EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Piedone: Timp de 30 de ani, Sectorul 5 nu a avut primari carora sa le pese de gropile din asfalt sau de strazile neasfaltate

publicat 2024-05-30 17:30:12 (Puterea)
Piedone: Timp de 30 de ani, Sectorul 5 nu a avut primari carora sa le pese de gropile din asfalt sau de strazile neasfaltate Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primaria Capitalei, a transmis un mesaj puternic pe platforma sociala Facebook, evidentiind realizarile sale in timpul mandatului sau si contrastand cu inactiunea din trecut. Piedone a subliniat faptul ca Sectorul 5 nu a avut primari in ultimii 30 de ani care sa se preocupe de problemele cu care se […]The post Piedone: Timp de 30 de ani, Sectorul 5 nu a avut primari carora sa le pese de gropile din asfalt sau de strazile neasfaltate appeared... ...continuare.

Horia Constantinescu arunca in lupta tinerii antreprenori: Le voi dedica un spatiu special amenajat si asistat financiar tinerilor antreprenori si ONG-urilor

publicat 2024-05-30 17:30:12 (Puterea)
Horia Constantinescu arunca in lupta tinerii antreprenori: Le voi dedica un spatiu special amenajat si asistat financiar tinerilor antreprenori si ONG-urilor Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primaria Constanta, vrea sa incurajeze si totodata sa dezvolte mediul de afaceri din oras prin crearea unui centru dedicat tinerilor antreprenori si organizatiilor non-guvernamentale (ONG-uri). Centrul va oferi acces gratuit la spatii de lucru complet echipate, consultanta pentru accesarea fondurilor europene si mentorat din partea unor oameni de succes in […]The post Horia Constantinescu arunca in lupta tinerii antreprenori: Le voi dedica un... ...continuare.

Prin prescrierea faptelor, inca un tovaras al lui Sorin Oprescu scapa de puscarie

publicat 2024-05-30 17:30:12 (Puterea)
Prin prescrierea faptelor, inca un tovaras al lui Sorin Oprescu scapa de puscarie Bogdan Popa, fost director general al Centrului de Cultura „Palatele Brancovenesti de la Portile Bucurestiului” (CCPBPB) in perioada 2011 – 2013 si unul dintre intermediarii mitelor pentru Sorin Oprescu, a scapat definitiv de un dosar de coruptie, prin prescrierea faptelor. Curtea de Apel Bucuresti a dispus definitiv, joi, 30 mai, incetarea procesului penal impotriva lui […]The post Prin prescrierea faptelor, inca un tovaras al lui Sorin Oprescu scapa de puscarie... ...continuare.

Zodiile care nu se casatoresc niciodata. Fug de responsabilitati

publicat 2024-05-30 17:30:12 (Puterea)
Zodiile care nu se casatoresc niciodata. Fug de responsabilitati Zodiile care nu se casatoresc si se tem de angajamente. Acesti nativi fug de responsabilitati si nu isi imagineaza viata in alta ipostaza decat singuri. Au nevoie de iubire, dar prefera sa nu aiba prea mari batai de cap si nu pot fi seriosi. Zodiile care nu se vad casatorite Exista femei care s-au visat […]The post Zodiile care nu se casatoresc niciodata. Fug de responsabilitati appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Bogdan Chiritoiu vrea sa stie de ce romanii trebuie sa munceasca sase ani, non stop, sa-si poata cumpara o locuinta

publicat 2024-05-30 17:30:12 (Puterea)
Bogdan Chiritoiu vrea sa stie de ce romanii trebuie sa munceasca sase ani, non stop, sa-si poata cumpara o locuinta Consiliul Concurentei vrea sa afle cum sunt indusi in eroare consumatorii, cand cumpara o locuinta, sa vada cum au evoluat preturile pe piata imobiliara, si cum sunt stabilite acestea de dezvoltatori. Autoritatea de concurenta a anuntat demararea unui studiu pe piata imobiliara rezidentiala si nerezidentiala din Bucuresti, pentru identificarea aspectelor care pot induce in eroare […]The post Bogdan Chiritoiu vrea sa stie de ce romanii trebuie sa munceasca sase ani, non stop, sa-si poata... ...continuare.

Ce spune compania din Prahova a industriasului austriac Johann Christof despre acuzatiile de evaziune fiscala

publicat 2024-05-30 15:45:13 (Puterea)
Ce spune compania din Prahova a industriasului austriac Johann Christof despre acuzatiile de evaziune fiscala Compania J. Christof E&P Services, controlata de industriasul austriac Johann Christof, confirma pentru PUTEREA ca, in data de 28 mai 2024, i-au fost solicitate de catre ofiterii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din IGPR o serie de documente. "De altfel, am procedat in mod similar si pe parcursul anului trecut, cu ocazia controalelor Directiei […]The post Ce spune compania din Prahova a industriasului austriac Johann Christof despre acuzatiile de evaziune fiscala... ...continuare.

Distribuitorii de energie confirma avantajele plafonarii: in lipsa acesteia, romanii ar plati dublu

publicat 2024-05-30 15:45:13 (Puterea)
Distribuitorii de energie confirma avantajele plafonarii: in lipsa acesteia, romanii ar plati dublu Romanii ar plati dublul facturii la electricitate in lipsa politicii PSD de plafonare si compensare a preturilor din energie. Masurile de protejare a consumatorilor casnici sunt evidentiate de o serie de notificari adresate in aceasta perioada clientilor de catre Electrica Furnizare, unul dintre liderii pietei de profil din Romania. Conform notificarilor Electrica Furnizare, clientii carora […]The post Distribuitorii de energie confirma avantajele plafonarii: in lipsa acesteia, romanii... ...continuare.

Concedieri masive la Oracle Romania. Peste 650 de angajati si-au pierdut locul de munca

publicat 2024-05-30 15:45:13 (Puterea)
Concedieri masive la Oracle Romania. Peste 650 de angajati si-au pierdut locul de munca O alta companie din sectorul IT romanesc se pregateste de un val de concedieri. Oracle Romania a inregistrat o scadere cu 94% a profitului in anul 2023, de la 30,1 milioane de lei in anul precedent la doar 1,84 de milioane de lei. Veniturile companiei au inregistrat si ele o scadere semnificativa, de 11,8%, coborand […]The post Concedieri masive la Oracle Romania. Peste 650 de angajati si-au pierdut locul de munca appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Gigi Becali jubileaza! A primit vestea cea mare de la premierul Marcel Ciolacu

publicat 2024-05-30 15:45:13 (Puterea)
Gigi Becali jubileaza! A primit vestea cea mare de la premierul Marcel Ciolacu Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB, a declarat joi ca Guvernul Romaniei a modificat legislatia pentru a simplifica inchirierea stadionului Ghencea, detinut de Ministerul Apararii Nationale, potrivit Gazetei Sporturilor (GSP). Becali a mentionat ca guvernul a decis ca ministrul Apararii sa fie responsabil pentru deciziile de inchiriere a stadionului, in locul reprezentantilor Clubului Sportiv […]The post Gigi Becali jubileaza! A primit vestea cea mare de la premierul Marcel... ...continuare.

Locuitorii Sectorului 5 vor putea achita facturile pentru salubrizare prin intermediul ghiseul.ro

publicat 2024-05-30 15:45:13 (Puterea)
Primaria Sectorului 5 face toate demersurile necesare pentru ca locuitorii sa isi poata plati taxele pentru serviciile publice rapid si simplu. Din acest considerent, institutia noastra a inceput o noua colaborare cu Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei, in scopul promovarii platilor online cu cardul a taxelor si impozitelor. Astfel, societatea SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A., in calitate […]The post Locuitorii Sectorului 5 vor putea achita facturile pentru salubrizare prin intermediul... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.