EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Calendar ortodox. Cele mai importante sarbatori religioase in august 2024

publicat 2024-07-30 17:45:10 (Jurnalul-National)
Calendar ortodox. Cele mai importante sarbatori religioase in august 2024 In luna august 2024 au loc cateva sarbatori religioase importante. ...continuare.

Un barbat a fost prins in flagrant in timp ce comercializa cocaina pe o strada din Craiova

publicat 2024-07-30 17:30:07 (Jurnalul-National)
Un barbat a fost prins in flagrant in timp ce comercializa cocaina pe o strada din Craiova Un barbat din judetul Dolj a fost prins in flagrant de catre un echipaj de jandarmi, pe o strada din municipiul Craiova, in timp ce comercializa doua doze de cocaina. ...continuare.

3 zodii vor avea noroc in luna august 2024

publicat 2024-07-30 17:30:07 (Jurnalul-National)
3 zodii vor avea noroc in luna august 2024 Este timpul sa lasam trecutul in urma. Desi luna august vinee cu o astrologie provocatoare, va aduce totusi o multime de oportunitati de a initia si de a ne incuraja sa incepem lucruri noi. ...continuare.

Schimbari importante la Google Maps. Care vor fi alegerile utilizatorilor

publicat 2024-07-30 17:30:07 (Jurnalul-National)
Schimbari importante la Google Maps. Care vor fi alegerile utilizatorilor Google a lansat o actualizare pentru Google Maps pe Android Auto. Aceasta ar putea determina utilizatorii sa renunte la Waze. ...continuare.

De ce judecatorul Stan Mustata l-a condamnat fara probe pe profesorul Dan Voiculescu

publicat 2024-07-30 16:45:07 (Jurnalul-National)
De ce judecatorul Stan Mustata l-a condamnat fara probe pe profesorul Dan Voiculescu Fostul secretar de stat Ovidiu Putura a facut dezvaluiri despre presiunile care s-au facut asupra judecatorului Stan Mustata pentru a-l condamna pe profesorul Dan Voiculescu, desi nu existau probe. ...continuare.

Ciuperca piciorului: cum sa recunosti infectia si sa o tratezi eficient

publicat 2024-07-30 16:45:07 (Jurnalul-National)
Ciuperca piciorului: cum sa recunosti infectia si sa o tratezi eficient Ciuperca piciorului (lat. Tinea pedis) este o infectie fungica dezvoltata cu preponderenta in straturile exterioare ale pielii de pe picioare, posibil cauzata de culturi de fungi variate, care se pot dezvolta si inmulti in medii calde si cu un nivel ridicat al umiditatii.  ...continuare.

(P) Avantajele integrarii unui sistem API de curierat de la Bogo Express in magazinul tau online

publicat 2024-07-30 16:45:07 (Jurnalul-National)
(P) Avantajele integrarii unui sistem API de curierat de la Bogo Express in magazinul tau online Alegerea platformei de curierat potrivite pentru magazinul tau online este esentiala pentru a asigura satisfactia clientilor si eficienta operatiunilor tale. O platforma de curierat bine aleasa poate imbunatati experienta clientilor, reduce costurile si creste profitabilitatea afacerii. ...continuare.

Taxe 2025. Guvernul cheltuie, romanii platesc. Ce se va intampla dupa alegeri

publicat 2024-07-30 16:30:08 (Jurnalul-National)
Taxe 2025. Guvernul cheltuie, romanii platesc. Ce se va intampla dupa alegeri Guvernul Rmaniei trebuie sa economiseasca 5 miliarde de lei pana la sfarsitul acestui an. Intrucat cheltuielile bugetare sunt mari, povara va cadea tot pe umerii contribuabililor, in pofida faptului ca autoritatile dau asigurari ca taxele si impozitele nu vor creste. ...continuare.

Proiectul de terapie prin arta mind-moving continua - open call-uri deschise pentru  un flashmob performativ si pentru un atelier - auditie, la Timisoara

publicat 2024-07-30 16:30:08 (Jurnalul-National)
Proiectul de terapie prin arta mind-moving continua - open call-uri deschise pentru  un flashmob performativ si pentru un atelier - auditie, la Timisoara Mind-moving, unul dintre cele mai complexe programe de art-terapie desfasurate in tara  in perioada decembrie 2022 - februarie 2024, castigator al premiului Culture is therapy la Gala RO-CULTURA din iunie 2024, continua cu o noua etapa si duce la Timisoara instalatia performativa construita ca un spatiu de reflectie si oglindire in jurul unor trairi universale, care pot fi atat raspunsuri normale la realitatea inconjuratoare, cat si adaptari patologice la experiente de viata dificila. ...continuare.

Cum sa imbunatatesti calitatea aerului din locuinta folosind aparatele de aer conditionat?

publicat 2024-07-30 16:30:08 (Jurnalul-National)
Cum sa imbunatatesti calitatea aerului din locuinta folosind aparatele de aer conditionat? Folosirea necorespunzatoare a unui aparat de aer conditionat poate avea consecinte neplacute. Daca nu este intretinut corespunzator, acesta poate inrautati calitatea aerului din locuinta, creste numarul de alergeni si bacterii in aer si poate creste umiditatea, favorizand dezvoltarea mucegaiului. Descopera in acest articol la ce trebuie sa fii atent pentru a imbunatati calitatea aerului din casa atunci cand mentii in functiune aparatul de aer conditionat pentru o perioada indelungata!     ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.