EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Subventii egale pentru fermierii din UE. Schimbare majora in noua PAC

publicat 2024-05-26 14:15:09 (Puterea)
Subventii egale pentru fermierii din UE. Schimbare majora in noua PAC Fermierii romani primesc cele mai mici subventii din UE, o realitate pe care o stie toata lumea, inclusiv Janusz Wojciechowski, comisarul european pentru Agricultura. Acesta promite schimbari majore chiar dupa alegerile europarlamentare din 9 iunie, fiind posibil ca dupa 2027 sa se ajunga chiar la egalizarea subventiilor in UE. Pana la egalizarea ajutoarelor pentru agricultori, […]The post Subventii egale pentru fermierii din UE. Schimbare majora in noua PAC appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Probleme pentru artista americana Nicki Minaj. De ce nu a ajuns la concertul de la Manchester

publicat 2024-05-26 14:15:09 (Puterea)
Probleme pentru artista americana Nicki Minaj. De ce nu a ajuns la concertul de la Manchester Artista americana Nicki Minaj ar fi trebuit sa sustina, sambata seara, un concert la Manchester, insa acesta a fost anulat in ultimul moment, deoarece vedeta a fost arestata pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam pentru "suspiciuni" de export de droguri usoare.  Intr-un final, artista a primit voie sa isi continue calatoria, numai ca nu a mai […]The post Probleme pentru artista americana Nicki Minaj. De ce nu a ajuns la concertul de la Manchester appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un gigant auto anunta deschiderea celui de-al doilea centru din Romania

publicat 2024-05-26 14:15:09 (Puterea)
Un gigant auto anunta deschiderea celui de-al doilea centru din Romania Un gigant in industria auto va incepe constructia celui de-al doilea centru din Romania, a anuntat compania, specificand ca acesta va include si un showroom extins pe o suprafata de peste 600 de metri patrati. Porsche deruleaza o investitie semnificativa in Cluj, unde va ridica al doilea centru al marcii in Romania. Proiectul arhitectural al […]The post Un gigant auto anunta deschiderea celui de-al doilea centru din Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cristian Popescu Piedone, in dialog cu Damian Draghici: "Fericirea pentru mine inseamna a crede in Dumnezeu"

publicat 2024-05-26 14:15:09 (Puterea)
Cristian Popescu Piedone, in dialog cu Damian Draghici: Fericirea pentru mine inseamna a crede in Dumnezeu Intr-o editie speciala a podcastului „Damian Daghici”, Cristian Popescu Piedone, candidatul cu cele mai mari sanse pentru Primaria Capitalei, a oferit o privire sincera si introspectiva asupra vietii sale, principiilor si motivatiilor care il ghideaza in politica si in viata personala. O Seara de confesiuni si dezvaluiri Damian Daghici a deschis discutia subliniind importanta alegerilor […]The post Cristian Popescu Piedone, in dialog cu Damian Draghici: "Fericirea pentru... ...continuare.

Incendiu la mai multe case din orasul Voluntari

publicat 2024-05-26 14:15:09 (Puterea)
Incendiu la mai multe case din orasul Voluntari Un incendiu a inzbuncnit, duminica dimineata, in Voluntari, cuprinzand mai multe imobile, cu o degajare puternica de fum, care a fost raspandit pe o mare suprafata, de vantul care sufla cu putere. Circulatia a fost inrerupta pe soseaua principala, din cauza lipsei de vizibilitate. Pentru stingerea incendiului au actionat 13 autospeciale de stingere cu apa […]The post Incendiu la mai multe case din orasul Voluntari appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Marcel Ciolacu, dupa acuzatiile aduse de DNA lui Florian Coldea: "Partidul principal al penalilor a devenit USR”

publicat 2024-05-26 14:15:09 (Puterea)
Marcel Ciolacu, dupa acuzatiile aduse de DNA lui Florian Coldea: Partidul principal al penalilor a devenit USR” Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca in mandatul sau de premier Justitia functioneaza, iar audierile se fac la lumina zilei. "Partidul principal al penalilor a devenit USR”, in timp ce PSD s-a detasat total de acest fenomen, a tinut sa precizeze premierul.   Acesta a fost raspunsul premierul Marcel Ciolacu, prezent, sambata, la Lugoj, la […]The post Marcel Ciolacu, dupa acuzatiile aduse de DNA lui Florian Coldea: "Partidul principal al penalilor a... ...continuare.

Hackerii nu iarta nimic. ANAF, noua tinta

publicat 2024-05-26 14:15:09 (Puterea)
Hackerii nu iarta nimic. ANAF, noua tinta Disperarea de bani a hackerilor e mare, iar acestia continua sa lanseze tentative de devalizare a conturilor, oriunde cred ca ar putea gasi o portita de intrare sa fure. Nici Agentia Nationala de Administrare Fiscale nu este ocolita de hackeri, aceasta fiind vazuta ca o buna "vaca de muls", in actiunile lor criminale. Hackerii au […]The post Hackerii nu iarta nimic. ANAF, noua tinta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Nicusor Dan a fost consiliat de oamenii lui Plahotniuc si Basescu

publicat 2024-05-26 11:45:13 (Puterea)
Nicusor Dan a fost consiliat de oamenii lui Plahotniuc si Basescu Nicusor Dan mai vrea un mandat de primar al Capitalei pentru inca patru ani, dar se pare ca a uitat cam repede ca a ajuns edil general cu ajutorul unor consilieri care l-au promovat si sustinut mult timp pe Traian Basescu, dar, atentie, si pe oligarhul moldovean Vlad Plahotniuc. Campania electorala din 2020 a lui […]The post Nicusor Dan a fost consiliat de oamenii lui Plahotniuc si Basescu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Submarinul legendar care a decis soarta celui de-al Doilea Razboi Mondial, gasit dupa 8 decenii. Unde a fost descoperit

publicat 2024-05-26 11:45:13 (Puterea)
Submarinul legendar care a decis soarta celui de-al Doilea Razboi Mondial, gasit dupa 8 decenii. Unde a fost descoperit Epava submarinului USS Harder, care a scufundat un numar semnificativ de nave japoneze in doar cateva zile, influentand decisiv soarta celui de-al Doilea Razboi Mondial, a fost descoperita dupa 80 de ani, la peste 900 de metri adancime, in Marea Chinei de Sud. Submarinul Marinei SUA, responsabil pentru scufundarea celor mai multe nave de razboi […]The post Submarinul legendar care a decis soarta celui de-al Doilea Razboi Mondial, gasit dupa 8 decenii. Unde a fost descoperit appeared... ...continuare.

Saptamana politica extraterestra: gherile kritziste, mita cosmica si incaierari stelariene!

publicat 2024-05-26 09:15:09 (Puterea)
Saptamana politica extraterestra: gherile kritziste, mita cosmica si incaierari stelariene! Reporterii nostri sunt eroii nostri necunoscuti. Alearga, zi de vara pana-n seara, prin toate ungherele Galaxiei ca sa ne aduca stiri calde. Si trebuie sa remarcam ca lucrurile nu stau deloc bine nici in Cosmos. Pe-acolo pe unde exista acest concept, politica se impleteste cu absurditatea interstelara, iar saptamana a fost marcata peste tot de […]The post Saptamana politica extraterestra: gherile kritziste, mita cosmica si incaierari stelariene! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.