EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Romanii care vor fi obligati sa dea banii inapoi statului. Ce schimbari legislative s-au facut

publicat 2024-03-09 08:15:11 (Money.ro)
Romanii care vor fi obligati sa dea banii inapoi statului. Ce schimbari legislative s-au facut Mai multi romani vor fi obligati prin lege sa dea banii inapoi. S-au facut mai multe schimbari legislative si se pare ca vizati sunt pensionarii. Noile reglementari arata ca pensionarii care primesc pensie sociala, sume pe cardul de alimente sau sprijin financiar pentru energie si isi schimba domiciliul in alta tara fara a anunta Casa […]Articolul Romanii care vor fi obligati sa dea banii inapoi statului. Ce schimbari legislative s-au facut apare prima data in Money. ...continuare.

Nvidia este pe cale sa devanseze Apple pentru a deveni a doua cea mai valoroasa companie din lume

publicat 2024-03-09 08:00:15 (Money.ro)
Nvidia este pe cale sa devanseze Apple pentru a deveni a doua cea mai valoroasa companie din lume O crestere uluitoare indusa de inteligenta artificiala a actiunilor Nvidia a dus evaluarea companiei de la 1.000 de miliarde de dolari la peste 2.000 de miliarde de dolari in doar noua luni, depasind Amazon.com, Alphabet, compania mama Google, si Saudi Aramco.Capitalizarea bursiera a Nvidia se situeaza in prezent in jurul valorii de 2.380 de miliarde de dolari, fiind in urma Apple cu aproximativ 230 de miliarde de dolari si Microsoft cu aproximativ 645 de miliarde de dolari.Cresterea... ...continuare.

Ce se intampla cu pensiile care nu au intrat pe card in luna martie

publicat 2024-03-09 07:45:10 (Money.ro)
Ce se intampla cu pensiile care nu au intrat pe card in luna martie Ce se intampla cu pensiile care nu au intrat pe card in luna martie. Vesti proaste pentru pensionarii care nu si-au primit inca pensile. Din pacate, din cauza zilelor nelucratoare, pensionarii din toata tara asteapta intrarea pensiilor pentru luna martie Ce se intampla cu pensiile care nu au intrat pe card in luna martie Pentru […]Articolul Ce se intampla cu pensiile care nu au intrat pe card in luna martie apare prima data in Money. ...continuare.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa victoria privind procesul Rosia Montana

publicat 2024-03-09 07:15:11 (Money.ro)
Marcel Ciolacu, prima reactie dupa victoria privind procesul Rosia Montana Marcel Ciolacu vine cu prima reactie dupa victoria privind procesul Rosia Montana. Mentionam ca premierul reactionezi dupa victoria de la ICSID in procesul privind exploatarea miniera de la Rosia Montana. Intr-o postare pe pagina personala de Facebook, el confirma faptul ca autoritatile s-au luptat pentru Romania. Totodata, el a evidentiat si alte eforturi facute, atat […]Articolul Marcel Ciolacu, prima reactie dupa victoria privind procesul Rosia Montana apare prima data in Money. ...continuare.

Se dau bani de la stat. Romanii care primesc minim 15 euro de la stat

publicat 2024-03-09 07:15:11 (Money.ro)
Se dau bani de la stat. Romanii care primesc minim 15 euro de la stat Se dau bani de la stat pentru mai multi romani. Minim 15 euro, iar sumele pot ajunge chiar si la cateva mii. Este vorba despre subventiile APIA 2024 pentru ovine si caprine. Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a publicat regulile pentru plata pe cap de oi si capre Astfel, romanii pot sa primeasca bani […]Articolul Se dau bani de la stat. Romanii care primesc minim 15 euro de la stat apare prima data in Money. ...continuare.

Un grup sustinut de Amazon acuza Microsoft ca distruge marjele de profit ale firmelor concurente din sectorul cloud

publicat 2024-03-09 07:00:13 (Money.ro)
Un grup sustinut de Amazon acuza Microsoft ca distruge marjele de profit ale firmelor concurente din sectorul cloud Afirmatia a fost facuta intr-o plangere a CISPE, un organism comercial pentru firmele de cloud de tipul "infrastructura ca serviciu" din Europa.De asemenea, vine si in timp ce gigantul tehnologic din Redmond, Washington, se confrunta cu un control intens asupra practicilor sale de cloud computing si de acordare a licentelor software in Uniunea Europeana, precum si in Regatul Unit si SUA.Acuzatiile provin din modificarile aduse de Microsoft in termenii sai de licentiere in 2019. Conform... ...continuare.

Unii romani vor plati de doua ori, iar altii de trei ori CASS. Care este explicatia

publicat 2024-03-09 06:45:10 (Money.ro)
Unii romani vor plati de doua ori, iar altii de trei ori CASS. Care este explicatia O gluma care circula pe retelele de socializare romanesti suna astfel: „Pot sa va recomand un film bun cu suspans pentru seara asta, fara sa imi dau seama ce se va intampla?” Raspunsul: „Sistemul de impozitare romanesc”. Aceasta gluma este amuzanta pentru ca reflecta realitatea: sistemul de impozitare a suferit atat de multe modificari in […]Articolul Unii romani vor plati de doua ori, iar altii de trei ori CASS. Care este explicatia apare prima data in Money. ...continuare.

Romania a castigat procesul in cazul Rosia Montana. Anuntul momentului

publicat 2024-03-09 03:15:11 (Money.ro)
Romania a castigat procesul in cazul Rosia Montana. Anuntul momentului Romania a castigat procesul in cazul Rosia Montana, impotriva Gabriel Resources, conform deciziei Curtii Arbitrale de la Washington. Prin urmare, statul roman nu va plati despagubirile care ajungeau la 6,7 miliarde de dolari. Romania a castigat procesul in cazul Rosia Montana Vorbim de un proces istoric, dupa ce compania canadiana Gabriel Resources a chemat in […]Articolul Romania a castigat procesul in cazul Rosia Montana. Anuntul momentului apare prima data in Money. ...continuare.

Romania a castigat procesul „Rosia Montana”. Gabriel Resources nu va obtine miliardele dorite de la statul roman

publicat 2024-03-09 03:00:10 (Money.ro)
Romania a castigat procesul „Rosia Montana”. Gabriel Resources nu va obtine miliardele dorite de la statul roman Verdict in cazul Rosia Montana. Premierul Marcel Ciolacu a anuntat ca Romania a castigat procesul cu Gabriel Resources. Companiile Gabriel Resources Ltd. si Gabriel Resources (Jersey) solicitasera despagubiri in dosarul arbitral international deschis impotriva Romaniei, legat de proiectul minier aurifer de la Rosia Montana, in valoare de minim 6.7 miliarde de dolari. Procesul s-a judecat la Tribunalul de Arbitraj al […]Articolul Romania a castigat procesul „Rosia Montana”.... ...continuare.

Mesajul lui Dacian Ciolos dupa victoria in procesul Rosia Montana

publicat 2024-03-09 00:45:10 (Money.ro)
Mesajul lui Dacian Ciolos dupa victoria in procesul Rosia Montana Fostul premier Dacian Ciolos reactioneaza si el dupa victoria in procesul Rosia Montana. Ce spune acesta? Dacian Ciolos afirma, dupa ce Romania a castigat procesul Rosia Montana, ca Rosia Montana ramine in patrimoniul mondial UNESCO. Totodata, el a mai subliniat si faptul ca statul roman nu plateste nici o despagubire, exprimandu-si pseranta ca cei care […]Articolul Mesajul lui Dacian Ciolos dupa victoria in procesul Rosia Montana apare prima data in Money. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.