EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Muntii din Romania care apar in topul european al celor mai bune trasee de drumetie

publicat 2024-05-26 16:00:10 (Puterea)
Muntii din Romania care apar in topul european al celor mai bune trasee de drumetie Un articol CNN a inclus o regiune montana din Romania in topul celor mai bune trasee de drumetie pe distante lungi din Europa. Aceste aventuri pe parcursul mai multor zile, pe unele dintre cele mai fascinante trasee de lunga distanta din Europa, ofera oportunitatea de a te reconecta cu natura, de a te bucura de […]The post Muntii din Romania care apar in topul european al celor mai bune trasee de drumetie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fostul ministru Radu Berceanu vrea si drone agricole, pe langa avioane

publicat 2024-05-26 16:00:10 (Puterea)
Fostul ministru Radu Berceanu vrea si drone agricole, pe langa avioane Dupa ce a inceput sa asambleze avioane de mici dimensiuni la Tancabesti, in apropiere de Bucuresti, spre surpriza tuturor, acum, fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu vrea sa dea iar lovitura cu o drona agricola romaneasca, adresata nu doar pietei locale, cat si celei externe. In aceste zile a avut loc la Bucuresti BSDA 2024, […]The post Fostul ministru Radu Berceanu vrea si drone agricole, pe langa avioane appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Caz incredibil la Constanta: Un fost lider al sindicatului postasilor a delapidat 350.000 lei din cotizatii

publicat 2024-05-26 14:15:09 (Puterea)
Caz incredibil la Constanta: Un fost lider al sindicatului postasilor a delapidat 350.000 lei din cotizatii Caz incredibil la Constanta, unde fostul lider al sindicatului postasilor a delapidat 350.000 lei din cotizatiile membrilor, alegandu-se astfel cu un dosar penal. Dosarul fostului lider al sindicatului postasilor se afla acum in lucru la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta.  "La data de 24 mai a.c., politisti Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economico-Financiare, sub […]The post Caz incredibil la Constanta: Un fost lider al sindicatului postasilor a delapidat 350.000... ...continuare.

Subventii egale pentru fermierii din UE. Schimbare majora in noua PAC

publicat 2024-05-26 14:15:09 (Puterea)
Subventii egale pentru fermierii din UE. Schimbare majora in noua PAC Fermierii romani primesc cele mai mici subventii din UE, o realitate pe care o stie toata lumea, inclusiv Janusz Wojciechowski, comisarul european pentru Agricultura. Acesta promite schimbari majore chiar dupa alegerile europarlamentare din 9 iunie, fiind posibil ca dupa 2027 sa se ajunga chiar la egalizarea subventiilor in UE. Pana la egalizarea ajutoarelor pentru agricultori, […]The post Subventii egale pentru fermierii din UE. Schimbare majora in noua PAC appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Probleme pentru artista americana Nicki Minaj. De ce nu a ajuns la concertul de la Manchester

publicat 2024-05-26 14:15:09 (Puterea)
Probleme pentru artista americana Nicki Minaj. De ce nu a ajuns la concertul de la Manchester Artista americana Nicki Minaj ar fi trebuit sa sustina, sambata seara, un concert la Manchester, insa acesta a fost anulat in ultimul moment, deoarece vedeta a fost arestata pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam pentru "suspiciuni" de export de droguri usoare.  Intr-un final, artista a primit voie sa isi continue calatoria, numai ca nu a mai […]The post Probleme pentru artista americana Nicki Minaj. De ce nu a ajuns la concertul de la Manchester appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un gigant auto anunta deschiderea celui de-al doilea centru din Romania

publicat 2024-05-26 14:15:09 (Puterea)
Un gigant auto anunta deschiderea celui de-al doilea centru din Romania Un gigant in industria auto va incepe constructia celui de-al doilea centru din Romania, a anuntat compania, specificand ca acesta va include si un showroom extins pe o suprafata de peste 600 de metri patrati. Porsche deruleaza o investitie semnificativa in Cluj, unde va ridica al doilea centru al marcii in Romania. Proiectul arhitectural al […]The post Un gigant auto anunta deschiderea celui de-al doilea centru din Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cristian Popescu Piedone, in dialog cu Damian Draghici: "Fericirea pentru mine inseamna a crede in Dumnezeu"

publicat 2024-05-26 14:15:09 (Puterea)
Cristian Popescu Piedone, in dialog cu Damian Draghici: Fericirea pentru mine inseamna a crede in Dumnezeu Intr-o editie speciala a podcastului „Damian Daghici”, Cristian Popescu Piedone, candidatul cu cele mai mari sanse pentru Primaria Capitalei, a oferit o privire sincera si introspectiva asupra vietii sale, principiilor si motivatiilor care il ghideaza in politica si in viata personala. O Seara de confesiuni si dezvaluiri Damian Daghici a deschis discutia subliniind importanta alegerilor […]The post Cristian Popescu Piedone, in dialog cu Damian Draghici: "Fericirea pentru... ...continuare.

Incendiu la mai multe case din orasul Voluntari

publicat 2024-05-26 14:15:09 (Puterea)
Incendiu la mai multe case din orasul Voluntari Un incendiu a inzbuncnit, duminica dimineata, in Voluntari, cuprinzand mai multe imobile, cu o degajare puternica de fum, care a fost raspandit pe o mare suprafata, de vantul care sufla cu putere. Circulatia a fost inrerupta pe soseaua principala, din cauza lipsei de vizibilitate. Pentru stingerea incendiului au actionat 13 autospeciale de stingere cu apa […]The post Incendiu la mai multe case din orasul Voluntari appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Marcel Ciolacu, dupa acuzatiile aduse de DNA lui Florian Coldea: "Partidul principal al penalilor a devenit USR”

publicat 2024-05-26 14:15:09 (Puterea)
Marcel Ciolacu, dupa acuzatiile aduse de DNA lui Florian Coldea: Partidul principal al penalilor a devenit USR” Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca in mandatul sau de premier Justitia functioneaza, iar audierile se fac la lumina zilei. "Partidul principal al penalilor a devenit USR”, in timp ce PSD s-a detasat total de acest fenomen, a tinut sa precizeze premierul.   Acesta a fost raspunsul premierul Marcel Ciolacu, prezent, sambata, la Lugoj, la […]The post Marcel Ciolacu, dupa acuzatiile aduse de DNA lui Florian Coldea: "Partidul principal al penalilor a... ...continuare.

Hackerii nu iarta nimic. ANAF, noua tinta

publicat 2024-05-26 14:15:09 (Puterea)
Hackerii nu iarta nimic. ANAF, noua tinta Disperarea de bani a hackerilor e mare, iar acestia continua sa lanseze tentative de devalizare a conturilor, oriunde cred ca ar putea gasi o portita de intrare sa fure. Nici Agentia Nationala de Administrare Fiscale nu este ocolita de hackeri, aceasta fiind vazuta ca o buna "vaca de muls", in actiunile lor criminale. Hackerii au […]The post Hackerii nu iarta nimic. ANAF, noua tinta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.