EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Incep inscrierile la gradinita si cresa. Cand se afiseaza lista cu cei admisi

publicat 2024-05-27 01:15:11 (Puterea)
Incep inscrierile la gradinita si cresa. Cand se afiseaza lista cu cei admisi Incep inscrierile la gradinita si cresa pentru anul scolar 2024-2025. A fost publicat calendarul cu perioada in care trebuie depuse dosarele, aprobarea acestora, dar si perioada in care are loc o a doua transa de inscrieri. Cand au loc inscrierile la gradinita si cresa Incep inscrierile pentru gradinita si cresa. Prima etapa de inscriere pentru […]The post Incep inscrierile la gradinita si cresa. Cand se afiseaza lista cu cei admisi appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Amenda usturatoare pe care toti soferii o risca pentru o greseala banala. Cum poate fi evitata

publicat 2024-05-27 01:15:11 (Puterea)
Amenda usturatoare pe care toti soferii o risca pentru o greseala banala. Cum poate fi evitata Plecatul la drum cu prea putin combustibil in rezervor nu numai ca poate afecta motorul, dar poate atrage si o amenda. Conducerea cu un rezervor aproape gol poate avea consecinte grave, atat in ceea ce priveste integritatea vehiculului, cat si din punct de vedere legal. Atunci cand nivelul combustibilului se apropie de zero, se activeaza […]The post Amenda usturatoare pe care toti soferii o risca pentru o greseala banala. Cum poate fi evitata appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Traian Basescu: „Eu l-am creat pe Coldea”. De ce i-a numit pe generalul negru si Codruta Kovesi la SRI si DNA

publicat 2024-05-27 01:15:11 (Puterea)
Traian Basescu: „Eu l-am creat pe Coldea”. De ce i-a numit pe generalul negru si Codruta Kovesi la SRI si DNA Traian Basescu il critica dur pe Florin Coldea, fostul general acuzat de coruptie. Chiar daca in urma cu 8 ani recunostea ca Florian Coldea a fost creatia sa si ca, datorita lui, Coldea a ajuns sa influenteze jocurile de putere din varful SRI, se pare ca si-a schimbat complet atitudinea acum. Fostul presedinte al Romaniei […]The post Traian Basescu: „Eu l-am creat pe Coldea”. De ce i-a numit pe generalul negru si Codruta Kovesi la SRI si DNA appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Schimbari majore pentru functionarii ANAF. Primesc amenzi pentru executarea silita abuziva

publicat 2024-05-27 01:15:11 (Puterea)
Schimbari majore pentru functionarii ANAF. Primesc amenzi pentru executarea silita abuziva Vesti rele pentru functionarii ANAF, care vor fi sanctionati pentru relatia cu cetatenii. Mai exact, angajatii institutiei primesc risca sa fie amendati daca nu respecta termenele si obligatiile ce le revin in relatia cu cetatenii. Ce patesc cei care aplica executarea silita in mod abuziv. Amenzi pentru functionarii ANAF Functionarii ANAF risca sa fie amendati […]The post Schimbari majore pentru functionarii ANAF. Primesc amenzi pentru executarea silita abuziva appeared first on... ...continuare.

Compania aeriana care se retrage de pe un aeroport din Romania. Pana cand mai opereaza zboruri

publicat 2024-05-27 01:15:11 (Puterea)
Compania aeriana care se retrage de pe un aeroport din Romania. Pana cand mai opereaza zboruri O companie aeriana celebra se retrage de pe aeroportul din Iasi. Decizia este una surprinzatoare, avand in vedere ca vine dupa doar o luna de la primul zbor. De ce s-a ajuns la incheierea contractului si cand va avea loc ultimul zbor. O companie aeriana se retrage de pe aeroportul din Iasi Directorul general al […]The post Compania aeriana care se retrage de pe un aeroport din Romania. Pana cand mai opereaza zboruri appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Zodiile care isi schimba destinul in iunie. Astrele se aliniaza pentru acesti nativi

publicat 2024-05-27 01:15:11 (Puterea)
Zodiile care isi schimba destinul in iunie. Astrele se aliniaza pentru acesti nativi Astrele s-au aliniat si au pregatit cateva surprize pentru nativi. Afla care sunt zodiile ce isi schimba destinul in iunie si vor excela pe toate planurile in luna iunie. Urmeaza reusite impresionante atat in plan amoros, cat si profesional la inceputul verii. Zodiile care dau lovitura in iunie Luna iunie va fi ca o gura […]The post Zodiile care isi schimba destinul in iunie. Astrele se aliniaza pentru acesti nativi appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Bursa castiga aproape 3,5 miliarde lei, la capitalizare, in saptamana 20-24 mai

publicat 2024-05-27 01:15:11 (Puterea)
Bursa castiga aproape 3,5 miliarde lei, la capitalizare, in saptamana 20-24 mai Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat un plus de 3,49 miliarde de lei la capitalizare, crestere de 1,04 la suta, in saptamana trecuta de tranzactii, arata datele BVB. Potrivit datelor publicate de Bursa, capitalizarea bursiera a ajuns la 339,724 miliarde de lei, in perioada 20 - 24 mai 2024, in crestere de la 336,234 […]The post Bursa castiga aproape 3,5 miliarde lei, la capitalizare, in saptamana 20-24 mai appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Marcel Ciolacu vine in ajutorul romanilor plecati in Spania. Vor avea locuri de munca mai bine platite

publicat 2024-05-27 01:15:11 (Puterea)
Marcel Ciolacu vine in ajutorul romanilor plecati in Spania. Vor avea locuri de munca mai bine platite Premierul Marcel Ciolacu a declarat duminica, la ceremonia dedicata Zilei romanilor de pretutindeni, ca romanii vor avea locuri de munca mai bine platite. Mai mult, nu vor fi nevoiti sa renunte la cetatenia romana pentru a se bucura de aceste beneficii. Marcel Ciolacu, intelegere cu premierul Spaniei Prezent la un eveniment dedicat romanilor de pretutindeni, premierul […]The post Marcel Ciolacu vine in ajutorul romanilor plecati in Spania. Vor avea locuri de munca mai bine platite... ...continuare.

A fost necesara interventia premierului, ca Bogdan Chiritoiu sa-si faca datoria

publicat 2024-05-27 01:15:11 (Puterea)
A fost necesara interventia premierului, ca Bogdan Chiritoiu sa-si faca datoria Dupa cesterea necontrolata a preturilor la detergenti, a fost necesara interventia premierului Marcel Ciolacu, ca Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurenteisa, sa declanseze o investigatie, pe piata locala a detergentilor. Bogdan Chiritoiu, a auntat, sambata, declansarea unei investigatii pe piata detergentilor din Romania, ale caror preturi au crescut cel mai mult, in trimestrul unu, cu aproape […]The post A fost necesara interventia premierului, ca Bogdan Chiritoiu sa-si... ...continuare.

S-a deschis una dintre cele mai cunoscute statiuni de bai. Cat costa intrarea in 2024

publicat 2024-05-27 01:15:11 (Puterea)
S-a deschis una dintre cele mai cunoscute statiuni de bai. Cat costa intrarea in 2024 Se apropie sezonul estival al vacantelor si romanii deja sunt nerabdatori sa calatoreasca. Exista multi turisti care opteaza opentru statiunile de bai, iar vestea buna este ca una dintre cele mai cunoscute s-a deschis deja. Cat costa intrarea si ce pret are un sezlong. Statiunea balneara Sovata a inceput in forta sezonul 2024, atragand deja […]The post S-a deschis una dintre cele mai cunoscute statiuni de bai. Cat costa intrarea in 2024 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.