EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Boxerul Artur Beterbiev este noul rege la categoria semigrea. L-a invins la puncte pe Dmitry Bivol, pe jumatate roman Boxerul Artur Beterbiev este noul rege la categoria semigrea. L-a invins la puncte pe Dmitry Bivol, pe jumatate roman Cel putin 40 de tari fac apel la Israel sa protejeze de bombardamente soldatii din cadrul Castilor albastre aflati in Liban Cel putin 40 de tari fac apel la Israel sa protejeze de bombardamente soldatii din cadrul "Castilor albastre" aflati in Liban Problema imigratiei. Germania a luat o decizie controversata Carnea de porc, un lux de Sarbatori. Sunt anuntate noi scumpiri: Vom importa masiv din cauza pestei porcine Carnea de porc, un lux de Sarbatori. Sunt anuntate noi scumpiri: "Vom importa masiv din cauza pestei porcine" Invatarea unei limbi straine, o mana de ajutor pentru sanatatea creierului si longevitate Invatarea unei limbi straine, o mana de ajutor pentru sanatatea creierului si longevitate Povestea emotionanta a trei frati care au gustat pentru prima data zacusca: Ce e aia tocana? E greu cu mancarea... Trebuie sa impartim asa Povestea emotionanta a trei frati care au gustat pentru prima data zacusca: "Ce e aia tocana? E greu cu mancarea... Trebuie sa impartim asa" Putin spune ca este deschis unui dialog cu Scholz, dar cancelarul german nu-l suna Putin spune ca este deschis unui dialog cu Scholz, dar cancelarul german nu-l suna Manastirea construita deasupra marii, imaginea de poveste din Grecia aproape necunoscuta. Intreaga insula este de vis Manastirea construita deasupra marii, imaginea de poveste din Grecia aproape necunoscuta. Intreaga insula este de vis Razie a politistilor in judetul Ilfov, sambata noaptea. Cati soferi au ramas pietoni dupa ce au fost prinsi cu nereguli Razie a politistilor in judetul Ilfov, sambata noaptea. Cati soferi au ramas pietoni dupa ce au fost prinsi cu nereguli Romania n-a mai vazut un ban din PNRR de toamna trecuta. Guvernul a trimis ultima cerere de finantare in decembrie 2023 Romania n-a mai vazut un ban din PNRR de toamna trecuta. Guvernul a trimis ultima cerere de finantare in decembrie 2023 NASA va lansa luni misiunea spre luna Europa a lui Jupiter pentru a vedea daca poate sustine viata NASA va lansa luni misiunea spre luna Europa a lui Jupiter pentru a vedea daca poate sustine viata Sevghin Menan Dervis, somelier: Un producator nu va reusi niciodata sa faca acelasi vin. Nu este chimie Sevghin Menan Dervis, somelier: "Un producator nu va reusi niciodata sa faca acelasi vin. Nu este chimie" Incident inaintea mitingului lui Trump: barbat inarmat retinut in California Incident inaintea mitingului lui Trump: barbat inarmat retinut in California Mircea Geoana avertizeaza: Prabusirea Ucrainei ar fi un dezastru pentru Romania Mircea Geoana avertizeaza: "Prabusirea Ucrainei ar fi un dezastru pentru Romania" Netanyahu cere retragerea imediata a trupelor ONU din sudul Libanului Netanyahu cere retragerea imediata a trupelor ONU din sudul Libanului

Articole

Stiri locale




Cum au reactionat Episcopii Ortodocsi la Ceremonia de deschidere a JO Paris 2024

publicat 2024-07-31 14:00:08 (Jurnalul-National)
Cum au reactionat Episcopii Ortodocsi la Ceremonia de deschidere a JO Paris 2024 Episcopii Ortodocsi din Franta au reactionat la Ceremonia de deschidere a JO Paris 2024, ca urmare a momentelor artistice care au parodiat anumite simboluri crestine. ...continuare.

Tragedie in Pantelimon! Imagini cu cei doi copii, care se plimbau pe trotinete, inainte de accidentul oribil

publicat 2024-07-31 14:00:08 (Jurnalul-National)
Tragedie in Pantelimon! Imagini cu cei doi copii, care se plimbau pe trotinete, inainte de accidentul oribil Antena 3 CNN a prezentat noi imagini de la accidentul tragic din parcul Pantelimon, unde un copil si-a pierdut viata, iar altul a ramas fara un picior. Camerele de supraveghere din zona au surprins ultimele momente ale celor doi frati, care se plimbau pe trotinete in parcarea exterioara a parcului, cu cateva secunde inainte de impactul fatal. ...continuare.

Trupa TAXI in concert pe 2 August in Gradina Urbana a Palatului Bragadiru

publicat 2024-07-31 12:15:07 (Jurnalul-National)
Trupa TAXI in concert pe 2 August in Gradina Urbana a Palatului Bragadiru Una dintre cele mai iubite trupe pop rock din Romania, Taxi, vine in Gradina Urbana a Palatului Bragadiru pe 2 August de la ora 20.00. Indragita pentru ca ofera nu doar pentru simple concerte, ci adevarate spectacole, Taxi promite un show cu hituri care au bucurat generatii, dar si cu piese noi, toate asezonate cu o doza de umor in stilul bine-cunoscut al solistului Dan Teodorescu. ...continuare.

Horoscop zilnic, 1 august 2024. Berbecii si Fecioarele au nevoie de disciplina. Racii trebuie sa fie atenti la bani

publicat 2024-07-31 12:00:12 (Jurnalul-National)
Horoscop zilnic, 1 august 2024. Berbecii si Fecioarele au nevoie de disciplina. Racii trebuie sa fie atenti la bani Taurii de sensibilitate, Gemenii sunt creativi, Leii se distreaza, Balantele actioneaza, Scorpionii se relaxeaza, Sagetatorii sunt practici, Capricornii sunt atenti la partener, Varsatorii sunt buni observatori, iar Pestii stabilesc limite. ...continuare.

Revolta in Southport: 39 de ofiteri de politie, raniti in tulburari de strada

publicat 2024-07-31 11:45:11 (Jurnalul-National)
Revolta in Southport: 39 de ofiteri de politie, raniti in tulburari de strada Treizeci si noua de ofiteri de politie au fost raniti in urma tulburarilor izbucnite in Southport, la cateva ore dupa ce a avut loc un priveghi in memoria victimelor unui atac cu cutitul in care au fost ucisi trei copii, a declarat Serviciul de Ambulanta Nord-Vest, citat de BBC. ...continuare.

Horoscop august 2024: Un carusel de emotii si oportunitati

publicat 2024-07-31 11:45:11 (Jurnalul-National)
Horoscop august 2024: Un carusel de emotii si oportunitati August se anunta a fi o luna plina de evenimente si trairi intense, marcata de influente astrologice puternice care ne vor ghida pe toti pe calea dezvoltarii personale si a conexiunilor interumane. ...continuare.

Kamala Harris, miting energic in Atlanta, alaturi de rapperii Megan Thee Stallion si Quavo

publicat 2024-07-31 11:45:11 (Jurnalul-National)
Kamala Harris, miting energic in Atlanta, alaturi de rapperii Megan Thee Stallion si Quavo Vicepresedintele american Kamala Harris s-a alaturat rapperilor Megan Thee Stallion si Quavo la un miting energic in Atlanta, care a evidentiat exuberanta pe care a adus-o la alegerile din noiembrie. ...continuare.

Ciubotica-cucului: Planta medicinala cu beneficii surprinzatoare pentru sanatate, cazuta pe pamant din vesmintele zeitei Freya

publicat 2024-07-31 11:00:08 (Jurnalul-National)
Ciubotica-cucului: Planta medicinala cu beneficii surprinzatoare pentru sanatate, cazuta pe pamant din vesmintele zeitei Freya Ciubotica-cucului, cunoscuta stiintific sub numele de Primula veris, este o planta perena apreciata nu doar pentru frumusetea florilor sale galbene, ci si pentru multiplele beneficii pentru sanatate pe care le ofera. ...continuare.

6 metode de gestionare a stresului de dimineata

publicat 2024-07-31 10:45:07 (Jurnalul-National)
6 metode de gestionare a stresului de dimineata Daca te trezesti anxios de dimineata ar putea fi un semn al tulburarii de anxietate generalizata (TAG). Pentru a face fata si a trai o viata mai buna, este necesar sa apelezi la modalitati pentru a o depasi. ...continuare.

Scandalul Bulai ia amploare! USR o acuza pe Ligia Deca de tolerarea abuzurilor sexuale din curtea SNSPA

publicat 2024-07-31 10:45:07 (Jurnalul-National)
Scandalul Bulai ia amploare! USR o acuza pe Ligia Deca de tolerarea abuzurilor sexuale din curtea SNSPA De mai bine de 48 de ore, ministrul Educatiei, Ligia Deca, nu a avut nicio reactie cu privire la cazul profesorului Alfred Bulai de la SNSPA, acuzat ca, de zeci de ani, agresa sexual studente, acuza USR. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.