EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Boxerul Artur Beterbiev este noul rege la categoria semigrea. L-a invins la puncte pe Dmitry Bivol, pe jumatate roman Boxerul Artur Beterbiev este noul rege la categoria semigrea. L-a invins la puncte pe Dmitry Bivol, pe jumatate roman Cel putin 40 de tari fac apel la Israel sa protejeze de bombardamente soldatii din cadrul Castilor albastre aflati in Liban Cel putin 40 de tari fac apel la Israel sa protejeze de bombardamente soldatii din cadrul "Castilor albastre" aflati in Liban Problema imigratiei. Germania a luat o decizie controversata Carnea de porc, un lux de Sarbatori. Sunt anuntate noi scumpiri: Vom importa masiv din cauza pestei porcine Carnea de porc, un lux de Sarbatori. Sunt anuntate noi scumpiri: "Vom importa masiv din cauza pestei porcine" Invatarea unei limbi straine, o mana de ajutor pentru sanatatea creierului si longevitate Invatarea unei limbi straine, o mana de ajutor pentru sanatatea creierului si longevitate Povestea emotionanta a trei frati care au gustat pentru prima data zacusca: Ce e aia tocana? E greu cu mancarea... Trebuie sa impartim asa Povestea emotionanta a trei frati care au gustat pentru prima data zacusca: "Ce e aia tocana? E greu cu mancarea... Trebuie sa impartim asa" Putin spune ca este deschis unui dialog cu Scholz, dar cancelarul german nu-l suna Putin spune ca este deschis unui dialog cu Scholz, dar cancelarul german nu-l suna Manastirea construita deasupra marii, imaginea de poveste din Grecia aproape necunoscuta. Intreaga insula este de vis Manastirea construita deasupra marii, imaginea de poveste din Grecia aproape necunoscuta. Intreaga insula este de vis Romania n-a mai vazut un ban din PNRR de toamna trecuta. Guvernul a trimis ultima cerere de finantare in decembrie 2023 Romania n-a mai vazut un ban din PNRR de toamna trecuta. Guvernul a trimis ultima cerere de finantare in decembrie 2023 Incident inaintea mitingului lui Trump: barbat inarmat retinut in California Incident inaintea mitingului lui Trump: barbat inarmat retinut in California Sevghin Menan Dervis, somelier: Un producator nu va reusi niciodata sa faca acelasi vin. Nu este chimie Sevghin Menan Dervis, somelier: "Un producator nu va reusi niciodata sa faca acelasi vin. Nu este chimie" Horoscop zilnic, 15 octombrie 2024: Taurii sunt fermecatori, Leii fac planuri pe termen lung, iar Pestii au o revelatie Horoscop zilnic, 15 octombrie 2024: Taurii sunt fermecatori, Leii fac planuri pe termen lung, iar Pestii au o revelatie NASA va lansa luni misiunea spre luna Europa a lui Jupiter pentru a vedea daca poate sustine viata NASA va lansa luni misiunea spre luna Europa a lui Jupiter pentru a vedea daca poate sustine viata Mircea Geoana avertizeaza: Prabusirea Ucrainei ar fi un dezastru pentru Romania Mircea Geoana avertizeaza: "Prabusirea Ucrainei ar fi un dezastru pentru Romania" Netanyahu cere retragerea imediata a trupelor ONU din sudul Libanului Netanyahu cere retragerea imediata a trupelor ONU din sudul Libanului

Articole

Stiri locale




In Constanta se lucreaza in trei ture la reciclarea deseurilor

publicat 2024-07-31 08:30:07 (Jurnalul-National)
In Constanta se lucreaza in trei ture la reciclarea deseurilor Amenintata de procedurile de infringement, Romania s-a apucat de treaba, pe proiecte cu finantare europeana, pentru a reusi sa atinga tintele de reciclare stabilite de Uniunea Europeana. ...continuare.

JO 2024: Romania e din nou cu ochii pe David Popovici. Programul de miercuri, 31 iulie 2024, al sportivilor romani la Paris

publicat 2024-07-31 08:15:09 (Jurnalul-National)
JO 2024: Romania e din nou cu ochii pe David Popovici. Programul de miercuri, 31 iulie 2024, al sportivilor romani la Paris Romania e din nou cu ochii pe David Popovici, care poate castiga miercuri o noua medalie olimpica de aur in proba de 100 m liber. Canotajul are la randul sau zi plina cu trei semifinale romanesti. Intra in scena si romanii de la judo si tir cu arcul si Bernadette Szocs se apropie de medalie. ...continuare.

Alegerile prezidentiale, comasate de Guvern tehnic si organizatoric cu cele parlamentare

publicat 2024-07-31 08:15:09 (Jurnalul-National)
Alegerile prezidentiale, comasate de Guvern tehnic si organizatoric cu cele parlamentare Parlamentul Romaniei urmeaza sa aprobe Ordonanta de Urgenta a Guvernului, adoptata pe 25 iulie, prin care au fost stabilite masurile, comune, pentru organizarea si desfasurarea, in 2024, a alegerilor prezidentiale si parlamentare. ...continuare.

Vaccin low cost pregatit de OMS, pentru a evita pandemia de gripa aviara

publicat 2024-07-31 08:00:08 (Jurnalul-National)
Vaccin low cost pregatit de OMS,  pentru a evita pandemia de gripa aviara Pe fondul cresterii riscului de transmitere de la om la om a virusului gripei aviare, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) lanseaza un nou proiect pentru a accelera dezvoltarea vaccinurilor experimentale cu ARN mesager (ARNm). Concret, producatorul Sinergium Biotech, o companie biofarmaceutica argentiniana care dezvolta deja vaccinuri pe baza de ARNm impotriva virusului gripei aviare umane (H5N1), isi va impartasi rezultatele cu o retea de producatori din tarile cu venituri mici si medii... ...continuare.

Seful Hamas, Ismail Haniyeh, si inaltul comandant Hezbollah Fuad Shukr, ucisi de Israel

publicat 2024-07-31 08:00:08 (Jurnalul-National)
Seful Hamas, Ismail Haniyeh, si inaltul comandant Hezbollah Fuad Shukr, ucisi de Israel Liderul Hamas, Ismail Haniyeh, a fost ucis miercuri in Iran, au anuntat gruparea militanta palestiniana Hamas si Gardienii Revolutiei de elita ai Iranului in declaratii separate, citate de Reuters. ...continuare.

Parlamentarii Coalitiei vor sa instituie "Saptamana nationala a sigurantei rutiere"

publicat 2024-07-31 07:30:07 (Jurnalul-National)
Parlamentarii Coalitiei vor sa instituie Saptamana nationala a sigurantei rutiere Desi avem o strategie nationala privind siguranta rutiera inca de acum doi ani, Romania continua sa domine clasamentul european cu privire la numarul de accidente rutiere grave si o rata a mortalitatii pe sosele aproape dubla fata de media europeana. ...continuare.

Deficitul bugetar intra "cu " in limitele Tratatului de la Maastricht, timp in care datoria publica le va depasi!

publicat 2024-07-31 07:00:07 (Jurnalul-National)
Deficitul bugetar intra cu   in limitele Tratatului de la Maastricht, timp in care datoria publica le va depasi! Murphy a fost un optimist, asta pentru ca deficitul bugetar creste mai rapid decat s-a anticipat initial. Si nu se punea problema sa se majoreze, pentru ca dezechilibrul a facut ca datoria publica sa se tripleze intr-un interval foarte scurt de timp dupa 2008, de la 12-13% din PIB anterior si chiar 10% la inceputul anilor 2000, dupa care, anul acesta se plaseaza deja la peste 52% din PIB! ...continuare.

Incendiul "cat orasul Los Angeles", pornit de la o masina in flacari

publicat 2024-07-31 06:30:07 (Jurnalul-National)
Incendiul cat orasul Los Angeles, pornit de la o masina in flacari Un barbat este acuzat ca a declansat uriasul incendiu din California care a parjolit pana acum 150.000 de hectare. Ronnie Stout, in varsta de 42 de ani, si-ar fi impins intr-o rapa masina care ardea. ...continuare.

Spirit piezis, carcotas, de neocolit: Cornel Regman, chitibusarul criticii romanesti

publicat 2024-07-31 06:15:07 (Jurnalul-National)
Spirit piezis, carcotas, de neocolit: Cornel Regman, chitibusarul criticii romanesti In 14 iulie 1999 a murit la Bucuresti criticul literar Cornel Regman (nascut in 28 noiembrie 1919, la Danes, judetul Mures), membru al Cercului Literar de la Sibiu, spirit piezis, carcotas, de neocolit. ...continuare.

Guvernul bate in retragere si renunta la introducerea de noi taxe pentru soferi

publicat 2024-07-31 06:00:07 (Jurnalul-National)
Guvernul bate in retragere si renunta la introducerea de noi taxe pentru soferi Dupa ce cotidianul Jurnalul a publicat marti materialul "Legea care ne lasa fara masini, pornita de Ministerul Dezvoltarii. Apar zone interzise pentru autovehiculele cu motoare termice", Executivul a decis sa retraga de pe agenda sa acest proiect pentru ca impune noi taxe. Potrivit unei postari pe Facebook a PSD, Guvernul nu renunta definitiv la acest proiect, dar vrea mai intai sa aiba loc o dezbatere publica pe marginea lui si sa fie validat politic in cadrul Coalitiei de guvernare. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.