EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Declaratia scapata de Nicusor Dan din care aflam adevarul: Gabriela Firea il ajunge din urma

publicat 2024-05-24 23:30:10 (Puterea)
Declaratia scapata de Nicusor Dan din care aflam adevarul: Gabriela Firea il ajunge din urma Este o batalie foarte stransa pentru Primaria Capitalei dupa intrarea, chiar si tarzie, a Gabrielei Firea in cursa. Plecand de pe un loc 3 si ajungand rapid pe 2, Firea pare sa fie acum aproape la egalitate cu Nicusor Dan. „Este o chestiune de mobilizare", sustine actualul edil, de unde intelegem ca batalia se va […]The post Declaratia scapata de Nicusor Dan din care aflam adevarul: Gabriela Firea il ajunge din urma appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

"Ianca Airshow", primul eveniment "civil" la fostul aeroport al celor 90 de MIG- uri din Divizia 3 "Aviatie"

publicat 2024-05-24 22:31:31 (Puterea)
Ianca Airshow, primul eveniment civil la fostul aeroport al celor 90 de MIG- uri din Divizia 3 Aviatie Dupa zeci de ani in care a fost baza a Diviziei 3 "Aviatie de Vanatoare" a Fortelor Aeriene Romane, aeroportul de la Ianca intra in circuitul aviatiei civile prin "Ianca Airshow", primul miting aviatic organizat de Aeroclubul Romaniei, care a preluat aeroportul in 2022. Sambata, 25 mai, Aeroclubul Romaniei organizeaza pe Aerodromul Ianca, in colaborare […]The post "Ianca Airshow", primul eveniment "civil" la fostul aeroport al celor 90 de MIG- uri din Divizia 3 "Aviatie" appeared first... ...continuare.

Piedone: Facem cel mai mare parc public care leaga Bucurestiul de judetul Ilfov

publicat 2024-05-24 22:31:31 (Puterea)
Piedone: Facem cel mai mare parc public care leaga Bucurestiul de judetul Ilfov Cristian Popescu Piedone anunta infiintarea unui nou parc, ce se intinde pe o suprafata de 7 hectare. Spatiul verde incepe din Bragadiru, iar o parte va apartine Sectorului 5, fiind cel mai mare proiect de acest fel, pe care edilul l-a aprobat spre bunastarea populatiei. Primarul Sectorului 5 s-a intalnit astazi cu edilul din Bragadiru, […]The post Piedone: Facem cel mai mare parc public care leaga Bucurestiul de judetul Ilfov appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ingrijorator: nu romanii vand cerealele Romaniei! Nici o companie romaneasca in Top 10 traderi!

publicat 2024-05-24 22:31:31 (Puterea)
Ingrijorator: nu romanii vand cerealele Romaniei! Nici o companie romaneasca in Top 10 traderi! O situatie care ar trebui sa dea foarte mult de gandit rezulta din clasamentul marilor exportatori ai cerealelor din Romania. Conform datelor furnizate de Institutul National de Statistica (INS), in 2023 nici o companie romaneasca nu s-a aflat in Top 10 al traderilor de cereale. Topul contine nu mai putin de cinci companii americane si […]The post Ingrijorator: nu romanii vand cerealele Romaniei! Nici o companie romaneasca in Top 10 traderi! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Avertisment pentru cei care folosesc carduri de cumparaturi. Risca sa fie executati silit

publicat 2024-05-24 22:31:31 (Puterea)
Avertisment pentru cei care folosesc carduri de cumparaturi. Risca sa fie executati silit Romanii au inceput sa foloseasca tot mai mult cardurile de cumparaturi, atunci cand vor sa faca achizitii pe care nu si le permit. Specialistii spun, insa, ca se supun unui risc de care nu sunt constienti. Daca nu respecta conditiile impuse de rata emitenta, au sanse mari chiar sa ajunga la executare silita. Riscul utilizarii […]The post Avertisment pentru cei care folosesc carduri de cumparaturi. Risca sa fie executati silit appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Gabriela Firea a convins lumea sportiva ca este solutia potrivita pentru Bucuresti

publicat 2024-05-24 21:16:14 (Puterea)
Gabriela Firea a convins lumea sportiva ca este solutia potrivita pentru Bucuresti Numaratoarea inversa pentru ziua decisiva a alegerii primarului general al Capitalei, pentru o perioada de 4 ani, este din ce in ce mai accelerata. Nume importante din sportul romanesc au decis sa o sustina, in alegerile locale, pe Gabriela Firea. Astfel, dupa Nadia Comaneci si Ilie Nastase, alte trei mai personalitati sportive au transmis mesaje […]The post Gabriela Firea a convins lumea sportiva ca este solutia potrivita pentru Bucuresti appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Reguli stricte pentru alegerile din 9 iunie. Ce este complet interzis in sectiile de votare

publicat 2024-05-24 21:16:14 (Puterea)
Reguli stricte pentru alegerile din 9 iunie. Ce este complet interzis in sectiile de votare Biroul Electoral Central (BEC) a emis un document cu regulile pentru zilele de 8 si 9 iunie, cand au loc alegerile locale si cele europarlamentare. Ce este complet interzis in sectiile de votare, dar si ce trebuie evitat dupa incheierea campaniei electorale. Reguli clare pentru alegerile locale si europarlamentare Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit […]The post Reguli stricte pentru alegerile din 9 iunie. Ce este complet interzis in sectiile de votare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Sute de militari NATO la Exercitiul "Dacian Strike 24" de la Poligonul Smardan

publicat 2024-05-24 21:16:14 (Puterea)
Sute de militari NATO la Exercitiul Dacian Strike 24 de la Poligonul Smardan La Poligonul "Smardan" a inceput vineri exercitiul multinational "Dacian Strike 24" (DAST24), la care participa sute de militari din Grupul de Lupta al NATO din Romania, printre care se afla militari ai Elementului Inaintat de Comanda al Brigazii Franceze, de la Divizia Aeropurtata 82 din Statele Unite si de la "Royal Air Force" din Regatul […]The post Sute de militari NATO la Exercitiul "Dacian Strike 24" de la Poligonul Smardan appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

DGA si mascatii au descins la Ramnicu Sarat! Acuzatii de coruptie

publicat 2024-05-24 20:16:07 (Puterea)
DGA si mascatii au descins la Ramnicu Sarat! Acuzatii de coruptie In dimineata zilei de vineri, in jurul orei 04:00, procurorii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) Buzau, sprijiniti de trupele speciale al IPJ Buzau, au descins la domiciliul unui important consilier PSD din Ramnicu Sarat, precum si la o statie peco detinuta de acesta. Actiunea a inclus si o perchezitie informatica, parte a unei anchete in curs […]The post DGA si mascatii au descins la Ramnicu Sarat! Acuzatii de coruptie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Presedintele ANPM: Trebuie sa protejam sanatatea noastra si a urmatoarelor generatii

publicat 2024-05-24 20:16:07 (Puterea)
Presedintele ANPM: Trebuie sa protejam sanatatea noastra si a urmatoarelor generatii Laurentiu Alexandru Prastinaru a subliniat importanta protejarii mediului inconjurator intr-o declaratie recenta facuta in cadrul podcastului "Dialogurile Puterii". "Trebuie in primul rand sa ne protejam pe noi si sanatatea noastra, sanatatea urmatoarelor generatii, ca nu trebuie sa fim egoisti, sa ne gandim doar la noi, deoarece mediul are un impact de lunga durata si trebuie […]The post Presedintele ANPM: Trebuie sa protejam sanatatea noastra si a urmatoarelor generatii appeared first... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.