EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




MAE reaminteste avertismentul de calatorie pentru Liban

publicat 2024-07-30 14:15:08 (Jurnalul-National)
MAE reaminteste avertismentul de calatorie pentru Liban Ministerul Afacerilor Externe (MAE) reaminteste ca, in contextul evolutiilor recente ale situatiei de securitate si riscului crescut de escaladare, este in vigoare un avertisment de calatorie pentru Republica Libaneza, nivel 8/9-evitati orice calatorie, pentru intreg teritoriul acestui stat. ...continuare.

Chef Orlando Zaharia: "Vara aceasta vreau sa-mi implinesc unul dintre cele mai mari visuri, iar fiul meu imi va fi alaturi"

publicat 2024-07-30 14:00:07 (Jurnalul-National)
Chef Orlando Zaharia: Vara aceasta vreau sa-mi implinesc unul dintre cele mai mari visuri, iar fiul meu imi va fi alaturi Pentru juratul Chefi la cutite, vara aceasta este in totalitate dedicata muncii. Astfel, daca pana de curand, Chef Orlando Zaharia a trait din plin adrenalina luptelor pentru amuletele sezonului 14 Chefi la cutite, acum, in pauza filmarilor, se imparte intre proiectele desfasurate cu compania globala Yarzin- Sella si pregatirea unei inaugurari care reprezinta unul dintre cele mai mari visuri ale sale. ...continuare.

Ce trebuie sa stii despre intepatura de purice. Simptome si tratament

publicat 2024-07-30 13:45:07 (Jurnalul-National)
Ce trebuie sa stii despre intepatura de purice. Simptome si tratament Sangele animalelor si oamenilor constituie hrana puricilor. Intepatura acestora se poate observa pe piele, sub forma unor umflaturi mici. ...continuare.

Ciolacu: "Exclud categoric toate speculatiile potrivit carora Guvernul ar pregati cresteri de taxe"

publicat 2024-07-30 13:30:08 (Jurnalul-National)
Ciolacu: Exclud categoric toate speculatiile potrivit carora Guvernul ar pregati cresteri de taxe "Exclud categoric toate speculatiile potrivit carora Guvernul ar pregati cresteri de taxe", anunta marti premierul Marcel Ciolacu: "Nimeni nu are dreptul sa-si dea cu parerea despre tot felul de fantezii fiscale sub sigla Guvernului Romaniei". ...continuare.

Cristian Macelaru a condus Orchestra Nationala a Frantei in spectacolul de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris

publicat 2024-07-30 13:30:08 (Jurnalul-National)
Cristian Macelaru a condus Orchestra Nationala a Frantei in spectacolul de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris Dirijorul Cristian Macelaru s-a aflat la pupitrul Orchestrei Nationale a Frantei, in cadrul spectacolului ce a marcat deschiderea celei de-a 33-a editii a Jocurilor Olimpice de Vara, organizata anul acesta la Paris. ...continuare.

Studentii SNSPA au cerut modificarea codului de etica, dar fara succes. Fosta studenta: Existau zvonuri constante despre abuzurile sexuale ale profesorului Bulai

publicat 2024-07-30 13:30:08 (Jurnalul-National)
Studentii SNSPA au cerut modificarea codului de etica, dar fara succes. Fosta studenta: Existau zvonuri constante despre abuzurile sexuale ale profesorului Bulai Studentii SNSPA au incercat in trecut sa modifice codul de etica al universitatii pentru a include definitii mai clare si sanctiuni pentru hartuirea sexuala, insa initiativa lor nu a avut succes. ...continuare.

Printul William o parasise pe Kate. "A sarbatorit cu o noapte de alcool, intr-un club de noapte"

publicat 2024-07-30 13:30:08 (Jurnalul-National)
Printul William o parasise pe Kate. A sarbatorit cu o noapte de alcool, intr-un club de noapte Inainte de a se casatori, in 2011, printul William si Kate Middleton s-au despartit, in 2004. William a sarbatorit despartirea "cu o noapte de alcool la clubul de noapte Mahiki din Mayfair, impreuna cu cei mai apropiati prieteni ai sai": "Sunt liber!". ...continuare.

Instanta a refuzat schimbarea incadrarii juridice in cazul soferitei care a ucis patru muncitori la Iasi

publicat 2024-07-30 13:30:08 (Jurnalul-National)
Instanta a refuzat schimbarea incadrarii juridice in cazul soferitei care a ucis patru muncitori la Iasi Tribunalul Iasi a refuzat schimbarea incadrarii juridice in cazul soferitei care a ucis patru muncitori la Iasi, din omor calificat in ucidere din culpa. ...continuare.

David Popovici s-a calificat in semifinala olimpica a probei de 100 metri liber

publicat 2024-07-30 13:30:08 (Jurnalul-National)
David Popovici s-a calificat in semifinala olimpica a probei de 100 metri liber David Popovici, 19 ani, a obtinut in seriile probei de 100 de metri liber, un timp de 47,92. Romanul s-a calificat in semifinale cu cel de-al treilea timp. ...continuare.

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei pregateste tanara generatie pentru viitor: ultimele zile de inscriere la cursul online de Robotica si Programare

publicat 2024-07-30 13:30:08 (Jurnalul-National)
Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei pregateste tanara generatie pentru viitor: ultimele zile de inscriere la cursul online de Robotica si Programare In era tehnologiei avansate, educatia digitala devine o necesitate, iar cursurile de Robotica si Programare, organizate de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, in parteneriat cu Scoala IT Junior, reprezinta un pas esential pentru pregatirea copiilor in fata provocarilor viitorului. Pana pe 31 iulie, copiii din intreaga tara, cu varsta cuprinsa intre 8 si 11 ani, se pot inscrie la cursul online de Robotica si Programare. Acest curs face parte din cea de-a doua sesiune a Scolii... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.