EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cod portocaliu de ploi cu grindina in Bucuresti

publicat 2024-08-06 13:45:11 (Jurnalul-National)
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, marti, o avertizare cod portocaliu de ploi, cu vijelii si grindina pentru Capitala. ...continuare.

Carmistin a investit 10 milioane euro la Scornicesti, intr-o ferma de pui la cele mai inalte standarde tehnologice

publicat 2024-08-06 13:30:08 (Jurnalul-National)
Carmistin a investit 10 milioane euro la Scornicesti, intr-o ferma de pui la cele mai inalte standarde tehnologice Carmistin a inaugurat, la Scornicesti, Olt, una dintre cele mai mari si moderne ferme de pui detinute de Grup, in urma unei investitii care se ridica la 10 milioane euro. Noua ferma este parte din planul de extindere a capacitatilor de productie, intr-un an in care Grupul deruleaza simultan numeroase proiecte complexe de dezvoltare, de la ferme de pui si porc, la fabrici de nutreturi si  facilitati de productie hrana. ...continuare.

Fost ministru al Sportului: Gimnastele noastre au fost discriminate in fata intregii lumi

publicat 2024-08-06 13:30:08 (Jurnalul-National)
Fost ministru al Sportului: Gimnastele noastre au fost discriminate in fata intregii lumi As propune un act normativ prin care Ana si Sabrina sa fie premiate cu valoarea medaliei de bronz, spune marti Eduard Novak, fost ministru al Sportului, care afirma ca gimnastele din Romania "au fost discriminate in fata intregii lumi". ...continuare.

Politia anunta ca va folosi toate aparatele radar in perioada urmatoare

publicat 2024-08-06 13:15:08 (Jurnalul-National)
Politia anunta ca va folosi toate aparatele radar in perioada urmatoare Politistii rutieri vor folosi toate echipamentele de supraveghere a traficului rutier si masurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor. Pana pe 11 august se va desfasura actiunea Speed. ...continuare.

Primele semne ca trebuie sa mergi cu copilul la dentist

publicat 2024-08-06 13:15:08 (Jurnalul-National)
Primele semne ca trebuie sa mergi cu copilul la dentist Sanatatea dentara a copiilor este cruciala pentru dezvoltarea lor generala si bunastarea pe termen lung. Dintii sanatosi le permit sa manance corect, sa vorbeasca clar si sa zambeasca cu incredere. Neglijarea ingrijirii dentare poate duce la dureri, infectii si chiar probleme de sanatate mai grave. Prin urmare, este esential sa fiti atenti la semnele timpurii ale problemelor dentare si sa luati masuri pentru a le aborda prompt. ...continuare.

Mortalitatea infantila, mai mare cu 40% in mediul rural decat in cel urban

publicat 2024-08-06 13:00:06 (Jurnalul-National)
Mortalitatea infantila, mai mare cu 40% in mediul rural decat in cel urban Numarul copiilor sub un an care au murit in mediul rural in 2023 este cu 40% mai mare decat cel din urban, arata datele unui studiu realizat de organizatia Salvati Copiii. ...continuare.

Restaurantele NU respecta legea. Clientii trebuie sa plateasca apa pe care o consuma

publicat 2024-08-06 12:45:08 (Jurnalul-National)
Restaurantele NU respecta legea. Clientii trebuie sa plateasca apa pe care o consuma Restaurantele, cafenelele si cantinele trebuie sa ofere clientilor apa gratis insa acest lucru nu prea se intampla. Legea a intrat in vigoare in urma cu patru luni. ...continuare.

Atac cu rachete balistice asupra Ucrainei

publicat 2024-08-06 12:30:08 (Jurnalul-National)
Atac cu rachete balistice asupra Ucrainei Fortele aeriene ucrainene au anuntat marti ca Rusia a lansat luni seara patru rachete balistice Iskander-M si KN-23 impotriva regiunii Kiev, dintre care doua au fost doborate de apararea antiaeriana, informeaza EFE. ...continuare.

Protest al Romaniei la Federatia Internationala de Gimnastica in cazul Sabrina Voinea Maneca. Se cere reanalizarea contestatiei exercitiului la sol. Acceptarea cererii ar putea pune in discutie medalia de bronz de la sol

publicat 2024-08-06 12:15:26 (Jurnalul-National)
Protest al Romaniei la Federatia Internationala de Gimnastica in cazul Sabrina Voinea Maneca. Se cere reanalizarea contestatiei exercitiului la sol. Acceptarea cererii ar putea pune in discutie medalia de bronz de la sol Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a trimis ieri o scrisoare de protest catre Federatia Internationala de Gimnastica, adresata direct presedintelui Morinari Watanabe, pentru reanalizarea contestatiei exercitiului la sol al Sabrinei Voinea Maneca, informeaza marti COSR. ...continuare.

Mircea Lucescu revine la echipa nationala dupa 38 de ani

publicat 2024-08-06 12:15:26 (Jurnalul-National)
Mircea Lucescu revine la echipa nationala dupa 38 de ani Federatia Romana de Fotbal a anuntat marti in cadrul unei conferinte de presa ca a ajuns la o intelegere cu Mircea Lucescu pentru preluarea de catre acesta a postului de selectioner al echipei nationale de fotbal masculin. Antrenorul roman revine pe banca Romaniei dupa 38 de ani. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.