EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




La zece ani dupa condamnarea profesorului Dan Voiculescu apar noi informatii explozive din dosar. Nu unul, ci trei judecatori au fost eliminati, pentru a se "garanta" pedeapsa ceruta de DNA

publicat 2024-08-06 16:00:09 (Jurnalul-National)
La zece ani dupa condamnarea profesorului Dan Voiculescu apar noi informatii explozive din dosar. Nu unul, ci trei judecatori au fost eliminati, pentru a se garanta pedeapsa ceruta de DNA La zece ani de la finalizarea sa, celebrul dosar ICA, in care au fost condamnati, printre altii, Dan Voiculescu si profesorul Gheorghe Mencinicopschi, ascunde inca multe secrete. Daca initial s-a vorbit doar despre inlocuirea judecatorului Stan Mustata din dosar, avocatul Cristi Popescu spune ca au fost alti doi judecatori, la Tribunalul Bucuresti, care au fost "eliminati" sub presiunea dosarelor la DNA. ...continuare.

Focurile de artificii, noua moda in Romania. De ce sunt periculoase si cum sa iti ajuti cainele sa treaca peste frica

publicat 2024-08-06 16:00:09 (Jurnalul-National)
Focurile de artificii, noua moda in Romania. De ce sunt periculoase si cum sa iti ajuti cainele sa treaca peste frica Focurile de artificii sunt un spectacol fascinant pentru multi oameni, insa pentru caini pot fi o sursa majora de stres si anxietate. Exploziile puternice, luminile stralucitoare si sunetele neobisnuite pot fi infricosatoare pentru animalele de companie, provocand reactii de frica si disconfort. ...continuare.

Sabrina Voinea, reactie dura: "In acea poza se vede doar calcaiul meu, nu si costumul sau altceva. Este o fotografie falsa, care nu a fost realizata luni"

publicat 2024-08-06 15:45:09 (Jurnalul-National)
Sabrina Voinea, reactie dura: In acea poza se vede doar calcaiul meu, nu si costumul sau altceva. Este o fotografie falsa, care nu a fost realizata luni Gimnasta Sabrina Voinea a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3 CNN, ca se considera nedreptatita la Jocurile Olimpice de la Paris, acuzand arbitrii de depunctare incorecta in finala de la sol. Voinea a subliniat ca nu a iesit de pe covor, asa cum au sustinut arbitrii pentru a justifica o penalizare de 0.1 puncte, folosind ca proba o fotografie pe care gimnasta o contesta. ...continuare.

Concerte de muzica militara, de Ziua Marinei, in Constanta, Braila, Mangalia si Bucuresti

publicat 2024-08-06 15:45:09 (Jurnalul-National)
Concerte de muzica militara, de Ziua Marinei, in Constanta, Braila, Mangalia si Bucuresti Muzica Militara a Fortelor Navale Romane va sustine concerte, in perioada 6-15 august, la Constanta, Braila si Bucuresti, cu ocazia Zilei Marinei. ...continuare.

Masina condusa de un tanar, inregistrata de radar cu viteza de 200 de km/h

publicat 2024-08-06 15:30:08 (Jurnalul-National)
Masina condusa de un tanar, inregistrata de radar cu viteza de 200 de km/h O masina condusa de un tanar de 28 de ani a fost inregistrata de aparatul radar, pe A0, in timp ce se deplasa cu viteza de 200 de km/h. In zona, viteza maxima admisa este de 130 km/h. ...continuare.

Ce inseamna "pebbling"? Beneficii pentru parinti si adolescenti. Atentie la riscuri

publicat 2024-08-06 15:15:10 (Jurnalul-National)
Ce inseamna pebbling? Beneficii pentru parinti si adolescenti. Atentie la riscuri "Pebbling" este un termen mai nou care presupune mentinerea conexiunilor intre adolescenti in mediul virtual. ...continuare.

Sportiv din Grecia, care participa la Jocurile Olimpice, depistat pozitiv

publicat 2024-08-06 15:00:08 (Jurnalul-National)
Sportiv din Grecia, care participa la Jocurile Olimpice, depistat pozitiv Comitetul Olimpic Elen (HOC) a dat publicitatii un comunicat in care precizeaza ca a cerut unui sportiv grec care participa la JO 2024 sa paraseasca Satul Olimpic dupa ce a fost testat pozitiv la un control antidoping, informeaza Xinhua. ...continuare.

Un copil de 12 ani a fost muscat de cainele sau, scapat din lesa

publicat 2024-08-06 14:45:08 (Jurnalul-National)
Un copil de 12 ani a fost muscat de cainele sau, scapat din lesa Un copil in varsta de 12 ani, care a iesit la plimbare cu cainele, in localitatea Limanu, judetul Constanta, a fost muscat de animal, dupa ce acesta a scapat din lesa, iar baiatul a incercat sa il prinda. ...continuare.

Alerta imediata. Cod ROSU de ploi torentiale, vijelii si grindina in doua judete

publicat 2024-08-06 14:45:08 (Jurnalul-National)
Alerta imediata. Cod ROSU de ploi torentiale, vijelii si grindina in doua judete Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod rosu de averse, vijelie puternica si grindina in doua judete. Aceasta este valabila marti in mai multe zone din judetul Calarasi si Giurgiu. ...continuare.

Mahmoud Abbas acuza: Uciderea liderului Hamas a avut ca scop prelungirea conflictului din Gaza

publicat 2024-08-06 14:30:08 (Jurnalul-National)
Mahmoud Abbas acuza: Uciderea liderului Hamas a avut ca scop prelungirea conflictului din Gaza Uciderea liderului Hamas Ismail Haniyeh a avut ca scop prelungirea conflictului din Gaza, a declarat presedintele palestinian Mahmoud Abbas intr-un interviu difuzat marti de agentia de presa rusa RIA Novosti, adaugand ca va discuta despre aceasta situatie de criza cu presedintele Vladimir Putin in cursul vizitei la Moscova, relateaza Reuters. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.