EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Tragedie aviatica: s-a prabusit una din legendele celui de-Al Doilea Razboi Mondial

publicat 2024-05-26 09:15:09 (Puterea)
Tragedie aviatica: s-a prabusit una din legendele celui de-Al Doilea Razboi Mondial O tragedie a lovit comunitatea aviatiei si a istoricilor aviatiei, cand un avion Spitfire, apartinand formatiei de zbor de comemorare a Bataliei Angliei, s-a prabusit intr-un camp din apropierea statiei RAF Coningsby, in Lincolnshire. Accidentul a avut loc sambata dupa-amiaza, in jurul orei 13:20 BST, provocand moartea pilotului, potrivit oficialilor. Contextul accidentului Serviciile de urgenta […]The post Tragedie aviatica: s-a prabusit una din legendele celui de-Al Doilea Razboi... ...continuare.

City-break-uri si vacante mai lungi: cat ne costa sa ajungem in destinatiile preferate

publicat 2024-05-26 09:15:09 (Puterea)
City-break-uri si vacante mai lungi: cat ne costa sa ajungem in destinatiile preferate Desi vara poate parea departe pentru romanii care isi verifica aplicatiile meteo, acestia deja isi cauta locuri unde sa se retraga in sezonul urmator. Kiwi.com, una dintre cele mai importante companii de travel-tech, a analizat ce rezervari au facut romanii pentru calatoriile din aceasta vara si impartaseste tendintele pentru acest sezon. Un lucru este clar: […]The post City-break-uri si vacante mai lungi: cat ne costa sa ajungem in destinatiile preferate appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Avertismentul ANPC pentru parinti: cum sa evitati jucariile periculoase de 1 Iunie

publicat 2024-05-26 09:15:09 (Puterea)
Avertismentul ANPC pentru parinti: cum sa evitati jucariile periculoase de 1 Iunie In pragul zilei de 1 iunie, cand copiii din intreaga tara asteapta cu nerabdare cadouri, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a lansat un avertisment important pentru parinti. Directorul general al ANPC, Paul Anghel, a oferit o serie de recomandari esentiale pentru a ajuta parintii sa faca alegeri sigure cand vine vorba de achizitionarea jucariilor. […]The post Avertismentul ANPC pentru parinti: cum sa evitati jucariile periculoase de 1 Iunie appeared first on... ...continuare.

Apa de gura care depisteaza cariile

publicat 2024-05-26 08:00:09 (Puterea)
Apa de gura care depisteaza cariile O echipa de cercetatori de la universitatile din Indiana si Pennsylvania au conceput o apa de gura capabila sa identifice cariile. Aceasta apa de gura, realizata de echipa condusa de profesorul Huyn Koo, are la baza un pigment care coloreaza la contactul cu acizii responsabili de distrugerea smaltului si a dentinei. Cand apa de gura […]The post Apa de gura care depisteaza cariile appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

PFA sau SRL: Alegerea potrivita pentru afacerea ta

publicat 2024-05-26 08:00:09 (Puterea)
PFA sau SRL: Alegerea potrivita pentru afacerea ta In lumea antreprenoriatului, decizia de a infiinta o firma sau un PFA (Persoana Fizica Autorizata) poate fi una cruciala, cu un impact semnificativ asupra traiectoriei si succesului afacerii tale. Ambele optiuni vin cu propriile avantaje si dezavantaje distincte, iar alegerea ideala va depinde de nevoile, obiectivele si circumstantele specifice ale fiecarui antreprenor, conform Instant Factoring. […]The post PFA sau SRL: Alegerea potrivita pentru afacerea ta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Singurul sat circular din Romania. O bijuterie unica, putin cunoscuta de turisti

publicat 2024-05-26 08:00:09 (Puterea)
Singurul sat circular din Romania. O bijuterie unica, putin cunoscuta de turisti Romania este plina de destinatii turistice inedite, insa, din pacate, unele dintre ele, desi sunt de o frumusete uimitoare, nu sunt suficient promovate. Este si cazul singurului sat circular din tara noastra. Din acest motiv, multi romani nici macar nu stiu de ele si prefera sa mearga in concedii in strainatate, ratand, astfel, frumusetile propriei […]The post Singurul sat circular din Romania. O bijuterie unica, putin cunoscuta de turisti appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Horoscop 26 mai 2024. Zodia care pierde un prieten vechi

publicat 2024-05-26 06:45:10 (Puterea)
Horoscop 26 mai 2024. Zodia care pierde un prieten vechi Horoscop 26 mai 2024. Vesti bune pentru unii nativi, care incheie saptamana cu multe reusite si vor avea parte de o zi linistita. Exista, insa, o zodie care pierde un prieten vechi si se gandeste obsesiv la cauzele ce au condus la aceasta ruptura. Horoscop 26 mai 2024. Berbec Astazi vei simti o energie puternica, […]The post Horoscop 26 mai 2024. Zodia care pierde un prieten vechi appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta, "zburat" din bordul administrativ de la Romsilva

publicat 2024-05-26 06:45:10 (Puterea)
Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta, zburat din bordul administrativ de la Romsilva Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta, a primit recent un cadou neplacut din partea ministrului PNL al Mediului, Apelor si Padurilor, fiind ejectat chiar cu cateva zile inainte de ziua de nastere, din Consiliul de Administratie de la Regia Nationala a Padurilor-Romsilva. Pe data de 23 noiembrie 2023, ministrul Mediului Apelor si Padurilor, Mircea Fechet, […]The post Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta, "zburat" din bordul administrativ de la Romsilva appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

"Tabula Peutingeriana", o harta a Europei Antice care schimba istoria la Dunarea de Jos

publicat 2024-05-26 06:45:10 (Puterea)
Tabula Peutingeriana, o harta a Europei Antice care schimba istoria la Dunarea de Jos "Tabula Peutingeriana", o harta din vremea Imparatului Marcus Aurelius, aflata la Biblioteca Nationala din Viena, ofera detalii care ar putea schimba istoria la Dunarea de Jos, printre altele devansand cu 1300 de ani prima atestare documentara a Galatiului, care pana la aceasta descoperire era atestat in 1541. Descoperirea ii apartine scriitorului galatean Dumitru Sandel, autorul […]The post "Tabula Peutingeriana", o harta a Europei Antice care schimba istoria la Dunarea de Jos appeared... ...continuare.

Covid a scazut speranta de viata cu aproape doi ani, din 2019 pana in 2021

publicat 2024-05-26 00:00:12 (Puterea)
Covid a scazut speranta de viata cu aproape doi ani, din 2019 pana in 2021 Dupa un deceniu de progres, pandemia de Covid-19 a facut ca speranta de viata la nivel global sa scada cu aproape doi ani din 2019  pana in 2021, a anuntat Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS). Intre 2019 si 2021, speranta de viata globala a scazut cu 1,8 ani, ajungand la la 71,4 ani, acelasi nivel […]The post Covid a scazut speranta de viata cu aproape doi ani, din 2019 pana in 2021 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.