EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Siegfried Muresan: Cerem, in manifestul electoral al PPE, o distributie cat mai echitabila intre tarile membre a fondurilor europene pentru agricultura

publicat 2024-03-07 14:45:13 (Money.ro)
Siegfried Muresan: Cerem, in manifestul electoral al PPE, o distributie cat mai echitabila intre tarile membre a fondurilor europene pentru agricultura "Noi, Partidul Popular European si Partidul National Liberal, suntem principalii sustinatori ai fermierilor la nivel european. Suntem singura familie politica ce apara cu adevarat interesele agricultorilor in Europa si vom continua sa facem acest lucru si in urmatorii 5 ani. In manifestul electoral al Partidului Popular European, votat aseara in unanimitate la Congresul PPE de la Bucuresti si care va sta la baza programului nostru politic pentru urmatorii 5 ani, cerem o finantare adecvata a... ...continuare.

CONFERINTA NEWS.RO - Gabriel Biris: Noi tronam cu autoritate in topul celor mai prosti colectori fiscali din Europa

publicat 2024-03-07 14:45:13 (Money.ro)
CONFERINTA NEWS.RO - Gabriel Biris: Noi tronam cu autoritate in topul celor mai prosti colectori fiscali din Europa "Noi tronam cu autoritate in topul celor mai prosti colectori fiscali din Europa. Intr-un singur an, o tarisoara baltica mica ne-a depasit un pic, dar doar un pic. Cu toate masurile. (...) Am avut campanii de reducere, de lupta cu evaziunea. Ce s-a intamplat cu evaziunea la noi? Nu cumva avem o problema altundeva? Nu cumva avem o problema acolo unde aia care colecteaza? Nu cumva avem o complicitate? Nu cumva avem o problema sistemica?", afirma Gabriel Biris in cadrul conferintei... ...continuare.

CONFERINTA NEWS.RO - Secretar de stat in Ministerul Finantelor: Pentru 2024, daca vorbim de TVA, sumele previzionate sunt de 119 miliarde de lei / In primele doua luni am colectat 20 de miliarde din TVA

publicat 2024-03-07 14:45:13 (Money.ro)
CONFERINTA NEWS.RO - Secretar de stat in Ministerul Finantelor: Pentru 2024, daca vorbim de TVA, sumele previzionate sunt de 119 miliarde de lei / In primele doua luni am colectat 20 de miliarde din TVA Alin Marius Andries a vorbit joi, la evenimentul News.ro - Perspectivele macroeconomice si fiscale ale Romaniei pe 2024. Editia a II-a, despre finantarea datoriei publice, despre colectarea TVA-ului  "Colectarea presupune cel putin doua parti. Pe de o parte autoritatile care colecteaza si platitorul. Si aici trebuie sa spunem ca este o problema de conlucrare si de incredere intre autoritati si subiectii impozabili si in ultimul timp lucram in aceasta directie tocmai pentru a creste pe de... ...continuare.

Curs valutar BNR, 7 martie 2024. Euro, in scadere

publicat 2024-03-07 14:45:13 (Money.ro)
Curs valutar BNR, 7 martie 2024.  Euro, in scadere Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi, 7 martie 2024, un curs de referinta de 4,9707 lei pentru un euro, de la un curs de 4,9718 lei inregistrat miercuri. Dolarul a ajuns la 4,5632 lei, de la un curs de 4,5713 lei.Articolul Curs valutar BNR, 7 martie 2024. Euro, in scadere apare prima data in Money. ...continuare.

Intalnire a presedintelui Curtii de Conturi a Romaniei cu inspectorul general al Bancii de Export-Import a SUA. Mijloacele utilizate in prevenirea gestionarii defectuoase a programelor si operatiunilor guvernamentale, principala tema de discutie

publicat 2024-03-07 14:45:13 (Money.ro)
Intalnire a presedintelui Curtii de Conturi a Romaniei cu inspectorul general al Bancii de Export-Import a SUA. Mijloacele utilizate in prevenirea gestionarii defectuoase a programelor si operatiunilor guvernamentale, principala tema de discutie "Presedintele Curtii de Conturi a Romaniei a primit, la sediul central al institutiei, o delegatie a Biroului Inspectorului General al Bancii de Export-Import a Statelor Unite ale Americii (IG EXIM), condusa de Excelenta Sa doamna Parisa Salehi, inspector general. In cadrul vizitei oficiale, presedintele Curtii de Conturi, domnul Mihai Busuioc, a avut o intalnire bilaterala cu doamna Parisa Salehi, inspector general al Bancii de Export-Import a Statelor Unite ale Americii, urmata de o... ...continuare.

Romania, vicecampioana la cresterea vanzarilor cu amanuntul

publicat 2024-03-07 14:45:13 (Money.ro)
Romania, vicecampioana la cresterea vanzarilor cu amanuntul Romania e vicecampioana Europei! Vanzarile cu amanuntul in Uniunea Europeana si zona euro au inregistrat cresteri modeste in luna ianuarie, insa Romania se numara printre statele membre cu cea mai puternica majorare a vanzarilor, atat de la o luna la alta, cat si in ritm anual, arata datele publicate miercuri de Eurostat. Romania e vicecampioana […]Articolul Romania, vicecampioana la cresterea vanzarilor cu amanuntul apare prima data in Money. ...continuare.

Actorii cu cele mai mari incasari de la Hollywood! 8 din top 10 sunt barbati

publicat 2024-03-07 14:45:13 (Money.ro)
Actorii cu cele mai mari incasari de la Hollywood! 8 din top 10 sunt barbatiArticolul Actorii cu cele mai mari incasari de la Hollywood! 8 din top 10 sunt barbati apare prima data in Money. ...continuare.

Mihaela Borcea, cu regret dupa fostul sot: "Impreuna am construit un imperiu!" Ea si Cristi Borcea au divortat in urma cu 13 ani

publicat 2024-03-07 13:00:15 (Money.ro)
Mihaela Borcea, cu regret dupa fostul sot: Impreuna am construit un imperiu! Ea si Cristi Borcea au divortat in urma cu 13 ani Mihaela Borcea, cu regret dupa fostul sotArticolul Mihaela Borcea, cu regret dupa fostul sot: "Impreuna am construit un imperiu!" Ea si Cristi Borcea au divortat in urma cu 13 ani apare prima data in Money. ...continuare.

CONFERINTA NEWS.RO - Ciprian Dascalu (BCR): Daca ne uitam la creditele noi de consum, in a doua parte a anului precedent au inregistrat o crestere chiar semnificativa

publicat 2024-03-07 13:00:15 (Money.ro)
CONFERINTA NEWS.RO - Ciprian Dascalu (BCR): Daca ne uitam la creditele noi de consum, in a doua parte a anului precedent au inregistrat o crestere chiar semnificativa "Daca ne uitam la creditele noi de consum, in a doua parte a anului precedent au inregistrat o crestere chiar semnificativa. (...) Anul trecut, daca excludem componenta de combustibil, vanzarile cu amanuntul au crescut undeva la 3,8, fata de 3,9 in 2022. Am vazut o revenire a consumului chiar incepand din august", a afirmat Ciprian Dascalu in cadrul conferintei "Perspectivele macroeconomice si fiscale ale Romaniei pe 2024" organizate de News.ro. In ceea ce priveste anul curent, acesta spune... ...continuare.

CONFERINTA NEWS.RO - Ionut Dumitru, economist sef Raiffeisen Bank: Avem combustibil pentru cresterea economica / Problema este ca avem deficite foarte mari care nu vor fi tolerate la nesfarsit de pietele financiare

publicat 2024-03-07 13:00:15 (Money.ro)
CONFERINTA NEWS.RO - Ionut Dumitru, economist sef Raiffeisen Bank: Avem combustibil pentru cresterea economica / Problema este ca avem deficite foarte mari care nu vor fi tolerate la nesfarsit de pietele financiare Ionut Dumitru a declarat joi, la evenimentul News.ro - Perspectivele macroeconomice si fiscale ale Romaniei pe 2024. Editia a II-a, ca nu se poate vorbi de recesiuni in Romania in contextul in care au crescut vanzarile cu amanuntul.  "S-a vorbit aici la un moment dat despre recesiune. Trebuie sa avem proprietatea termenilor. Despre ce recesiune vorbim noi in Romania, cand in ianuarie, s-au publicat cifrele ieri, vanzarile cu amanuntul au crescut in luna ianuarie cu 3,8% in termeni reali,... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.