EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Radu Mazare, tata pentru a doua oara. Renunta la viata publica

publicat 2024-05-27 23:45:10 (Puterea)
Radu Mazare, tata pentru a doua oara. Renunta la viata publica Radu Mazare a facut un anunt important, odata cu eliberarea din inchisoare. Fostul edil al Constantei a dat de veste ca va deveni tata pentru a doua oara, la 55 de ani. Vrea sa se concentreze pe viata de familie si nu va mai fi interesat de lumea mondena. Radu Mazare, din nou tata Fostul […]The post Radu Mazare, tata pentru a doua oara. Renunta la viata publica appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Hubert Thuma, despre lucrarile la reteaua de apa si canalizare in Snagov: „Conditii de trai mai bune si de confort sporit”

publicat 2024-05-27 23:45:10 (Puterea)
Hubert Thuma, despre lucrarile la reteaua de apa si canalizare in Snagov: „Conditii de trai mai bune si de confort sporit” Hubert Thuma anunta ca incepe lucrarile la reteaua de apa si canalizare in Snagov. Este cel mai important proiect de pe lista, care a meritat asteptarea, fiind tot mai aproape de sfarsit. Considera ca, in urma finalizarii lui, va reusi sa sporeasca bunastarea locuitorilor. Hubert Thuma, proiecte importante pentru Snagov Hubert Thuma anunta ca proiectul […]The post Hubert Thuma, despre lucrarile la reteaua de apa si canalizare in Snagov: „Conditii de trai mai bune si de confort... ...continuare.

George Tuta, atac la adresa lui Clotilde Armand: ” Se lauda in 4 ani de zile cu o groapa pe care o sapa acum”

publicat 2024-05-27 21:45:12 (Puterea)
George Tuta, atac la adresa lui Clotilde Armand: ” Se lauda in 4 ani de zile cu o groapa pe care o sapa acum” George Truta iese la atac si arunca sageti catre Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei. Presedintele PNL Sector 1 si candidat la Primarie mentioneaza ca actualul edil nu a fost capabil sa faca prea multe in timpul mandatului, desi ar fi avut fondurile necesare. George Tuta, despre Clotilde Armand George Tuta, candidatul PSD-PNL la […]The post George Tuta, atac la adresa lui Clotilde Armand: ” Se lauda in 4 ani de zile cu o groapa pe care o sapa acum” appeared... ...continuare.

Ultima uzina din Grupul "Titan-Nadrag-Calan", al lui Max Auschnitt, a ajuns "beton concasat". In locul ei va fi un mall

publicat 2024-05-27 21:45:12 (Puterea)
Ultima uzina din Grupul Titan-Nadrag-Calan, al lui Max Auschnitt, a ajuns beton concasat. In locul ei va fi un mall Fosta Uzina "Titan" din Galati, care facea parte din Uzinele Metalurgice "Titan – Nadrag - Calan", grup industrial infiintat in 1920 de industriasul Max Auschnitt, a fost demolata si in locul halelor a ramas un maidan cu gramezi de bucati de beton, pe care va fi construit al doilea mall din oras. Din istoria dezvoltarii […]The post Ultima uzina din Grupul "Titan-Nadrag-Calan", al lui Max Auschnitt, a ajuns "beton concasat". In locul ei va fi un mall appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Modificari importante in Carta Europeana a Drepturilor Omului. Sunt vizati copiii si adultii cu dizabilitati

publicat 2024-05-27 21:15:10 (Puterea)
Modificari importante in Carta Europeana a Drepturilor Omului. Sunt vizati copiii si adultii cu dizabilitati Ministrul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, Natalia Intotero, propune schimbari importante in Carta Europeana a drepturilor Omului. Sunt vizate masuri de sprijin in ceea ce priveste copiii si adultii cu dizabilitati din Romania. Totul a fost discutat in cadrul unei mese rotunde. Sprijin pentru copiii si parintii cu dizabilitati Ministrul Familiei, Tineretului si Egalitatii […]The post Modificari importante in Carta Europeana a Drepturilor Omului. Sunt vizati copiii si... ...continuare.

O noua zi libera pentru elevi si profesori. Cand are loc Ziua Invatatorului

publicat 2024-05-27 21:15:10 (Puterea)
O noua zi libera pentru elevi si profesori. Cand are loc Ziua Invatatorului Elevii si profesorii au parte de o noua zi libera, chiar in mijlocul saptamanii. Cu ocazia Zilei Invatatorului, nu se fac ore, in premiera la nivel national, dupa marea greva a profesorilor. In plus, nu trebuie recuperate cursurile pierdute. Ziua Invatatorului, libera pentru elevi si profesori Elevii si profesorii au parte de o noua zi […]The post O noua zi libera pentru elevi si profesori. Cand are loc Ziua Invatatorului appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Radu Mazare iese din inchisoare dupa cinci ani. Decizia este definitiva

publicat 2024-05-27 20:00:11 (Puterea)
Radu Mazare iese din inchisoare dupa cinci ani. Decizia este definitiva Radu Mazare va fi eliberat inchisoare, dupa cinci ani de la extradarea din Madagascar. Tribunalul Ilfov a admis cererea de eliberare conditionata a fostului primar al Constantei, iar decizia este definitiva. Radu Mazare a iesit din penitenciar Radu Mazare iese din inchisoare, dupa ce a fost inchis in mai 2019, cand a fost extradat din […]The post Radu Mazare iese din inchisoare dupa cinci ani. Decizia este definitiva appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Amenzi usturatoare pentru cei care spala masina in fata casei. Ce sanctiune primesc, in functie de oras

publicat 2024-05-27 20:00:11 (Puterea)
Amenzi usturatoare pentru cei care spala masina in fata casei. Ce sanctiune primesc, in functie de oras Multi romani aleg sa spele masina in fata casei sau a blocului, insa aceasta activitate nu este legala. Cei care provoaca deranj in spatiile publice sunt sanctionati in functie de orasul din care provin. Amenzile pot ajunge si la 1000 de lei. Amenzi pentru curatarea masinilor pe domeniul public Pentru a economisi timp si bani, […]The post Amenzi usturatoare pentru cei care spala masina in fata casei. Ce sanctiune primesc, in functie de oras appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cristian Popescu Piedone, un familist convins: „Weekendul acesta mi-am incarcat bateriile alaturi de nepotii mei”

publicat 2024-05-27 20:00:11 (Puterea)
Cristian Popescu Piedone, un familist convins: „Weekendul acesta mi-am incarcat bateriile alaturi de nepotii mei” Cristian Popescu Piedone este un familist convins si vrea ca toata lumea sa stie asta. Desi este ocupat si are o multime de responsabilitati, nu uita ca, inainte de toate, conteaza persoanele dragi. A luat o pauza de la tot si a petrecut un weekend alaturi de nepoti, cu care si-a incarcat bateriile. Piedone, weekend […]The post Cristian Popescu Piedone, un familist convins: „Weekendul acesta mi-am incarcat bateriile alaturi de nepotii mei” appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Romania are un nou sef de Stat Major al Fortelor Aeriene: Cine este general-maiorul Leonard-Gabriel Baraboi

publicat 2024-05-27 20:00:11 (Puterea)
Romania are un nou sef de Stat Major al Fortelor Aeriene: Cine este general-maiorul Leonard-Gabriel Baraboi Romania a inregistrat o schimbare majora in structura sa militara odata cu numirea general-maiorului Leonard-Gabriel Baraboi in functia de sef al Statului Major al Fortelor Aeriene. Ceremonia de investire, desfasurata pe 27 mai 2024, a marcat un moment semnificativ pentru Fortele Aeriene Romane, subliniind angajamentul tarii de a-si consolida capacitatea defensiva si de a adopta […]The post Romania are un nou sef de Stat Major al Fortelor Aeriene: Cine este general-maiorul... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.