EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Incredibil: Conpet Ploiesti a introdus in contractul colectiv de munca prima de ziua barbatului!

publicat 2024-05-30 09:15:12 (Puterea)
Incredibil: Conpet Ploiesti a introdus in contractul colectiv de munca prima de ziua barbatului! In goana disperata dupa voturi, membrii Consiliului de Administratie impusi de PSD si PNL la Conpet SA Ploiesti au luat, ieri, o hotarare incredibila si unica in Romania care ar putea intra in Cartea Recordurilor. Cei sapte membri ai Consiliului de Administratie de la SC Conpet SA Ploiesti, operatorul national de transport titei si derivate […]The post Incredibil: Conpet Ploiesti a introdus in contractul colectiv de munca prima de ziua barbatului! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Vremea rea face ravagii in Romania. Grindina, vijelii si gospodarii distruse de ploi

publicat 2024-05-30 09:15:12 (Puterea)
Vremea rea face ravagii in Romania. Grindina, vijelii si gospodarii distruse de ploi Vremea face ravagii in Romania de cateva zile, desi ne mai despart doar doua zile de luna iunie. Ploile au pus stapanire pe mai multe zone si au provocat mare haos in unele regiuni. Grindina si vijelia si-au pus serios amprenta asupra unor localitati, unde mai multe gopsodarii au fost distruse. Vremea rea surprinde din […]The post Vremea rea face ravagii in Romania. Grindina, vijelii si gospodarii distruse de ploi appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Derapaj cu declaratii naziste ale unui lider liberal, in fata generalului Ciuca: "ostasul in slujba tarii" a aprobat dand din cap

publicat 2024-05-30 09:15:12 (Puterea)
Derapaj cu declaratii naziste ale unui lider liberal, in fata generalului Ciuca: ostasul in slujba tarii a aprobat dand din cap In cadrul unei intalniri electorala a PNL Caras-Severin, de la Herculane, primarul in functie al Resitei si candidat la un nou mandat, Ioan Popa, a facut o declaratie scandaloasa la adresa PSD-ului care face referire la regimul nazist, fapta condamnata de legea penala in vigoare a Romaniei: "Vom trece peste ei (peste PSD n.r.), vom […]The post Derapaj cu declaratii naziste ale unui lider liberal, in fata generalului Ciuca: "ostasul in slujba tarii" a aprobat dand din cap appeared first... ...continuare.

Sedinta comuna a guvernelor din Romania si Ucraina, anuntata de Ciolacu. Unde va avea loc

publicat 2024-05-30 07:30:10 (Puterea)
Sedinta comuna a guvernelor din Romania si Ucraina, anuntata de Ciolacu. Unde va avea loc Premierul Marcel Ciolacu a anuntat miercuri ca "mai mult ca sigur, in perioada urmatoare" va avea loc o sedinta comuna intre Guvernul Romaniei si Guvernul Ucrainei. Ciolacu a precizat ca evenimentul ar trebui sa se desfasoare, cel mai probabil, la Bucuresti. Ciolacu: "Diplomatic, ar trebui sa fie la Bucuresti" Premierul Marcel Ciolacu a anuntat miercuri […]The post Sedinta comuna a guvernelor din Romania si Ucraina, anuntata de Ciolacu. Unde va avea loc appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone: "Pantelimon. Sectorul 2. Intr-o capitala europeana! Oameni multi si nemultumiti! Gunoaie, sobolani si nepasare!"

publicat 2024-05-30 07:30:10 (Puterea)
Piedone: Pantelimon. Sectorul 2. Intr-o capitala europeana! Oameni multi si nemultumiti! Gunoaie, sobolani si nepasare! Intr-o capitala europeana, zone precum Pantelimon si Sectorul 2 ar trebui sa fie exemple de dezvoltare urbana si grija pentru cetateni. Realitatea, insa, este departe de a fi ideala. Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la functia de primar general, a lansat un mesaj incisiv, evidentiind problemele acute cu care se confrunta aceste comunitati. Oameni Mmulti […]The post Piedone: "Pantelimon. Sectorul 2. Intr-o capitala europeana! Oameni multi si nemultumiti! Gunoaie, sobolani si... ...continuare.

Vesti bune pentru romani. Se lanseaza un nou program Rabla, care sunt conditiile

publicat 2024-05-30 07:30:10 (Puterea)
Vesti bune pentru romani. Se lanseaza un nou program Rabla, care sunt conditiile Se lanseaza un nou program Rabla, de care poate profita orice roman. Care este suma maxima pe care o poate primi fiecare si ce conditii trebuie sa indeplineasca. Anul acesta au fost alocate 500 de milioane de lei, echivalentul a 100 de milioane de euro. Un nou program Rabla pentru romani Presedintele Administratiei Fondului de Mediu […]The post Vesti bune pentru romani. Se lanseaza un nou program Rabla, care sunt conditiile appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Denunt la DNA: Primar din Buzau cercetat penal pentru folosirea resurselor primariei

publicat 2024-05-30 07:30:10 (Puterea)
Denunt la DNA: Primar din Buzau cercetat penal pentru folosirea resurselor primariei Mai multi locuitori ai comunei Cozieni, judetul Buzau, au facut publice acuzatii grave impotriva actualului primar al localitatii, sustinand ca acesta comite infractiuni si abuzeaza de relatiile sale in justitie si politica. Conform declaratiilor acestora, primarul este prieten apropiat al actualului prim-ministru, ceea ce ii confera un sentiment de invincibilitate si ii face pe cetateni […]The post Denunt la DNA: Primar din Buzau cercetat penal pentru folosirea resurselor primariei... ...continuare.

Horoscop 29 mai 2024. O zodie transforma visurile in realitate

publicat 2024-05-30 06:30:09 (Puterea)
Horoscop 29 mai 2024. O zodie transforma visurile in realitate Horoscop 29 mai 2024. Este o zi plina de evenimente neasteptate, in care nu ai timp sa te plictisesti. Zodiile sunt supuse unor teste importante, dar nu toate le vor depasi cu bine. Unii nativi sunt foarte norocosi si transforma visurile in realitate. Horoscop 29 mai 2024. Zodia Berbec Nu te indoi nicio secunda de […]The post Horoscop 29 mai 2024. O zodie transforma visurile in realitate appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Guvernul propune modificari majore pentru Ministerul Justitiei: Redimensionare si optimizare

publicat 2024-05-30 06:30:09 (Puterea)
Guvernul propune modificari majore pentru Ministerul Justitiei: Redimensionare si optimizare Guvernul va adopta in sedinta de joi un proiect de Hotarare privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei, institutie condusa de Alina Gorghiu. Principalele modificari stipulate in proiectul de Hotarare sunt urmatoarele: – preluarea, intr-o forma actualizata si imbunatatita, a dispozitiilor Hotararii Guvernului nr. 652/2009, astfel incat sa se asigure un cadru adecvat realizarii obiectivelor asumate […]The post Guvernul propune modificari majore pentru Ministerul... ...continuare.

Cazurile AEGEK si SIVECO, aproape sa ingroape ministerul lui Adrian Caciu! Guvernul scoate de la saltea 300 de milioane de lei

publicat 2024-05-30 00:15:11 (Puterea)
Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, condus de Adrian Caciu, se confrunta cu posibilitatea un blocaj financiar semnificativ din cauza unei serii de sentinte judecatoresti si cereri de despagubire formulate impotriva institutiei. Pentru a evita acest colaps, Guvernul va trebui sa aloce de la fondul de rezerva, zis si bugetul parlel, suma de 300 milioane de […]The post Cazurile AEGEK si SIVECO, aproape sa ingroape ministerul lui Adrian Caciu! Guvernul scoate de la saltea 300... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.