuare.

Nereguli importante descoperite de ANPC. Peste 6000 de produse au fost retrase

publicat 2024-05-24 18:31:13 (Puterea)
Nereguli importante descoperite de ANPC. Peste 6000 de produse au fost retrase ANPC a descoperit nereguli de proportii, dupa ce comisarii au efectuat mai multe controale. In urma investigatiilor, s-a constatat ca peste 322 de operatori economici care comercializeaza articole de incaltaminte au savarsit mai multe abateri, motiv pentru care au fost sanctionati. ANPC, amenzi de 835.000 lei In urma unor controale, efectuate la peste 300 de operatori […]The post Nereguli importante descoperite de ANPC. Peste 6000 de produse au fost retrase appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministerul Economiei a semnat un acord cu un producator american de drone militare si civile. Ce presupune intelegerea

publicat 2024-05-24 18:31:13 (Puterea)
Ministerul Economiei a semnat un acord cu un producator american de drone militare si civile. Ce presupune intelegerea Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului a semnat un acord strategic cu Periscope Aviation, producator american de drone militare si civile 24 mai 2024. Intelegerea a fost stabilita in prezenta Ambasadoarei SUA, Kathleen Kavalec, dupa ce s-a semnalat o cerere tot mai mare de astfel de echipamente. Ministerul Economiei a semnat un acord cu un producator […]The post Ministerul Economiei a semnat un acord cu un producator american de drone militare si civile. Ce presupune... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.