EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Cum a jefuit o banda de romani zeci de pensionari americani bogati. Cu o parte din bani hotii si-au cumparat Lamborghini si Ferrari Cum a jefuit o banda de romani zeci de pensionari americani bogati. Cu o parte din bani hotii si-au cumparat Lamborghini si Ferrari Sunt cele mai frumoase parcuri din Romania! Trebuie sa le vizitam cat timp mai avem parte de vreme frumoasa Sunt cele mai frumoase parcuri din Romania! Trebuie sa le vizitam cat timp mai avem parte de vreme frumoasa Sase morti si 25 de raniti intr-un accident de autobuz in Turcia Sase morti si 25 de raniti intr-un accident de autobuz in Turcia Noi marturisiri despre abuzurile lui Mohamed Al Fayed. Fostul capitan al echipei feminine Fulham spune ca a fost pipaita de miliardar Noi marturisiri despre abuzurile lui Mohamed Al Fayed. Fostul capitan al echipei feminine Fulham spune ca a fost "pipaita" de miliardar Mituiau moldovenii ca sa voteze contra referendumului privind aderarea la UE. Oamenii pro-rusului Sor, incatusati Mituiau moldovenii ca sa voteze contra referendumului privind aderarea la UE. Oamenii pro-rusului Sor, incatusati Trei tineri, arestati pentru trafic de droguri. Cristale si canabis, vandute inclusiv minorilor Trei tineri, arestati pentru trafic de droguri. Cristale si canabis, vandute inclusiv minorilor Kamala Harris schimba strategia de campanie dupa sondaje nelinistitoare pentru tabara democrata Kamala Harris schimba strategia de campanie dupa sondaje nelinistitoare pentru tabara democrata Horoscop sambata, 19 octombrie. Nativii care au parte de o furtuna in viata lor. O zodie are sansa sa-si consolideze relatia Horoscop sambata, 19 octombrie. Nativii care au parte de o "furtuna" in viata lor. O zodie are sansa sa-si consolideze relatia Deficitul de personal din invatamant s-ar rezolva prin eliminarea suplinitorilor Deficitul de personal din invatamant s-ar rezolva prin eliminarea suplinitorilor Amazon, in pericol: Urmeaza exodul angajatilor? Amazon, in pericol: Urmeaza exodul angajatilor? Cand ar putea adera Republica Moldova la UE. Victor Negrescu: Autoritatile  isi doresc sa finalizeze negocierile pana in 2028 Cand ar putea adera Republica Moldova la UE. Victor Negrescu: "Autoritatile isi doresc sa finalizeze negocierile pana in 2028" Barcelona va face reclama in El Clasico noului album Coldplay Barcelona va face reclama in El Clasico noului album Coldplay Un procuror cere 589 de ani de inchisoare pentru liderii unei grupari acuzate de moartea unor nou-nascuti Un procuror cere 589 de ani de inchisoare pentru liderii unei grupari acuzate de moartea unor nou-nascuti 5 Zodii cu horoscop extraordinar de puternic in saptamana 21 - 27 octombrie 2024 5 Zodii cu horoscop extraordinar de puternic in saptamana 21 - 27 octombrie 2024 Profesoara de religie a fugit cu banii de tabara ai copiilor: preceptele religioase s-au facut scrum pentru 7000 de euro Profesoara de religie a fugit cu banii de tabara ai copiilor: preceptele religioase s-au facut scrum pentru 7000 de euro

Articole

Stiri locale




500 de lei pentru o categorie de angajati romani. Ordonanta adoptata de Guvern

publicat 2024-05-28 07:45:10 (Puterea)
500 de lei pentru o categorie de angajati romani. Ordonanta adoptata de Guvern O categorie de angajati romani va putea beneficia de decontarea unor cheltuieli in valoare de pana la 500 de lei, conform unei ordonante recent adoptate de Guvern. Aceasta masura vine ca raspuns la o decizie anterioara a Curtii de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) si urmareste, de asemenea, protejarea resurselor financiare ale statului de pretentiile […]The post 500 de lei pentru o categorie de angajati romani. Ordonanta adoptata de Guvern appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Sindromul Müller-Weiss , adversarul cel mai puternic al lui Nadal

publicat 2024-05-28 07:45:10 (Puterea)
Sindromul Müller-Weiss , adversarul cel mai puternic al lui Nadal Nadal, 38 de ani, a facut istorie in tenisul mondial, desi sufera de un sindrom incurabil si devastator pentru un sportiv: sindromul Müller-Weiss care i-a fost poate  adversarul cel  mai greu de infruntat. Sindromul Müller-Weiss isi ia numele de la cei doi medici, unul german, celalalt vienez, care au descris aceasta boala, in premiera, in […]The post Sindromul Müller-Weiss , adversarul cel mai puternic al lui Nadal appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Sebastian Ghita, verificat din nou de ANAF! Este citat la o adresa din Voluntari

publicat 2024-05-28 07:45:10 (Puterea)
Sebastian Ghita, verificat din nou de ANAF! Este citat la o adresa din Voluntari Directia Persoane Fizice cu Averi Mari din cadrul ANAF a reluat verificarile fiscale amanuntite asupra lui Sebastian Ghita, fost deputat si om de afaceri. Ghita, care se afla fugar in Serbia din 2016, este citat la o adresa din Voluntari pentru a i se verifica situatia fiscala personala. Demersul ANAF are ca scop identificarea si […]The post Sebastian Ghita, verificat din nou de ANAF! Este citat la o adresa din Voluntari appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Moartea nu exista si ar putea fi doar o iluzie, conform fizicii cuantice!

publicat 2024-05-28 07:45:10 (Puterea)
Moartea nu exista si ar putea fi doar o iluzie, conform fizicii cuantice! Albert Einstein, unul dintre cei mai mari oameni de stiinta ai tuturor timpurilor, a spus odata: "Acum Besso a parasit aceasta lume ciudata putin inaintea mea. Asta nu inseamna nimic. Oameni ca noi... stiu ca distinctia dintre trecut, prezent si viitor este doar o iluzie persistenta." In acest citat profund, Einstein se refera la ideea […]The post Moartea nu exista si ar putea fi doar o iluzie, conform fizicii cuantice! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Horoscop 28 mai 2024. Zodia care incepe o perioada sclipitoare a vietii

publicat 2024-05-28 06:30:11 (Puterea)
Horoscop 28 mai 2024. Zodia care incepe o perioada sclipitoare a vietii Horoscop 28 mai 2024. Previziuni interesante pentru toti nativii marti, o zi plina de surprize. Unii nativi vor incepe chiar azi o noua perioada a vietii lor, sclipitoare si cu multe reusite. Vezi ce au pregatit astrele pentru tine si afla daca s-au aliniat in favoarea ta. Horoscop 28 mai 2024. Berbec Este o zi […]The post Horoscop 28 mai 2024. Zodia care incepe o perioada sclipitoare a vietii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Drogurile in Bucuresti: O provocare ignorata de administratiile anterioare, considera Sebastian Burduja

publicat 2024-05-28 06:30:11 (Puterea)
Drogurile in Bucuresti: O provocare ignorata de administratiile anterioare, considera Sebastian Burduja Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a adus in atentia publicului o problema grava si adesea neglijata: traficul si consumul de droguri in Bucuresti. Intr-o conferinta de presa recenta, Burduja a criticat administratiile anterioare, Gabriela Firea si Nicusor Dan, pentru lipsa lor de actiune in combaterea acestui fenomen. El subliniaza importanta implicarii Primariei Generale […]The post Drogurile in Bucuresti: O provocare ignorata de administratiile anterioare,... ...continuare.

Ciolacu: Romania se pregateste de o reforma fiscala majora in 2025, conditionata de un nou acord cu UE

publicat 2024-05-28 06:30:11 (Puterea)
Ciolacu: Romania se pregateste de o reforma fiscala majora in 2025, conditionata de un nou acord cu UE Premierul Marcel Ciolacu a anuntat necesitatea unei reforme fiscale incepand din 2025, bazata pe un nou acord negociat cu Comisia Europeana. Ministerul Finantelor va negocia termenii pentru urmatorii sapte ani, vizand mentinerea deficitului bugetar la 3% si asigurarea dezvoltarii economice a Romaniei. Premierul Marcel Ciolacu a declarat in cadrul unei emisiuni la Realitatea Plus ca, […]The post Ciolacu: Romania se pregateste de o reforma fiscala majora in 2025, conditionata de un nou... ...continuare.

ANMDM: Sapte medicamente, dintre care doua oncologice, retrase de pe piata

publicat 2024-05-28 06:30:11 (Puterea)
ANMDM: Sapte medicamente, dintre care doua oncologice, retrase de pe piata Un numar de sapte medicamente, dintre care doua oncologice, ar putea fi retrase, a anuntat, luni, presedintele Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale (ANMDM), Razvan Prisada. Acest anunt vine dupa ce Comisia Europeana a emis o decizie de suspendare a autorizatiilor de punere pe piata pentru cateva sute de produse, in urma recomandarii Agentiei […]The post ANMDM: Sapte medicamente, dintre care doua oncologice, retrase de pe piata appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Coalitia PSD-PNL a depasit criza politica privind majorarea salariului minim! Anuntul premierului

publicat 2024-05-28 06:30:11 (Puterea)
Coalitia PSD-PNL a depasit criza politica privind majorarea salariului minim! Anuntul premierului Premierul Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD-PNL au depasit o criza politica aparuta in contextul majorarii salariului minim. Politicienii celor doua partide au ajuns la un acord pe acest subiect, dupa tensiuni generate de anuntul unilateral al premierului privind cresterea salariului minim la 3.700 de lei brut incepand cu 1 iulie. Contextul crizei si reactiile […]The post Coalitia PSD-PNL a depasit criza politica privind majorarea salariului minim! Anuntul premierului appeared first on... ...continuare.

Bloomberg: Mugur Isarescu, singurul candidat pentru postul de guvernator al BNR

publicat 2024-05-28 00:45:09 (Puterea)
Bloomberg: Mugur Isarescu, singurul candidat pentru postul de guvernator al BNR Actualul guvernator al Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, are cele mai mari sanse ca obtina inca un mandat de cinci ani, in postul pe care il ocupa acum la BNR, bucurandu-se de sprijinul celor mai mari formatiuni politice, reprezentate in Parlament, scrie Bloomberg. Legislativul si-a propus ca, pana lasfarsitul lunii iunie, sa voteze prelungirea […]The post Bloomberg: Mugur Isarescu, singurul candidat pentru postul de guvernator al BNR appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.