EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Caderea in vis: Ce inseamna, interpretari si mesaje subtile

publicat 2024-07-30 09:30:07 (Jurnalul-National)
Caderea in vis: Ce inseamna, interpretari si mesaje subtile Visul in care cazi de la inaltime este unul dintre cele mai comune si, in acelasi timp, cele mai intense tipuri de vise. Aceasta experienta onirica poate fi extrem de tulburatoare si deseori ne lasa cu o senzatie de panica sau neliniste. ...continuare.

Tipurile de Inele de Logodna de la Clasic la Contemporan

publicat 2024-07-30 09:15:06 (Jurnalul-National)
Tipurile de Inele de Logodna de la Clasic la Contemporan Sa gasesti inelul de logodna perfect este o adevarata provocare. Desi stabilirea unui buget este un punct important, acesta este doar primul pas din multiplele alegeri pe care va trebui sa le faci. ...continuare.

9 carti pentru ochiul mintii

publicat 2024-07-30 09:00:08 (Jurnalul-National)
9 carti pentru ochiul mintii Va las mai jos noua (sincere) recomandari de lectura, cu tot cu indemnul: cititi si scrieti in fiecare zi, sunt cele mai bune activitati de improspatare a memoriei, a mintii - deci, a vietii. ...continuare.

Deca: Avem nevoie de o evaluare a impactului schimbarilor climatice pe 3 ani, pe 5 ani, pe 10 ani

publicat 2024-07-29 23:00:08 (Jurnalul-National)
O evaluare a impactului schimbarilor climatice pe 3 ani, pe 5 ani sau pe 10 ani este necesara pentru uzul intern al ministerelor, in contextul in care acest fenomen nu mai este o chestiune de viitor sau de science fiction, considera ministrul Educatiei, Ligia Deca. ...continuare.

Nicusor Dan: Refacem parcarea supraterana de la Arena Nationala

publicat 2024-07-29 22:45:07 (Jurnalul-National)
Nicusor Dan: Refacem parcarea supraterana de la Arena Nationala Parcarea supraterana de la Arena Nationala va fi refacuta, astfel incat sa fie pusa la dispozitia soferilor, a anuntat luni primarul general al Capitalei Nicusor Dan. ...continuare.

Marea Britanie: Sase candidati pentru sefia Partidului Conservator

publicat 2024-07-29 22:30:07 (Jurnalul-National)
Marea Britanie: Sase candidati pentru sefia Partidului Conservator Sase parlamentari se lupta pentru a prelua conducerea Partidului Conservator din Marea Britanie si pentru a-l inlocui pe fostul premier Rishi Sunak dupa infrangerea sa istorica in alegerile generale, a transmis luni formatiunea politica dupa incheierea depunerii candidaturilor, potrivit AFP. ...continuare.

Presedintele Joe Biden isi prezinta proiectele de reforma a Curtii Supreme a SUA

publicat 2024-07-29 22:15:08 (Jurnalul-National)
Presedintele Joe Biden isi prezinta proiectele de reforma a Curtii Supreme a SUA Presedintele american Joe Biden a anuntat luni proiecte de reforma urgente ale Curtii Supreme dominate de conservatori, intr-un demers indraznet, dar cu bataie lunga, incercand sa-si lase amprenta in ultimele sase luni la Casa Alba, relateaza AFP. ...continuare.

Hamas il acuza pe Netanyahu ca evita semnarea unui acord de incetare a focului prin noi cereri

publicat 2024-07-29 22:00:08 (Jurnalul-National)
Hamas il acuza pe Netanyahu ca evita semnarea unui acord de incetare a focului prin noi cereri Gruparea islamista Hamas l-a acuzat luni pe prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu ca "intarzie si evita sa ajunga la un acord" privind incetarea focului, ca urmare a ultimelor solicitari prezentate de delegatia israeliana la Roma, unde se afla mediatorii, informeaza EFE. ...continuare.

David Popovici castiga entuziasmant medalia olimpica de aur in proba de 200 m liber

publicat 2024-07-29 22:00:08 (Jurnalul-National)
David Popovici castiga entuziasmant medalia olimpica de aur in proba de 200 m liber David Popovici e noul campion olimpic al probei de 200 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Romanul a castigat luni seara finala probei din La Defense Arena. Popovici a evoluat pe culoarul 4 si era considerat principalul favorit. El a obtinut prima medalie a Team Romania la Paris. ...continuare.

20 de studenti vor beneficia de experiente IT&C si din domenii critice la scoala de vara Bootcamp

publicat 2024-07-29 21:45:06 (Jurnalul-National)
20 de studenti vor beneficia de experiente IT&C si din domenii critice la scoala de vara Bootcamp Un numar de 20 studenti de la unele dintre cele mai importante institutii de invatamant universitar tehnic din tara si din strainatate participa, incepand de luni, la a patra editie a scolii de vara Bootcamp STS. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.