EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Cum a jefuit o banda de romani zeci de pensionari americani bogati. Cu o parte din bani hotii si-au cumparat Lamborghini si Ferrari Cum a jefuit o banda de romani zeci de pensionari americani bogati. Cu o parte din bani hotii si-au cumparat Lamborghini si Ferrari Sunt cele mai frumoase parcuri din Romania! Trebuie sa le vizitam cat timp mai avem parte de vreme frumoasa Sunt cele mai frumoase parcuri din Romania! Trebuie sa le vizitam cat timp mai avem parte de vreme frumoasa Sase morti si 25 de raniti intr-un accident de autobuz in Turcia Sase morti si 25 de raniti intr-un accident de autobuz in Turcia Noi marturisiri despre abuzurile lui Mohamed Al Fayed. Fostul capitan al echipei feminine Fulham spune ca a fost pipaita de miliardar Noi marturisiri despre abuzurile lui Mohamed Al Fayed. Fostul capitan al echipei feminine Fulham spune ca a fost "pipaita" de miliardar Mituiau moldovenii ca sa voteze contra referendumului privind aderarea la UE. Oamenii pro-rusului Sor, incatusati Mituiau moldovenii ca sa voteze contra referendumului privind aderarea la UE. Oamenii pro-rusului Sor, incatusati Trei tineri, arestati pentru trafic de droguri. Cristale si canabis, vandute inclusiv minorilor Trei tineri, arestati pentru trafic de droguri. Cristale si canabis, vandute inclusiv minorilor Kamala Harris schimba strategia de campanie dupa sondaje nelinistitoare pentru tabara democrata Kamala Harris schimba strategia de campanie dupa sondaje nelinistitoare pentru tabara democrata Horoscop sambata, 19 octombrie. Nativii care au parte de o furtuna in viata lor. O zodie are sansa sa-si consolideze relatia Horoscop sambata, 19 octombrie. Nativii care au parte de o "furtuna" in viata lor. O zodie are sansa sa-si consolideze relatia Deficitul de personal din invatamant s-ar rezolva prin eliminarea suplinitorilor Deficitul de personal din invatamant s-ar rezolva prin eliminarea suplinitorilor Amazon, in pericol: Urmeaza exodul angajatilor? Amazon, in pericol: Urmeaza exodul angajatilor? Cand ar putea adera Republica Moldova la UE. Victor Negrescu: Autoritatile  isi doresc sa finalizeze negocierile pana in 2028 Cand ar putea adera Republica Moldova la UE. Victor Negrescu: "Autoritatile isi doresc sa finalizeze negocierile pana in 2028" Barcelona va face reclama in El Clasico noului album Coldplay Barcelona va face reclama in El Clasico noului album Coldplay Un procuror cere 589 de ani de inchisoare pentru liderii unei grupari acuzate de moartea unor nou-nascuti Un procuror cere 589 de ani de inchisoare pentru liderii unei grupari acuzate de moartea unor nou-nascuti 5 Zodii cu horoscop extraordinar de puternic in saptamana 21 - 27 octombrie 2024 5 Zodii cu horoscop extraordinar de puternic in saptamana 21 - 27 octombrie 2024 Profesoara de religie a fugit cu banii de tabara ai copiilor: preceptele religioase s-au facut scrum pentru 7000 de euro Profesoara de religie a fugit cu banii de tabara ai copiilor: preceptele religioase s-au facut scrum pentru 7000 de euro

Articole

Stiri locale




Promotiile se reintorc la raft la nivelul de acum cinci ani

publicat 2024-03-07 07:45:11 (Money.ro)
Promotiile se reintorc la raft la nivelul de acum cinci ani Promotiile se intorc! Dupa anii pandemici in care promotiile si-au redus semnificativ importanta in mixul persuasiv al retailerilor, in 2023 ponderea vanzarilor la reduceri a crescut peste nivelul din 2018, potrivit unui studiu RetailZoom, scrie economica.net. O vanzare din patru a fost in cadrul unei oferte. Promotiile se intorc In contextul scaderii numarului de produse […]Articolul Promotiile se reintorc la raft la nivelul de acum cinci ani apare prima data in Money. ...continuare.

Pretul aurului a atins un nou record, miercuri, sustinut de asteptarile de relaxare a politicii monetare in SUA

publicat 2024-03-07 07:00:14 (Money.ro)
Pretul aurului a atins un nou record, miercuri, sustinut de asteptarile de relaxare a politicii monetare in SUA Pretul spot al aurului a castigat 0,8% pana la 2.145,09 dolari pe uncie, dupa ce a atins un maxim istoric de 2.152,09 dolari uncia, mai devreme in timpul sesiunii.Contractele futures pentru aur din SUA au inchis in urcare cu 0,8%, la 2.158,2 dolari uncia.Cotatia argintului a avansat cu 1,9%, la 24,15 dolari uncia.Aurul a beneficiat de un impuls suplimentar deoarece dolarul a scazut dupa ce presedintele Fed, Jerome Powell, a indicat o reducere a dobanzii de referinta mai tarziu in acest... ...continuare.

Bursele europene si-au revenit miercuri si au inchis in crestere, sustinute de declaratia privind bugetul din Marea Britanie pe 2024

publicat 2024-03-07 07:00:14 (Money.ro)
Bursele europene si-au revenit miercuri si au inchis in crestere, sustinute de declaratia privind bugetul din Marea Britanie pe 2024 Indicele paneuropean Stoxx 600 a urcat cu 0,4%, majoritatea sectoarelor si burselor majore fiind in teritoriu pozitiv.Actiunile tehnologice au urcat cu 1,35%, sectorul determinand, de asemenea, castiguri in Statele Unite, in timp ce actiunile sectorului media au scazut cu 0,5%.Bugetul Regatului Unit a fost prezentat de ministrul britanic de Finante, Jeremy Hunt, acesta continand anunturi privind eliminarea statutului fiscal nedomiciliat, precum si o reducere a asigurarilor... ...continuare.

Rares Bogdan, lectii de istorie pentru Karl Nehammer: "I-am spus-o si nu i-a convenit"

publicat 2024-03-07 06:00:12 (Money.ro)
Rares Bogdan, lectii de istorie pentru Karl Nehammer: I-am spus-o si nu i-a convenit Europarlamentarul PNL a amintit despre momentul crizei din 1938, cand numarul austriecilor care munceau in Romania era de circa 65.000, dar si de actiunile trupelor conduse de Iuliu Maniu in Viena in 1918. Rares Bogdan, lectii de istorie pentru Karl Nehammer Rares Bogdan s-a declarat intristat de faptul ca acestor momente istorice nu li se […]Articolul Rares Bogdan, lectii de istorie pentru Karl Nehammer: "I-am spus-o si nu i-a convenit" apare prima data in Money. ...continuare.

Jerome Powell reitereaza pozitia ca Rezerva Federala a SUA nu este inca pregatita sa reduca dobanzile

publicat 2024-03-07 06:00:12 (Money.ro)
Jerome Powell reitereaza pozitia ca Rezerva Federala a SUA nu este inca pregatita sa reduca dobanzile In remarcile pregatite pentru audierea sa in Congres, miercuri si joi, Powell a spus ca factorii de decizie raman atenti la riscurile pe care le prezinta inflatia si nu doresc sa reduca prea repede dobanzile."In luarea in considerare a oricaror ajustari ale intervalului tinta pentru dobanda de politica, vom evalua cu atentie datele primite, evolutia perspectivelor si echilibrul riscurilor. Comitetul nu se asteapta ca va fi adecvat sa reduca intervalul tinta pana cand nu va castiga mai multa... ...continuare.

Rezultate Liga Campionilor. Real Madrid si Manchester City s-au calificat in sferturile de finala

publicat 2024-03-07 03:15:32 (Money.ro)
Rezultate Liga Campionilor. Real Madrid si Manchester City s-au calificat in sferturile de finala Rezultate Liga Campionilor 6 martie 2024. Real Madrid si Manchester City au obtinut calificarea in sferturile de finala UEFA Champions League si se alatura in faza urmatoare lui Bayern Munchen si PSG, transmite AS.RO.Articolul Rezultate Liga Campionilor. Real Madrid si Manchester City s-au calificat in sferturile de finala apare prima data in Money. ...continuare.

Real Madrid - Leipzig 1-1 si Manchester City - FC Copenhaga 3-1. Madrilenii au tremurat pentru calificare pe Bernabeu

publicat 2024-03-07 00:15:20 (Money.ro)
Real Madrid - Leipzig 1-1 si Manchester City - FC Copenhaga 3-1. Madrilenii au tremurat pentru calificare pe Bernabeu Real Madrid - Leipzig 1-1 si Manchester City - FC Copenhaga 3-1 au fost LIVE SCORE pe AS.ro. Real Madrid si Manchester City au obtinut calificarea in sferturile de finala UEFA Champions League si se alatura in faza urmatoare lui Bayern Munchen si PSG. Real Madrid a avut mari emotii in returul de pe Santiago […]Articolul Real Madrid - Leipzig 1-1 si Manchester City - FC Copenhaga 3-1. Madrilenii au tremurat pentru calificare pe Bernabeu apare prima data in Money. ...continuare.

New York Community Bancorp a anuntat o majorare de capital de 1 miliard de dolari; actiunile au urcat cu 30% dupa anunt

publicat 2024-03-06 23:45:08 (Money.ro)
New York Community Bancorp a anuntat o majorare de capital de 1 miliard de dolari; actiunile au urcat cu 30% dupa anunt NYCB a convenit asupra unui acord cu mai multe firme de investitii, inclusiv Liberty Strategic Capital al lui Mnuchin, Hudson Bay Capital si Reverence Capital Partners, pentru peste 1 miliard de dolari, in schimbul unor actiuni la banca regionala, potrivit unui comunicat de presa de miercuri dupa-amiaza (ora locala).Mnuchin va fi unul dintre cei patru noi membri ai consiliului de administratie al bancii, ca parte a acordului. Joseph Otting, fost controlor al valutei, se alatura si el in... ...continuare.

Ministrul Marcel Bolos, intalnire cu Viola Amherd, presedinta Confederatiei Elvetiene / S-a discutat despre al doilea Program de cooperare elvetiano-roman / Alocare de 221,5 milioane franci elvetieni pentru 11 programe

publicat 2024-03-06 21:00:10 (Money.ro)
Ministrul Marcel Bolos, intalnire cu Viola Amherd, presedinta Confederatiei Elvetiene / S-a discutat despre al doilea Program de cooperare elvetiano-roman / Alocare de 221,5 milioane franci elvetieni pentru 11 programe "Vizita a avut loc in contextul unei stranse colaborari intre cele doua state, la care Ministerul Finantelor contribuie prin rolul de Unitate Nationala de Coordonare pentru Programul de cooperare elvetiano-roman, fiind considerat unul dintre actorii institutionali importanti in relatia cu autoritatile din Elvetia. In cadrul discutiilor, ministrul Marcel Bolos si-a exprimat increderea ca implementarea celui de-al doilea Program de cooperare elvetiano-roman va avea ca fundament aceiasi piloni... ...continuare.

Actiunile bancii americane New York Community Bancorp, aflata in dificultate, au scazut miercuri cu peste 40%

publicat 2024-03-06 21:00:10 (Money.ro)
Actiunile bancii americane New York Community Bancorp, aflata in dificultate, au scazut miercuri cu peste 40% Reuters si Wall Street Journal au relatat miercuri ca banca este in cautare de numerar de la investitori externi pentru a-si consolida bilantul.NYCB nu a raspuns imediat unei solicitari de comentarii din partea CNBC.Actiunile bancii au fost blocate de mai multe ori in timpul sesiunii de tranzactionare de miercuri si scazusera deja puternic cu o zi inainte de informatiile referitoare la cautarea de fonduri.Actiunile bancii sunt acum sub 2 dolari pe unitate, dupa ce a inceput anul la peste 10... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.