EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Transgaz are un profit mai mare cu 93%, fata de anul trecut

publicat 2024-05-27 12:15:11 (Puterea)
Transgaz are un profit mai mare cu 93%, fata de anul trecut Transportatorul national de gaze Transgaz SA anunta ca Agentia Internationala de Rating Fitch a confirmat ratingul acordat companiei 'BBB-' cu Perspectiva Stabila. Transgaz a mai anuntat si ca a obtinut un profit net de 241,94 milioane de lei in primul trimestru al anului. "Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz SA informeaza pe toti cei […]The post Transgaz are un profit mai mare cu 93%, fata de anul trecut appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Alpha Bank Romania si o ,,bancuta de buzunar", singurele banci grecesti, ramase in Romania

publicat 2024-05-27 12:15:11 (Puterea)
Alpha Bank Romania si o ,,bancuta de buzunar, singurele banci grecesti, ramase in Romania In ultimii zece ani, bancile grecesti au disparut din Romania, rand pe rand, prin falimente, absorbtii in alte banci, sau pus si simplu dupa ce banii deponentilor au fost devalizati de actionari. Falimentul rasunator al bancii Bancpost a fost primul care a zguduit piata. Actionarii au fugit cu banii. Activele paguboase ale BP, si clientii […]The post Alpha Bank Romania si o ,,bancuta de buzunar", singurele banci grecesti, ramase in Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

"Regele deseurilor", trezit de politistii de la "Economic"

publicat 2024-05-27 10:45:11 (Puterea)
Regele deseurilor, trezit de politistii de la Economic Politistii de la Directia de Investigare a Criminalitatii Economice, impreuna cu Ministerul Public – Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, au inceput saptamana in forta. 86 de perchezitii domiciliare, in cadrul a 15 actiuni operative, au fost declansate luni dimineata. Activitatile sunt efectuate de politistii romani in cadrul unor dosare penale […]The post "Regele deseurilor", trezit de politistii de la "Economic" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Doliu in sportul romanesc! A murit marele handbalist Stefan Birtalan

publicat 2024-05-27 10:45:11 (Puterea)
Doliu in sportul romanesc! A murit marele handbalist Stefan Birtalan Stefan Birtalan, dublu campion mondial si desemnat cel mai bun handbalist al lumii in 1974, 1976 si 1977, a incetat din viata in aceasta dimineata la varsta de 75 de ani. Birtalan avea probleme grave de sanatate si fusese internat la spitalul Fundeni in ultimele 10 luni. "Mi-a cedat ficatul! Nu mai functioneaza cum trebuie […]The post Doliu in sportul romanesc! A murit marele handbalist Stefan Birtalan appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Nicolae Ciuca: "Vesnicia s-a nascut la sat, este de datoria noastra sa nu o lasam sa moara acolo!"

publicat 2024-05-27 09:45:10 (Puterea)
Nicolae Ciuca: Vesnicia s-a nascut la sat, este de datoria noastra sa nu o lasam sa moara acolo! Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a petrecut sfarsitul de saptamana in judetul Olt. Acolo a participat la mai multe evenimente in localitatile Izbiceni, Brastavatu si Osica de Sus. Turneul s-a incheiat duminica seara, cu o adunare in centrul Slatinei. "Suntem in fata dvs dupa o zi in care am luat la pas judetul si impreuna cu […]The post Nicolae Ciuca: "Vesnicia s-a nascut la sat, este de datoria noastra sa nu o lasam sa moara acolo!" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Nicolae Badea, actionar minoritar la Dinamo, lovitura de proportii! Afacerea care i-a adus 40 milioane de lei

publicat 2024-05-27 09:45:10 (Puterea)
Nicolae Badea, actionar minoritar la Dinamo, lovitura de proportii! Afacerea care i-a adus 40 milioane de lei Radcom Inv, compania detinuta de Nicolae Badea si Gabriel Dogaru, inregistreaza o crestere spectaculoasa a veniturilor datorita vanzarii actiunilor la Orange Romania. Radcom Inv, compania controlata de Nicolae Badea si Gabriel Dogaru, a inregistrat o crestere spectaculoasa a veniturilor si profitului in 2023, pe fondul vanzarii actiunilor detinute la Orange Romania. Explozia veniturilor totale si […]The post Nicolae Badea, actionar minoritar la Dinamo, lovitura de proportii! Afacerea... ...continuare.

Legea junglei: Firmele sfideaza Agentia pentru Protectia Mediului! Exemple concrete

publicat 2024-05-27 09:45:10 (Puterea)
Legea junglei: Firmele sfideaza Agentia pentru Protectia Mediului! Exemple concrete Agentia pentru Protectia Mediului Bistrita-Nasaud (APM BN) se confrunta cu o problema recurenta: tot mai multe firme din judet se apuca de lucrari de constructii fara a obtine in prealabil avizele si autorizatiile necesare. Luna aceasta, APM a respins solicitarea de acord de mediu depusa de Dragoi Forest SRL din Telciu pentru o hala industriala. […]The post Legea junglei: Firmele sfideaza Agentia pentru Protectia Mediului! Exemple concrete appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Primarul Romei o sustine pe Gabriela Firea

publicat 2024-05-27 09:45:10 (Puterea)
Primarul Romei o sustine pe Gabriela Firea Roberto Gualtieri, primarul capitalei italiene, Roma, un apropiat al comunitatii romanesti, i-a transmis un mesaj de sustinere Gabrielei Firea, candidatul PSD la Primaria Generala Bucuresti. "Vreau sa imi exprim toata sustinerea pentru campania electorala pe care o conduci la Bucuresti! Orasele noastre sunt legate de o istorie profunda, care a pus bazele unei prietenii privilegiate […]The post Primarul Romei o sustine pe Gabriela Firea appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Candidatul PSD la Primaria Giurgiu, traseistul Nicolae Barbu, este si un stripper talentat

publicat 2024-05-27 09:45:10 (Puterea)
Candidatul PSD la Primaria Giurgiu, traseistul Nicolae Barbu, este si un stripper talentat Fostul primar al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, intre 2012 si 2020, mai vrea un nou mandat din partea PSD, dar ceea ce se stie mai putin este faptul ca acesta a fost inainte de a ajunge edil si un talentat stripper. Candidatul PSD la Primaria Giurgiu, Nicolae Barbu, este un traseist politic autentic care a mai plecat […]The post Candidatul PSD la Primaria Giurgiu, traseistul Nicolae Barbu, este si un stripper talentat appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

"Hambarul Blindat": solutia ruseasca de protectie a tancurilor starneste rasul si mila

publicat 2024-05-27 08:30:11 (Puterea)
Hambarul Blindat: solutia ruseasca de protectie a tancurilor starneste rasul si mila S-o recunoastem din start: arata ca naiba. Am putea spune ca, totusi, e vorba despre razboi si acolo nu conteaza prea mult aspectul estetic. Intr-o demonstratie incredibila de adaptabilitate, armata rusa a decis sa reinventeze conceptul de suprablindaj, creand ceea ce acum este cunoscut ca "Hambarul Blindat" sau "Tsar-Barbecue". Aceasta minunatie tehnologica este rezultatul unei […]The post "Hambarul Blindat": solutia ruseasca de protectie a tancurilor starneste rasul si mila appeared... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.