EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Cum a jefuit o banda de romani zeci de pensionari americani bogati. Cu o parte din bani hotii si-au cumparat Lamborghini si Ferrari Cum a jefuit o banda de romani zeci de pensionari americani bogati. Cu o parte din bani hotii si-au cumparat Lamborghini si Ferrari Sunt cele mai frumoase parcuri din Romania! Trebuie sa le vizitam cat timp mai avem parte de vreme frumoasa Sunt cele mai frumoase parcuri din Romania! Trebuie sa le vizitam cat timp mai avem parte de vreme frumoasa Sase morti si 25 de raniti intr-un accident de autobuz in Turcia Sase morti si 25 de raniti intr-un accident de autobuz in Turcia Noi marturisiri despre abuzurile lui Mohamed Al Fayed. Fostul capitan al echipei feminine Fulham spune ca a fost pipaita de miliardar Noi marturisiri despre abuzurile lui Mohamed Al Fayed. Fostul capitan al echipei feminine Fulham spune ca a fost "pipaita" de miliardar Mituiau moldovenii ca sa voteze contra referendumului privind aderarea la UE. Oamenii pro-rusului Sor, incatusati Mituiau moldovenii ca sa voteze contra referendumului privind aderarea la UE. Oamenii pro-rusului Sor, incatusati Trei tineri, arestati pentru trafic de droguri. Cristale si canabis, vandute inclusiv minorilor Trei tineri, arestati pentru trafic de droguri. Cristale si canabis, vandute inclusiv minorilor Kamala Harris schimba strategia de campanie dupa sondaje nelinistitoare pentru tabara democrata Kamala Harris schimba strategia de campanie dupa sondaje nelinistitoare pentru tabara democrata Horoscop sambata, 19 octombrie. Nativii care au parte de o furtuna in viata lor. O zodie are sansa sa-si consolideze relatia Horoscop sambata, 19 octombrie. Nativii care au parte de o "furtuna" in viata lor. O zodie are sansa sa-si consolideze relatia Deficitul de personal din invatamant s-ar rezolva prin eliminarea suplinitorilor Deficitul de personal din invatamant s-ar rezolva prin eliminarea suplinitorilor Amazon, in pericol: Urmeaza exodul angajatilor? Amazon, in pericol: Urmeaza exodul angajatilor? Cand ar putea adera Republica Moldova la UE. Victor Negrescu: Autoritatile  isi doresc sa finalizeze negocierile pana in 2028 Cand ar putea adera Republica Moldova la UE. Victor Negrescu: "Autoritatile isi doresc sa finalizeze negocierile pana in 2028" Barcelona va face reclama in El Clasico noului album Coldplay Barcelona va face reclama in El Clasico noului album Coldplay Un procuror cere 589 de ani de inchisoare pentru liderii unei grupari acuzate de moartea unor nou-nascuti Un procuror cere 589 de ani de inchisoare pentru liderii unei grupari acuzate de moartea unor nou-nascuti 5 Zodii cu horoscop extraordinar de puternic in saptamana 21 - 27 octombrie 2024 5 Zodii cu horoscop extraordinar de puternic in saptamana 21 - 27 octombrie 2024 Profesoara de religie a fugit cu banii de tabara ai copiilor: preceptele religioase s-au facut scrum pentru 7000 de euro Profesoara de religie a fugit cu banii de tabara ai copiilor: preceptele religioase s-au facut scrum pentru 7000 de euro

Articole

Stiri locale




Teszari si Tomsa cumpara Telekom Romania Mobile Communications

publicat 2024-05-28 09:45:10 (Puterea)
Teszari si Tomsa cumpara Telekom Romania Mobile Communications Telekom Romania se pregateste sa faca parte dintr-o mutare surprinzatoare pe piata telecomunicatiilor. Compania de telefonie este pe cale sa fie achizitionata de Digi Romania, detinuta de Zoltan Teszari, si de o companie controlata de omul de afaceri Adrian Tomsa, cunoscut pentru proprietatea sa asupra Prima TV. Potrivit unui anunt oficial publicat pe site-ul Bursei […]The post Teszari si Tomsa cumpara Telekom Romania Mobile Communications appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministerul Educatiei sustine ca exista inca peste 3.400 de cabinete medicale scolare

publicat 2024-05-28 08:45:12 (Puterea)
Ministerul Educatiei sustine ca exista inca peste 3.400 de cabinete medicale scolare Cabinetele medicale si stomatologice scolare au cam disparut din scoli dupa 1990. Dar, acum, surprinzator, Ministerul Educatiei sustine ca, totusi, statistic, mai functioneaza inca peste 3.400 de cabinete medicale scolare si inca vreo 500 de cabinete stomatologice.  Un document oficial al Ministerului Educatiei transmis recent catre Camera Deputatilor evidentiaza o situatie oarecum surprinzatoare privind existenta […]The post Ministerul Educatiei sustine ca exista inca peste 3.400 de... ...continuare.

O mare companie straina va deschide o fabrica in Romania, pentru a dezvolta un produs militar

publicat 2024-05-28 08:45:12 (Puterea)
O mare companie straina va deschide o fabrica in Romania, pentru a dezvolta un produs militar Compania Marshall si producatorul roman Bluespace Technology au planuri de a dezvolta rapid un prototip pentru o solutie containerizata militara si de a discuta posibilitatea infiintarii unei unitati de productie in Romania. Potrivit unui comunicat de presa, Marshall a semnat un Memorandum de Intelegere (MoU) cu Bluespace Technology, prin care cele doua companii vor explora […]The post O mare companie straina va deschide o fabrica in Romania, pentru a dezvolta un produs militar appeared... ...continuare.

Orange pierde un proces din cauza unui pilon de antena

publicat 2024-05-28 08:45:12 (Puterea)
Orange pierde un proces din cauza unui pilon de antena Un locuitor din Cornetu obtine in instanta despagubiri de la Orange Romania pentru un pilon de antena care provoaca disconfort. Un proprietar din localitatea Cornetu, judetul Ilfov, a reusit in instanta sa obtina despagubiri de la Orange Romania pentru un pilon de antena GSM instalat in apropierea casei sale. Judecatoria a decis ca operatorul telecom […]The post Orange pierde un proces din cauza unui pilon de antena appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cel mai rar album muzical din lume, expus in Australia: „Once Upon a Time in Shaolin” de la Wu-Tang Clan

publicat 2024-05-28 08:45:12 (Puterea)
Cel mai rar album muzical din lume, expus in Australia: „Once Upon a Time in Shaolin” de la Wu-Tang Clan Un album atat de rar si valoros incat doar cateva urechi au avut privilegiul de a-l asculta va fi expus in curand intr-o galerie din Australia, oferind publicului o mostra a pieselor ultra-exclusive. Albumul „Once Upon a Time in Shaolin” al grupului Wu-Tang Clan va fi prezentat la Museum of Old and New Art (Mona) […]The post Cel mai rar album muzical din lume, expus in Australia: „Once Upon a Time in Shaolin” de la Wu-Tang Clan appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cum sa economisesti la creditul ipotecar. Sfaturi pentru a obtine cea mai buna oferta

publicat 2024-05-28 08:45:12 (Puterea)
Cum sa economisesti la creditul ipotecar. Sfaturi pentru a obtine cea mai buna oferta Mai multe banci ofera credite ipotecare sau credite verzi cu dobanzi fixe initiale mai mici decat IRCC. Dobanzile fixe initiale se situeaza in prezent intre 4,9% si 9,90%, variind in functie de mai multe criterii, cum ar fi valoarea creditului, tipul acestuia (standard sau credit verde), durata contractului, avansul solicitat si dobanzile care devin variabile […]The post Cum sa economisesti la creditul ipotecar. Sfaturi pentru a obtine cea mai buna oferta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Preturile mari la energia electrica: factorul ascuns si cum arata situatia in Romania

publicat 2024-05-28 08:45:12 (Puterea)
Preturile mari la energia electrica: factorul ascuns si cum arata situatia in Romania In ultimii ani, preturile la energia electrica au crescut semnificativ la nivel mondial, iar Romania nu face exceptie. O cauza mai putin discutata a acestei cresteri este consumul urias de energie al centrelor de date, infrastructuri esentiale pentru functionarea internetului si a tehnologiilor emergente precum inteligenta artificiala. Aceste centre sunt esentiale pentru operarea gigantilor tehnologici […]The post Preturile mari la energia electrica: factorul ascuns si cum arata... ...continuare.

Ciolacu: De la 1 septembrie se va modifica plafonul peste care se impoziteaza pensiile

publicat 2024-05-28 08:45:12 (Puterea)
Ciolacu: De la 1 septembrie se va modifica plafonul peste care se impoziteaza pensiile Premierul Marcel Ciolacu a anuntat ca, incepand cu 1 septembrie, odata cu recalcularea pensiilor, va fi modificat si plafonul de impozitare a acestora. Actualul prag de impozitare, de la care se aplica taxele pentru pensii, este de 2.000 de lei. Intr-o interventie la Realitatea Plus, premierul a fost intrebat daca s-a efectuat o analiza privind […]The post Ciolacu: De la 1 septembrie se va modifica plafonul peste care se impoziteaza pensiile appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Parlamentul European adopta un regulament inovator pentru reducerea emisiilor de metan

publicat 2024-05-28 07:45:10 (Puterea)
Parlamentul European adopta un regulament inovator pentru reducerea emisiilor de metan Pe 27 mai, Parlamentul European a aprobat un regulament inovator, destinat sa monitorizeze si sa reduca eficient emisiile de metan din sectorul energetic european si mondial. Comisia Europeana a salutat aceasta initiativa, subliniind ca adoptarea acestui act legislativ reprezinta un pas major in implementarea Pactului verde european si reflecta angajamentul ferm al Europei de a […]The post Parlamentul European adopta un regulament inovator pentru reducerea emisiilor de metan appeared... ...continuare.

Peter Szijjarto explica de la Targu Mures de ce il prefera Ungaria pe Klaus Iohannis pentru sefia NATO

publicat 2024-05-28 07:45:10 (Puterea)
Peter Szijjarto explica de la Targu Mures de ce il prefera Ungaria pe Klaus Iohannis pentru sefia NATO Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a anuntat ca Ungaria nu va sustine candidatura lui Mark Rutte pentru functia de secretar general al NATO, din cauza declaratiilor controversate ale acestuia despre Ungaria. Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a declarat, la Targu Mures, ca Ungaria nu va sustine candidatura olandezului Mark Rutte pentru functia de […]The post Peter Szijjarto explica de la Targu Mures de ce il prefera Ungaria pe Klaus Iohannis pentru sefia NATO... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.