EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Schimbari majore pentru functionarii ANAF. Primesc amenzi pentru executarea silita abuziva

publicat 2024-05-27 01:15:11 (Puterea)
Schimbari majore pentru functionarii ANAF. Primesc amenzi pentru executarea silita abuziva Vesti rele pentru functionarii ANAF, care vor fi sanctionati pentru relatia cu cetatenii. Mai exact, angajatii institutiei primesc risca sa fie amendati daca nu respecta termenele si obligatiile ce le revin in relatia cu cetatenii. Ce patesc cei care aplica executarea silita in mod abuziv. Amenzi pentru functionarii ANAF Functionarii ANAF risca sa fie amendati […]The post Schimbari majore pentru functionarii ANAF. Primesc amenzi pentru executarea silita abuziva appeared first on... ...continuare.

Compania aeriana care se retrage de pe un aeroport din Romania. Pana cand mai opereaza zboruri

publicat 2024-05-27 01:15:11 (Puterea)
Compania aeriana care se retrage de pe un aeroport din Romania. Pana cand mai opereaza zboruri O companie aeriana celebra se retrage de pe aeroportul din Iasi. Decizia este una surprinzatoare, avand in vedere ca vine dupa doar o luna de la primul zbor. De ce s-a ajuns la incheierea contractului si cand va avea loc ultimul zbor. O companie aeriana se retrage de pe aeroportul din Iasi Directorul general al […]The post Compania aeriana care se retrage de pe un aeroport din Romania. Pana cand mai opereaza zboruri appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Zodiile care isi schimba destinul in iunie. Astrele se aliniaza pentru acesti nativi

publicat 2024-05-27 01:15:11 (Puterea)
Zodiile care isi schimba destinul in iunie. Astrele se aliniaza pentru acesti nativi Astrele s-au aliniat si au pregatit cateva surprize pentru nativi. Afla care sunt zodiile ce isi schimba destinul in iunie si vor excela pe toate planurile in luna iunie. Urmeaza reusite impresionante atat in plan amoros, cat si profesional la inceputul verii. Zodiile care dau lovitura in iunie Luna iunie va fi ca o gura […]The post Zodiile care isi schimba destinul in iunie. Astrele se aliniaza pentru acesti nativi appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Bursa castiga aproape 3,5 miliarde lei, la capitalizare, in saptamana 20-24 mai

publicat 2024-05-27 01:15:11 (Puterea)
Bursa castiga aproape 3,5 miliarde lei, la capitalizare, in saptamana 20-24 mai Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat un plus de 3,49 miliarde de lei la capitalizare, crestere de 1,04 la suta, in saptamana trecuta de tranzactii, arata datele BVB. Potrivit datelor publicate de Bursa, capitalizarea bursiera a ajuns la 339,724 miliarde de lei, in perioada 20 - 24 mai 2024, in crestere de la 336,234 […]The post Bursa castiga aproape 3,5 miliarde lei, la capitalizare, in saptamana 20-24 mai appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Marcel Ciolacu vine in ajutorul romanilor plecati in Spania. Vor avea locuri de munca mai bine platite

publicat 2024-05-27 01:15:11 (Puterea)
Marcel Ciolacu vine in ajutorul romanilor plecati in Spania. Vor avea locuri de munca mai bine platite Premierul Marcel Ciolacu a declarat duminica, la ceremonia dedicata Zilei romanilor de pretutindeni, ca romanii vor avea locuri de munca mai bine platite. Mai mult, nu vor fi nevoiti sa renunte la cetatenia romana pentru a se bucura de aceste beneficii. Marcel Ciolacu, intelegere cu premierul Spaniei Prezent la un eveniment dedicat romanilor de pretutindeni, premierul […]The post Marcel Ciolacu vine in ajutorul romanilor plecati in Spania. Vor avea locuri de munca mai bine platite... ...continuare.

A fost necesara interventia premierului, ca Bogdan Chiritoiu sa-si faca datoria

publicat 2024-05-27 01:15:11 (Puterea)
A fost necesara interventia premierului, ca Bogdan Chiritoiu sa-si faca datoria Dupa cesterea necontrolata a preturilor la detergenti, a fost necesara interventia premierului Marcel Ciolacu, ca Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurenteisa, sa declanseze o investigatie, pe piata locala a detergentilor. Bogdan Chiritoiu, a auntat, sambata, declansarea unei investigatii pe piata detergentilor din Romania, ale caror preturi au crescut cel mai mult, in trimestrul unu, cu aproape […]The post A fost necesara interventia premierului, ca Bogdan Chiritoiu sa-si... ...continuare.

S-a deschis una dintre cele mai cunoscute statiuni de bai. Cat costa intrarea in 2024

publicat 2024-05-27 01:15:11 (Puterea)
S-a deschis una dintre cele mai cunoscute statiuni de bai. Cat costa intrarea in 2024 Se apropie sezonul estival al vacantelor si romanii deja sunt nerabdatori sa calatoreasca. Exista multi turisti care opteaza opentru statiunile de bai, iar vestea buna este ca una dintre cele mai cunoscute s-a deschis deja. Cat costa intrarea si ce pret are un sezlong. Statiunea balneara Sovata a inceput in forta sezonul 2024, atragand deja […]The post S-a deschis una dintre cele mai cunoscute statiuni de bai. Cat costa intrarea in 2024 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cum ar putea Romania sa produca 15 tone de porumb la hectar

publicat 2024-05-26 16:00:10 (Puterea)
Cum ar putea Romania sa produca 15 tone de porumb la hectar Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin Barbu, spune ca Romania ar putea sa obtina o productie de  30 de milioane de tone de porumb pe an, ceea ce inseamna o medie de 15 tone/ha, daca toata suprafata va fi irigata.  Acest volum reprezinta practic cam cat se produce, acum, la toate culturile agricole de pe […]The post Cum ar putea Romania sa produca 15 tone de porumb la hectar appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Comisia Europeana cere Romaniei transparenta fiscala pentru veniturile obtinute online

publicat 2024-05-26 16:00:10 (Puterea)
Comisia Europeana cere Romaniei transparenta fiscala pentru veniturile obtinute online Comisia Europeana a decis sa initieze proceduri de constatare a neindeplinirii obligatiilor, prin trimiterea unor scrisori de punere in intarziere catre Romania, Germania, Ungaria si Polonia, deoarece acestea nu au furnizat in timp util informatii referitoare la veniturile realizate de persoane fizice si de intreprinderi prin intermediul platformelor online, conform unui comunicat emis de Executivul […]The post Comisia Europeana cere Romaniei transparenta fiscala pentru veniturile... ...continuare.

Fermierii din Forumul APPR au decis amanarea protestelor

publicat 2024-05-26 16:00:10 (Puterea)
Fermierii din Forumul APPR au decis amanarea protestelor Fermierii membri ai Forumului Agricultorilor si Procesatorilor Profesionisti din Romania (Forumul APPR) au anuntat ample miscari de protest in Bucuresti si in alte mari centre agricole, pentru data de 27 mai. Intre timp, au revenit asupra acestei hotarari si au decis amanarea protestelor. "Motivul acestei decizii majore, dar asumate, este dorinta ferma a organizatiei de […]The post Fermierii din Forumul APPR au decis amanarea protestelor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.