EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Moneda nationala s-a depreciat, joi, in cotatiile BNR, pana la 4,9766 lei

publicat 2024-05-30 15:45:13 (Puterea)
Cursul valutar anuntat, joi, de Banca Nationala a Romaniei, arata o depreciere usoara a monedei nationale, pana la 4,9766 lei, fata de moneda unica europeana. In cotatie din 29 mai, un euro a fost cotat la 4,9762 lei. Dolarul american a fost cotat, in 30 mai, la 4,6028 lei. O lira sterlina a fost cotata […]The post Moneda nationala s-a depreciat, joi, in cotatiile BNR, pana la 4,9766 lei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Scandal urias. Iulian Dumitrescu vrea sa transforme statiunea Breaza in groapa de gunoi a judetului Prahova

publicat 2024-05-30 15:45:13 (Puterea)
Scandal urias. Iulian Dumitrescu vrea sa transforme statiunea Breaza in groapa de gunoi a judetului Prahova Locuitorii statiunii Breaza din judetul Prahova sunt in pragul unei revolte fara precedent, din cauza faptului ca in centrul localitatii baronul de Prahova Iulian Dumitrescu vrea sa faca o rampa de gunoi chiar intre casele localnicilor.  Bogdan Novac, primarul USR, trecut recent la PNL, al orasului prahovean Breaza, va propune azi spre adoptare un proiect […]The post Scandal urias. Iulian Dumitrescu vrea sa transforme statiunea Breaza in groapa de gunoi a judetului Prahova appeared... ...continuare.

Salariul minim se majoreaza, dar punctul de amenda ramane inghetat

publicat 2024-05-30 14:45:12 (Puterea)
Salariul minim se majoreaza, dar punctul de amenda ramane inghetat Punctul de amenda ramane inghetat, desi salariul minim ar putea fi majorat de la data de 1 iulie, a anuntat Marcel Ciolacu. Multi se asteptau la sanctiuni mai mari in urmatoarea perioada, dar premierul asigura ca acestea nu vor suferi modificari. Punctul de amenda nu se modifica Multi se asteptau ca punctul de amenda sa […]The post Salariul minim se majoreaza, dar punctul de amenda ramane inghetat appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

PSD propune amenzi de zeci de milioane de euro pentru magazinele care scot produsele romanesti de la raft

publicat 2024-05-30 14:45:12 (Puterea)
PSD propune amenzi de zeci de milioane de euro pentru magazinele care scot produsele romanesti de la raft PSD propune sanctiuni de pana la 5% din cifra de afaceri pentru magazinele care delisteaza produse romanesti la un pret mai mic decat cel achizitionat ulterior din import. Decizia vine dupa ce in ultima perioada au fost mai multe scandaluri legate de produsele romanesti scoase din marile lanturi de magazine si in contextul in care […]The post PSD propune amenzi de zeci de milioane de euro pentru magazinele care scot produsele romanesti de la raft appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Parcare de tip "Park & Ride" la statia de metrou Republica. Cate locuri va avea

publicat 2024-05-30 14:45:12 (Puterea)
Parcare de tip Park & Ride la statia de metrou Republica. Cate locuri va avea Primaria Sectorului 3 intentioneaza sa construiasca o parcare tip park & ride in apropierea statiei de metrou Republica. Mai exact, administratia condusa de Robert Negoita doreste sa o construiasca exact pe Soseaua Dudesti-Pantelimon nr. 3. Pentru a realiza acest proiect, autoritatile locale trebuie sa demoleze o piata existenta. Astfel, Primaria Sectorului 3 a cerut Consiliului […]The post Parcare de tip "Park & Ride" la statia de metrou Republica. Cate locuri va avea appeared... ...continuare.

Medicamente pentru diabet vandute ilegal pentru slabit: 9 arestari preventive si 4 aresturi la domiciliu

publicat 2024-05-30 13:30:12 (Puterea)
Medicamente pentru diabet vandute ilegal pentru slabit: 9 arestari preventive si 4 aresturi la domiciliu Noua persoane au fost arestate preventiv si alte patru plasate in arest la domiciliu in dosarul retetelor false pentru Ozempic, un medicament destinat tratamentului pentru diabet, utilizat si pentru slabit, transmite Agerpres. Decizia a fost pronuntata de Tribunalul Bucuresti, iar procurorii au anuntat ca au depus contestatii privind plasarea in arest la domiciliu a patru […]The post Medicamente pentru diabet vandute ilegal pentru slabit: 9 arestari preventive si 4 aresturi la domiciliu... ...continuare.

Cristian Popescu Piedone pregateste burse pentru elevi. Ajutor suplimentar pentru copii: „Educatia lor reprezinta o prioritate”

publicat 2024-05-30 13:30:12 (Puterea)
Cristian Popescu Piedone pregateste burse pentru elevi. Ajutor suplimentar pentru copii: „Educatia lor reprezinta o prioritate” Cristian Popescu Piedone, vesti bune pentru elevi. Pregateste un nou proiect important, de data aceasta in domeniul Educatiei, unde are in plan sa faca schimbari majore. Primarul Sectorului 5 vine in ajutorul copiilor, carora vrea sa le ofere burse suplimentare. Piedone da burse suplimentare pentru elevi Cristian Popescu Piedone a facut un anunt important pentru […]The post Cristian Popescu Piedone pregateste burse pentru elevi. Ajutor suplimentar pentru copii: „Educatia lor... ...continuare.

RCA-ul in Bucuresti si Ilfov: tarife mai mari si impactul asupra soferilor

publicat 2024-05-30 13:30:12 (Puterea)
RCA-ul in Bucuresti si Ilfov: tarife mai mari si impactul asupra soferilor Incepand de anul viitor, soferii din Bucuresti si Ilfov se vor confrunta cu majorari semnificative ale tarifelor pentru asigurarile auto obligatorii (RCA). Noile tarife, care urmeaza sa intre in vigoare dupa expirarea actualei plafonari a preturilor, reflecta o realitate neplacuta pentru soferii din aceste regiuni, dar necesara din punct de vedere al sustenabilitatii financiare a […]The post RCA-ul in Bucuresti si Ilfov: tarife mai mari si impactul asupra soferilor appeared first on... ...continuare.

Un mare grup ungar din sectorul IT intra pe piata din Romania

publicat 2024-05-30 13:30:12 (Puterea)
Un mare grup ungar din sectorul IT intra pe piata din Romania Grupul maghiar Inter-Computer, partener IBM Platinum, intra pe piata din Romania si vizeaza in primul an de activitate o cifra de afaceri de 3 milioane de euro. Inter-Computer ajunge in Romania Inter-Computer Group (ICG), lider pe piata de solutii tehnologice in Europa Centrala si de Est si, de asemenea, unul dintre cei mai mari parteneri […]The post Un mare grup ungar din sectorul IT intra pe piata din Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ciolacu: Sprijin de pana la 15.000 lei pentru persoanele si cuplurile infertile care doresc sa aiba copii

publicat 2024-05-30 13:30:12 (Puterea)
Ciolacu: Sprijin de pana la 15.000 lei pentru persoanele si cuplurile infertile care doresc sa aiba copii Premierul Marcel Ciolacu a anuntat joi ca Guvernul va aproba o masura importanta pentru persoanele si cuplurile infertile care doresc sa aiba copii. Acestia vor putea primi sprijin de pana la 15.000 de lei pentru medicamente si proceduri de specialitate in tara. In acest sens, bugetul Ministerului va fi suplimentat cu 150 de milioane de […]The post Ciolacu: Sprijin de pana la 15.000 lei pentru persoanele si cuplurile infertile care doresc sa aiba copii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.