EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un milionar grec a rabufnit: Romanii nu sunt prosti ca lucreaza 7 zile pe saptamana in magazinele noastre

publicat 2024-05-27 08:30:11 (Puterea)
Un milionar grec a rabufnit: Romanii nu sunt prosti ca lucreaza 7 zile pe saptamana in magazinele noastre Milionarul grec Apostolos Vakakis (70 de ani), proprietarul magazinelor Jumbo, a avut o iesire neobisnuita in recenta Adunare Generala Anuala Ordinara. Apostolos Vakakis, milionarul grec in varsta de 70 de ani, proprietarul magazinelor Jumbo, a criticat vehement lipsa reformelor si a productivitatii in Grecia, in cadrul Adunarii Generale Anuale a Actionarilor companiei. El a legat […]The post Un milionar grec a rabufnit: Romanii nu sunt prosti ca lucreaza 7 zile pe saptamana in... ...continuare.

"Epidurala" poate reduce riscul complicatiilor dupa nastere!

publicat 2024-05-27 08:30:11 (Puterea)
Epidurala poate reduce riscul complicatiilor dupa nastere! Un studiu britanic demonstreaza ca anestezia epidurala poate reduce riscul de complicatii grave cu 35%, in cazul femeilor, dupa ce au nascut. Esentiala pentru a atenua durerea mamei in timpul nasterii , epidurala ajuta si la evitarea complicatiilor grave. Aceasta este concluzia unui studiu al universitatilor din Glasgow si Bristol (Marea Britanie), publicat in aprilie […]The post "Epidurala" poate reduce riscul complicatiilor dupa nastere! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

ANAF, infranta in instanta de un fost "baiat destept din energie". Miza – 800 milioane de lei

publicat 2024-05-27 08:30:11 (Puterea)
Subsidirara ceha a grupului elvetian Alpiq, care a beneficiat de energie electrica ieftina de la Hidroelectrica prin contracte controversate, a obtinut o victorie definitiva in instanta impotriva ANAF, care ii solicita plata a aproape 800 de milioane de lei sub forma de TVA si impozit pe profit suplimentare. Acuzatiile ANAF: Alpiq Energy SE nu a […]The post ANAF, infranta in instanta de un fost "baiat destept din energie". Miza – 800 milioane de lei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Pas cu pas, catre o Europa musulmana?

publicat 2024-05-27 08:30:11 (Puterea)
Pas cu pas, catre o Europa musulmana? Moartea fulgeratoare a presedintelui iranian Ebrahim Raisi, la varsta de 63 de ani, intr-un accident de elicopter, in zona de munte de la granita cu Azerbaidjanul a readus in prim plan realitatea din aceasta tara care ar trebuie sa dea de gandit intregii lumii, dar mai ales europenilor. Religia majoritara in Iran este islamul, adica […]The post Pas cu pas, catre o Europa musulmana? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fratii Muresan incurca proiectul nuclear de la Doicesti cu o cerere de imprumut urias

publicat 2024-05-27 08:30:10 (Puterea)
Fratii Muresan incurca proiectul nuclear de la Doicesti cu o cerere de imprumut urias Proiectul SMR de la Doicesti, destinat sa aduca primele mini-reactoare nucleare Nuscale din lume in Romania, a fost suspendat de Ministerul Energiei. Ministerul a refuzat sa aprobe un imprumut de 250 de milioane de euro solicitat de RoPower Nuclear SA. Proiectul SMR de la Doicesti, care ar fi putut aduce primele mini-reactoare nucleare Nuscale din […]The post Fratii Muresan incurca proiectul nuclear de la Doicesti cu o cerere de imprumut urias appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Horoscop 27 mai 2024. Zodiile care vor incepe saptamana cu vesti grozave

publicat 2024-05-27 06:45:10 (Puterea)
Horoscop 27 mai 2024. Zodiile care vor incepe saptamana cu vesti grozave Horoscop 27 mai 2024. Inceput de saptamana plin de surprize pentru unele zodii, care vor avea parte de o multime de reusite in ziua de luni. Astrele s-au aliniat pentru unii nativi, care vor reusi sa rezolve probleme vechi, ce le dadeau mari batai de cap. Horoscop 27 mai 2024. Berbec Astazi vei petrece timpul […]The post Horoscop 27 mai 2024. Zodiile care vor incepe saptamana cu vesti grozave appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Noptile caniculare maresc riscul de accident vascular cerebral

publicat 2024-05-27 06:45:10 (Puterea)
Noptile caniculare maresc riscul de accident vascular cerebral Potrivit unui recent studiu, temperatura ridicata in timpul noptii mareste riscul de accident vascular cerebral, in special in cazul persoanelor varstnice si al femeilor. Studiul a fost publicat in revista Neuroscience. Avertismentul autorilor acestui studiu apare pe fondul incalzirii globale si al apropierii sezonului canicular, cu nopti sufocante. Pentru a ajunge la aceasta concluzie, cercetatorii […]The post Noptile caniculare maresc riscul de accident vascular cerebral appeared... ...continuare.

Coldea: o punga cu aurolac pentru toate delirurile politice

publicat 2024-05-27 06:45:10 (Puterea)
Coldea: o punga cu aurolac pentru toate delirurile politice Stapanul Romaniei. Stapanul catuselor. Stapanul marilor combinatii. Cazul Coldea a deschis multe inimi, a declansat un val de asa-zise dezvaluiri cutremuratoare. Observam, nu demult, ca prilejul este unic pentru deconturi stravechi, reale sau fictionale. Activitatea acestui nene, inventat de Basescu, a acoperit multi ani din istoria noastra recenta. A fost, din cum reiese din majoritatea […]The post Coldea: o punga cu aurolac pentru toate delirurile politice appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Creste numarul copiilor "drogati" cu medicamente psihiatrice!

publicat 2024-05-27 06:45:10 (Puterea)
Creste numarul copiilor drogati cu medicamente psihiatrice! A crescut numarul copiilor drogati cu medicamente pentru afectiuni psihiatrice procurate fie de la persoane care au probleme de aceasta natura , fie sunt cumparate de la diversi indivizi, avertizeaza medicul Viorela Nitescu, seful Sectiei de Toxicologie din cadrul Spitalului "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti. "In ceea ce priveste substantele de abuz pe care le-am observat […]The post Creste numarul copiilor "drogati" cu medicamente psihiatrice! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cresterea exploziva a fondurilor de pensii private in Romania: Pilonul III devine un refugiu atractiv

publicat 2024-05-27 06:45:10 (Puterea)
Cresterea exploziva a fondurilor de pensii private in Romania: Pilonul III devine un refugiu atractiv Intr-un climat economic caracterizat de incertitudini si fluctuatii, romanii par sa isi fi gasit un refugiu sigur in fondurile de pensii private. La finalul lunii aprilie 2024, activele fondurilor de pensii facultative din Romania au atins valoarea impresionanta de 5,05 miliarde de lei, marcand o crestere de 28,1% fata de aceeasi perioada a anului trecut, […]The post Cresterea exploziva a fondurilor de pensii private in Romania: Pilonul III devine un refugiu atractiv appeared first on... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.