EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ciuperca piciorului: cum sa recunosti infectia si sa o tratezi eficient

publicat 2024-07-30 16:45:07 (Jurnalul-National)
Ciuperca piciorului: cum sa recunosti infectia si sa o tratezi eficient Ciuperca piciorului (lat. Tinea pedis) este o infectie fungica dezvoltata cu preponderenta in straturile exterioare ale pielii de pe picioare, posibil cauzata de culturi de fungi variate, care se pot dezvolta si inmulti in medii calde si cu un nivel ridicat al umiditatii.  ...continuare.

(P) Avantajele integrarii unui sistem API de curierat de la Bogo Express in magazinul tau online

publicat 2024-07-30 16:45:07 (Jurnalul-National)
(P) Avantajele integrarii unui sistem API de curierat de la Bogo Express in magazinul tau online Alegerea platformei de curierat potrivite pentru magazinul tau online este esentiala pentru a asigura satisfactia clientilor si eficienta operatiunilor tale. O platforma de curierat bine aleasa poate imbunatati experienta clientilor, reduce costurile si creste profitabilitatea afacerii. ...continuare.

Taxe 2025. Guvernul cheltuie, romanii platesc. Ce se va intampla dupa alegeri

publicat 2024-07-30 16:30:08 (Jurnalul-National)
Taxe 2025. Guvernul cheltuie, romanii platesc. Ce se va intampla dupa alegeri Guvernul Rmaniei trebuie sa economiseasca 5 miliarde de lei pana la sfarsitul acestui an. Intrucat cheltuielile bugetare sunt mari, povara va cadea tot pe umerii contribuabililor, in pofida faptului ca autoritatile dau asigurari ca taxele si impozitele nu vor creste. ...continuare.

Proiectul de terapie prin arta mind-moving continua - open call-uri deschise pentru  un flashmob performativ si pentru un atelier - auditie, la Timisoara

publicat 2024-07-30 16:30:08 (Jurnalul-National)
Proiectul de terapie prin arta mind-moving continua - open call-uri deschise pentru  un flashmob performativ si pentru un atelier - auditie, la Timisoara Mind-moving, unul dintre cele mai complexe programe de art-terapie desfasurate in tara  in perioada decembrie 2022 - februarie 2024, castigator al premiului Culture is therapy la Gala RO-CULTURA din iunie 2024, continua cu o noua etapa si duce la Timisoara instalatia performativa construita ca un spatiu de reflectie si oglindire in jurul unor trairi universale, care pot fi atat raspunsuri normale la realitatea inconjuratoare, cat si adaptari patologice la experiente de viata dificila. ...continuare.

Cum sa imbunatatesti calitatea aerului din locuinta folosind aparatele de aer conditionat?

publicat 2024-07-30 16:30:08 (Jurnalul-National)
Cum sa imbunatatesti calitatea aerului din locuinta folosind aparatele de aer conditionat? Folosirea necorespunzatoare a unui aparat de aer conditionat poate avea consecinte neplacute. Daca nu este intretinut corespunzator, acesta poate inrautati calitatea aerului din locuinta, creste numarul de alergeni si bacterii in aer si poate creste umiditatea, favorizand dezvoltarea mucegaiului. Descopera in acest articol la ce trebuie sa fii atent pentru a imbunatati calitatea aerului din casa atunci cand mentii in functiune aparatul de aer conditionat pentru o perioada indelungata!     ...continuare.

REPER solicita guvernului Ciolacu un plan national de combatere a traficului de persoane

publicat 2024-07-30 16:30:08 (Jurnalul-National)
REPER solicita guvernului Ciolacu un plan national de combatere a traficului de persoane Ultimul raport al Departamentului de Stat al SUA cu privire la traficul de persoane arata foarte clar ca Romania are deficiente majore in ceea ce priveste functionarea justitiei, eficienta autoritatilor de aplicare a legii si lupta impotriva criminalitatii organizate, afirma Ramona Strugariu. ...continuare.

Povestea ridicarii la ceruri a Sfintei Maria. Cand incepe Postul Adormirii Maicii Domnului

publicat 2024-07-30 15:45:11 (Jurnalul-National)
Povestea ridicarii la ceruri a Sfintei Maria. Cand incepe Postul Adormirii Maicii Domnului Postul Adormirii Maicii Domnului, numit si Postul Sfintei Marii, dureaza doua saptamani si este respectat  de crestinii ortodocsi si greco-catolici, in perioada 1-14 august. In acest an, acesta incepe insa pe 31 iulie. ...continuare.

Cat timp munceste un roman pentru a-si plati taxele si impozitele

publicat 2024-07-30 15:30:08 (Jurnalul-National)
Cat timp munceste un roman pentru a-si plati taxele si impozitele Un angajat roman munceste circa 6 luni in fiecare an doar pentru plata taxelor si impozitele. Totodata, jumatate din venit se duce la stat, potrivit unui studiu al Institutului Molinari. ...continuare.

Cat de periculoase sunt meduzele din Marea Neagra

publicat 2024-07-30 15:15:10 (Jurnalul-National)
Cat de periculoase sunt meduzele din Marea Neagra Prezenta mare meduzelor in Marea Neagra este un fenomen temporar, care dureaza de la cateva ore la cateva zile si este provocat de curenti, conditii climatice, temperaturi ridicate, potrivit agentiei CNA. ...continuare.

Premierul haitian, evacuat in siguranta dupa ce o vizita de lucru a fost intrerupta de un schimb de focuri intre bande

publicat 2024-07-30 15:00:10 (Jurnalul-National)
Premierul haitian, evacuat in siguranta dupa ce o vizita de lucru a fost intrerupta de un schimb de focuri intre bande Prim-ministrul haitian Garry Conille a fost evacuat luni dintr-un cartier din capitala Port-au-Prince unde membri ai bandelor au deschis focul, a declarat pentru AFP o sursa guvernamentala, relateaza AFP. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.