EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Analisti: Ciocolata devine din ce in ce mai scumpa

publicat 2024-03-08 09:45:13 (Money.ro)
Analisti: Ciocolata devine din ce in ce mai scumpa Ciocolata devine din ce in ce mai scumpa. Insa, nu exista inca semne de distrugere a cererii, analistii considerand ca mai este spatiu pentru cresterea preturilor, relateaza CNBC. Preocuparile legate de aprovizionarea cu cacao in Africa de Vest, unde se afla aproximativ trei sferturi din productia mondiala, au determinat cresterea preturilor in ultimele luni. In […]Articolul Analisti: Ciocolata devine din ce in ce mai scumpa apare prima data in Money. ...continuare.

Comisia Europeana verifica decizia Apple de a inchide contul Epic

publicat 2024-03-08 09:30:21 (Money.ro)
Comisia Europeana verifica decizia Apple de a inchide contul Epic Fara a fi o investigatie oficiala, Comisia Europeana spune ca verifica daca decizia Apple nu cumva incalca trei reglementari diferite. Pe langa noua Lege pentru Pietei Digitale, se verifica daca sunt respectate Legea privind Serviciile Digitale si Regulamentul platform-to-business.Ultima dintre cele trei prevede ca o astfel de decizie trebuie sa fie insotita de o motivatie clara, insa, spre deosebire de primele doua, este aplicata de fiecare stat in parte, nu de Comisia Europeana.Apple a... ...continuare.

Tarile UE au convenit joi sa renunte la un tratat international privind energia, pentru ca submineaza combaterea schimbarilor climatice

publicat 2024-03-08 09:30:21 (Money.ro)
Tarile UE au convenit joi sa renunte la un tratat international privind energia, pentru ca submineaza combaterea schimbarilor climatice Tratatul Cartei Energiei din 1998, care permite companiilor energetice sa dea in judecata guvernele pentru politicile care dauneaza investitiilor lor, a fost folosit in ultimii ani pentru a contesta masurile care necesita inchiderea fabricilor de combustibili fosili.Ministrii din tarile UE au convenit sa renunte la tratat la o intalnire la Bruxelles, au declarat doi oficiali UE pentru Reuters.Decizia va ajunge acum la Parlamentul European pentru a solicita acordul parlamentarilor. Acest lucru... ...continuare.

Timisoara, in topul celor mai accesibile destinatii europene

publicat 2024-03-08 09:30:21 (Money.ro)
Timisoara e in top! Mai exact, orasul de pe Bega se claseaza in topul celor mai accesibile 5 destinatii europene, alaturi de Tallinn (Estonia), Cracovia (Polonia), Budapesta (Ungaria) si Tbilisi (Georgia). Concluzia rezulta dintr-un raport al Accor, bazat pe o cercetare realizata in randul a 8.000 de calatori din sapte tari europene. Peste jumatate dintre […]Articolul Timisoara, in topul celor mai accesibile destinatii europene apare prima data in Money. ...continuare.

De 8 Martie, gimnastele au facut spectacol pentru mamele lor

publicat 2024-03-08 09:30:21 (Money.ro)
De 8 Martie, gimnastele au facut spectacol pentru mamele lor Sportivele din lotul national petrec Ziua Femeii in cantonamentul de la Izvorani si le-au pregatit mamelor un cadou inedit. De 8 Martie gimnastele care s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris le-au pregatit mamelor o surpriza "muta". Andreea Preda a exprimat prin gesturi momentul in care un copil ii daruieste flori mamei de ziua […]Articolul De 8 Martie, gimnastele au facut spectacol pentru mamele lor apare prima data in Money. ...continuare.

Actiunile Hugo Boss au scazut joi cu pana la 18%, dupa previziunile de vanzari dezamagitoare pentru 2025

publicat 2024-03-08 08:15:14 (Money.ro)
Actiunile Hugo Boss au scazut joi cu pana la 18%, dupa previziunile de vanzari dezamagitoare pentru 2025 Brandul german de moda a fost pe cale de a ajunge la cea mai proasta zi de tranzactionare din 2016, dupa ce a declarat ca se asteapta ca vanzarile sa creasca mai lent in anul viitor, in ciuda faptului ca au ajuns la 4,2 miliarde de euro (4,6 miliarde de dolari) in 2023 - o crestere de 18% fata de anul precedent.Ulterior, declinul actiunilor s-a temperat la circa 13%.CEO-ul Daniel Grieder a declarat joi, pentru CNBC, ca 2023 a fost "un an record", dar a semnalat o crestere mai modesta, de 3%... ...continuare.

Analisti: Ciocolata devine din ce in ce mai scumpa dar nu exista inca semne de distrugere a cererii

publicat 2024-03-08 08:15:14 (Money.ro)
Analisti: Ciocolata devine din ce in ce mai scumpa dar nu exista inca semne de distrugere a cererii Preocuparile legate de aprovizionarea cu cacao in Africa de Vest, unde se afla aproximativ trei sferturi din productia mondiala, au determinat cresterea preturilor in ultimele luni.In New York, contractele futures de referinta pentru cacao, ICE, s-au situat miercuri la 6.549 USD pe tona.Contractul, care a depasit 6.000 de dolari pentru prima data luna trecuta, a crescut cu peste 57% pana in prezent.In mod oarecum surprinzator, cresterea istorica a preturilor nu a impiedicat inca cererea... ...continuare.

Cresc salariile in Sanatate

publicat 2024-03-08 08:15:14 (Money.ro)
Cresc salariile in Sanatate Cresc salariile in Sanatate! Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a precizat ca Ordonanta de Urgenta adoptata joi de Guvern privind majorarea salariilor de baza ale personalului medical prevede venituri mai mari pentru asistentii medicali cu 30% si pentru medici cu 8%, acordate in doua transe, din lunile martie si iunie, transmite agerpres.ro. "Pentru asistentii medicali, cumulativ […]Articolul Cresc salariile in Sanatate apare prima data in Money. ...continuare.

Intretinerea unui mega-iaht confiscat de autoritatile americane de la un oligarh rus costa guvernul SUA aproape 1 milion de dolari pe luna

publicat 2024-03-08 08:15:14 (Money.ro)
Intretinerea unui mega-iaht confiscat de autoritatile americane de la un oligarh rus costa guvernul SUA aproape 1 milion de dolari pe luna Departamentul de Justitie al SUA solicita permisiunea de a vinde un iaht de 106 metri numit Amadea, pe care l-a confiscat in 2022, sustinand ca era detinut de miliardarul rus Suleiman Kerimov.Guvernul a spus ca doreste sa vanda iahtul de 230 de milioane de dolari din cauza "costurilor excesive" de intretinere si echipaj, despre care a spus ca ar putea totaliza 922.000 de dolari pe luna."Este excesiv ca americanii sa plateasca aproape un milion de dolari pe luna pentru intretinerea Amadea... ...continuare.

Bursele europene au inchis joi in crestere dupa decizia BCE de a mentine neschimbate dobanzile; indicele Stoxx 600 a depasit 500 de puncte pentru prima oara

publicat 2024-03-08 07:00:45 (Money.ro)
Bursele europene au inchis joi in crestere dupa decizia BCE de a mentine neschimbate dobanzile; indicele Stoxx 600 a depasit 500 de puncte pentru prima oara Banca Centrala Europeana a mentinut dobanda cheie la un nivel record de 4%, in timp ce si-a revizuit prognoza pentru inflatia din 2024 la 2,3%, de la 2,7%.De asemenea, BCE a mai spus ca cresterea economiei zonei euro va fi mai slaba decat se astepta anterior in acest an, de 0,6%.Pietele, care deja s-au concentrat asupra reducerilor dobanzilor incepand din iunie, au considerat previziunile macroeconomice actualizate ca un semn suplimentar pentru luna respectiva.Indicele DAX al bursei din... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.