EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Dosar penal deschis de politisti, dupa alunecarea de teren de la Rovinari

publicat 2024-08-06 17:45:08 (Jurnalul-National)
Dosar penal deschis de politisti, dupa alunecarea de teren de la Rovinari IPJ Gorj a anuntat ca a deschis un dosar penal pentru neluarea si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca in urma alunecarii de teren de la Cariera Rovinari. ...continuare.

Kamala Harris il nominalizeaza pe Tim Walz pentru postul de vicepresedinte

publicat 2024-08-06 17:30:07 (Jurnalul-National)
Kamala Harris il nominalizeaza pe Tim Walz pentru postul de vicepresedinte Vicepresedintele Kamala Harris a luat o decizie cu privire la postul de vicepresedinte, daca democratii vor castiga alegerile prezidentiale. Patru persoane apropiate afirma ca alegerea este guvernatorul Tim Walz din Minnesota. ...continuare.

Federatia Internationala de Gimnastica reanalizeaza exercitiul Sabrinei Maneca-Voinea la insistentele Nadiei Comaneci

publicat 2024-08-06 17:15:07 (Jurnalul-National)
Federatia Internationala de Gimnastica reanalizeaza exercitiul Sabrinei Maneca-Voinea la insistentele Nadiei Comaneci Romanii pot spera din nou la o medalie la gimnastica, dupa ce Federatia Internationala de Gimnastica (FIG) a decis sa reanalizeze exercitiul Sabrinei Maneca-Voinea la sol. Finala, desfasurata in urma cu o zi, a fost marcata de controverse care au afectat clasarea Sabrinei si a colegei sale, Ana Barbosu. ...continuare.

Vesti proaste pentru romani. Preturi mai mari la electricitate dupa expirarea plafonarii

publicat 2024-08-06 17:00:06 (Jurnalul-National)
Vesti proaste pentru romani. Preturi mai mari la electricitate dupa expirarea plafonarii Circa 5 milioane de consumatori vor plati facturi mai mari la electricitate si gaze naturale dupa expirarea plafonarii preturilor. ...continuare.

Hezbollah a atacat din nou cu drone si rachete Israelul

publicat 2024-08-06 16:45:10 (Jurnalul-National)
Hezbollah a atacat din nou cu drone si rachete Israelul Grupul armat libanez Hezbollah a lansat marti o serie de atacuri cu drone si rachete in nordul Israelului. Membrii gruparii au avertizat ca raspunsul la uciderea unui comandant de varf de catre israelieni saptamana trecuta urmeaza sa vina. ...continuare.

Sporturile la care femeile sunt mai bune decat barbatii

publicat 2024-08-06 16:30:07 (Jurnalul-National)
Sporturile la care femeile sunt mai bune decat barbatii Desi barbatii au, in general, o performanta  fizica mai buna decat femeile, exista si anumite discipline sportive unde femeile exceleaza.   ...continuare.

Un barbat a sunat la 112 dupa ce a suferit o criza cardiaca pe munte, in Ceahlau

publicat 2024-08-06 16:15:08 (Jurnalul-National)
Un barbat a sunat la 112 dupa ce a suferit o criza cardiaca pe munte, in Ceahlau Un barbat a sunat la 112 dupa ce a suferit o criza cardiaca pe munte, in zona Seaua la Morminte-Chica Fantanele, Masiv Ceahlau. Salvamontistii din Baza Durau au plecat sa ii acorde primul ajutor. ...continuare.

La zece ani dupa condamnarea profesorului Dan Voiculescu apar noi informatii explozive din dosar. Nu unul, ci trei judecatori au fost eliminati, pentru a se "garanta" pedeapsa ceruta de DNA

publicat 2024-08-06 16:00:09 (Jurnalul-National)
La zece ani dupa condamnarea profesorului Dan Voiculescu apar noi informatii explozive din dosar. Nu unul, ci trei judecatori au fost eliminati, pentru a se garanta pedeapsa ceruta de DNA La zece ani de la finalizarea sa, celebrul dosar ICA, in care au fost condamnati, printre altii, Dan Voiculescu si profesorul Gheorghe Mencinicopschi, ascunde inca multe secrete. Daca initial s-a vorbit doar despre inlocuirea judecatorului Stan Mustata din dosar, avocatul Cristi Popescu spune ca au fost alti doi judecatori, la Tribunalul Bucuresti, care au fost "eliminati" sub presiunea dosarelor la DNA. ...continuare.

Focurile de artificii, noua moda in Romania. De ce sunt periculoase si cum sa iti ajuti cainele sa treaca peste frica

publicat 2024-08-06 16:00:09 (Jurnalul-National)
Focurile de artificii, noua moda in Romania. De ce sunt periculoase si cum sa iti ajuti cainele sa treaca peste frica Focurile de artificii sunt un spectacol fascinant pentru multi oameni, insa pentru caini pot fi o sursa majora de stres si anxietate. Exploziile puternice, luminile stralucitoare si sunetele neobisnuite pot fi infricosatoare pentru animalele de companie, provocand reactii de frica si disconfort. ...continuare.

Sabrina Voinea, reactie dura: "In acea poza se vede doar calcaiul meu, nu si costumul sau altceva. Este o fotografie falsa, care nu a fost realizata luni"

publicat 2024-08-06 15:45:09 (Jurnalul-National)
Sabrina Voinea, reactie dura: In acea poza se vede doar calcaiul meu, nu si costumul sau altceva. Este o fotografie falsa, care nu a fost realizata luni Gimnasta Sabrina Voinea a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3 CNN, ca se considera nedreptatita la Jocurile Olimpice de la Paris, acuzand arbitrii de depunctare incorecta in finala de la sol. Voinea a subliniat ca nu a iesit de pe covor, asa cum au sustinut arbitrii pentru a justifica o penalizare de 0.1 puncte, folosind ca proba o fotografie pe care gimnasta o contesta. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.