EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum sa imbunatatesti calitatea aerului din locuinta folosind aparatele de aer conditionat?

publicat 2024-07-30 16:30:08 (Jurnalul-National)
Cum sa imbunatatesti calitatea aerului din locuinta folosind aparatele de aer conditionat? Folosirea necorespunzatoare a unui aparat de aer conditionat poate avea consecinte neplacute. Daca nu este intretinut corespunzator, acesta poate inrautati calitatea aerului din locuinta, creste numarul de alergeni si bacterii in aer si poate creste umiditatea, favorizand dezvoltarea mucegaiului. Descopera in acest articol la ce trebuie sa fii atent pentru a imbunatati calitatea aerului din casa atunci cand mentii in functiune aparatul de aer conditionat pentru o perioada indelungata!     ...continuare.

REPER solicita guvernului Ciolacu un plan national de combatere a traficului de persoane

publicat 2024-07-30 16:30:08 (Jurnalul-National)
REPER solicita guvernului Ciolacu un plan national de combatere a traficului de persoane Ultimul raport al Departamentului de Stat al SUA cu privire la traficul de persoane arata foarte clar ca Romania are deficiente majore in ceea ce priveste functionarea justitiei, eficienta autoritatilor de aplicare a legii si lupta impotriva criminalitatii organizate, afirma Ramona Strugariu. ...continuare.

Povestea ridicarii la ceruri a Sfintei Maria. Cand incepe Postul Adormirii Maicii Domnului

publicat 2024-07-30 15:45:11 (Jurnalul-National)
Povestea ridicarii la ceruri a Sfintei Maria. Cand incepe Postul Adormirii Maicii Domnului Postul Adormirii Maicii Domnului, numit si Postul Sfintei Marii, dureaza doua saptamani si este respectat  de crestinii ortodocsi si greco-catolici, in perioada 1-14 august. In acest an, acesta incepe insa pe 31 iulie. ...continuare.

Cat timp munceste un roman pentru a-si plati taxele si impozitele

publicat 2024-07-30 15:30:08 (Jurnalul-National)
Cat timp munceste un roman pentru a-si plati taxele si impozitele Un angajat roman munceste circa 6 luni in fiecare an doar pentru plata taxelor si impozitele. Totodata, jumatate din venit se duce la stat, potrivit unui studiu al Institutului Molinari. ...continuare.

Cat de periculoase sunt meduzele din Marea Neagra

publicat 2024-07-30 15:15:10 (Jurnalul-National)
Cat de periculoase sunt meduzele din Marea Neagra Prezenta mare meduzelor in Marea Neagra este un fenomen temporar, care dureaza de la cateva ore la cateva zile si este provocat de curenti, conditii climatice, temperaturi ridicate, potrivit agentiei CNA. ...continuare.

Premierul haitian, evacuat in siguranta dupa ce o vizita de lucru a fost intrerupta de un schimb de focuri intre bande

publicat 2024-07-30 15:00:10 (Jurnalul-National)
Premierul haitian, evacuat in siguranta dupa ce o vizita de lucru a fost intrerupta de un schimb de focuri intre bande Prim-ministrul haitian Garry Conille a fost evacuat luni dintr-un cartier din capitala Port-au-Prince unde membri ai bandelor au deschis focul, a declarat pentru AFP o sursa guvernamentala, relateaza AFP. ...continuare.

3 semne zodiacale care au o aura divina

publicat 2024-07-30 15:00:10 (Jurnalul-National)
3 semne zodiacale care au o aura divina Astrologia atribuie adesea calitati unice si captivante fiecarui semn zodiacal, unele fiind percepute ca avand o aura divina sau eterica. Aceasta aura poate fi caracterizata printr-un sentiment de calm, intelepciune si o conexiune spirituala profunda. ...continuare.

USR Neamt ii cere presedintelui filialei PNL sa demisioneze, ca urmare a trimiterii in judecata de DNA

publicat 2024-07-30 15:00:10 (Jurnalul-National)
USR Neamt ii cere presedintelui filialei PNL sa demisioneze, ca urmare a trimiterii in judecata de DNA Presedintele USR Neamt, deputatul Iulian Bulai, i-a cerut lui George Lazar sa demisioneze din functia de presedinte al filialei PNL, dupa ce a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru fapte de coruptie. ...continuare.

MAE reaminteste avertismentul de calatorie pentru Liban

publicat 2024-07-30 14:15:08 (Jurnalul-National)
MAE reaminteste avertismentul de calatorie pentru Liban Ministerul Afacerilor Externe (MAE) reaminteste ca, in contextul evolutiilor recente ale situatiei de securitate si riscului crescut de escaladare, este in vigoare un avertisment de calatorie pentru Republica Libaneza, nivel 8/9-evitati orice calatorie, pentru intreg teritoriul acestui stat. ...continuare.

Chef Orlando Zaharia: "Vara aceasta vreau sa-mi implinesc unul dintre cele mai mari visuri, iar fiul meu imi va fi alaturi"

publicat 2024-07-30 14:00:07 (Jurnalul-National)
Chef Orlando Zaharia: Vara aceasta vreau sa-mi implinesc unul dintre cele mai mari visuri, iar fiul meu imi va fi alaturi Pentru juratul Chefi la cutite, vara aceasta este in totalitate dedicata muncii. Astfel, daca pana de curand, Chef Orlando Zaharia a trait din plin adrenalina luptelor pentru amuletele sezonului 14 Chefi la cutite, acum, in pauza filmarilor, se imparte intre proiectele desfasurate cu compania globala Yarzin- Sella si pregatirea unei inaugurari care reprezinta unul dintre cele mai mari visuri ale sale. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.