EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Care sunt avantajele la maturitate ale copilului singur la parinti

publicat 2024-08-06 20:45:07 (Jurnalul-National)
Care sunt avantajele la maturitate ale copilului singur la parinti Fratii si surorile au un rol benefic intr-o familie, insa copilul singur la parinti isi dezvolta cateva abilitati importante. ...continuare.

Director de la Apele Romane, cercetat de DNA ca facea afaceri cu institutia prin firme administrate de interpusi

publicat 2024-08-06 20:30:07 (Jurnalul-National)
Director de la Apele Romane, cercetat de DNA ca facea afaceri cu institutia prin firme administrate de interpusi Directorul tehnic de la Administratia Bazinala de Apa (ABA) Crisuri, Dorel Dume, este cercetat de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Oradea pentru ca ar fi facut afaceri cu Administratia Nationala a Apelor Romane (ANAR), prin intermediul unor firme pe care le-ar fi infiintat si condus prin interpusi, iar astfel ar fi obtinut pentru sine si alte persoane aproximativ trei milioane de lei. ...continuare.

5 etape ale destramarii unei relatii. La ce trebuie sa fie atenti partenerii

publicat 2024-08-06 20:30:07 (Jurnalul-National)
5 etape ale destramarii unei relatii. La ce trebuie sa fie atenti partenerii Ai simtit vreodata ca o relatie este pe cale sa se destrame dar nu ai putut stabili cand si de ce a inceput? Relatiile, la fel ca organismele vii, au un ciclu de viata care include faze de crestere si declin. ...continuare.

E vremea carciumareselor, florile vesele, rezistente si usor de ingrijit pentru gradina ta

publicat 2024-08-06 20:15:07 (Jurnalul-National)
E vremea carciumareselor, florile vesele, rezistente si usor de ingrijit pentru gradina ta Carciumaresele, cunoscute si sub denumirea stiintifica Zinnia, sunt flori populare si indragite in gradinile din intreaga lume datorita aspectului lor vibrant si usurintei cu care pot fi cultivate. Aceste flori anuale sunt originare din Mexic si America Centrala, dar s-au raspandit rapid in diverse colturi ale lumii datorita frumusetii si versatilitatii lor. ...continuare.

Numarul de incendii in fondul forestier administrat de Romsilva a crescut semnificativ

publicat 2024-08-06 20:00:07 (Jurnalul-National)
Numarul de incendii in fondul forestier administrat de Romsilva a crescut semnificativ Temperaturile ridicate si lipsa precipitatiilor in prima perioada a anului au favorizat cresterea numarului de incendii in fondul forestier administrat de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva. ...continuare.

3 zodii isi vor imbunatati relatiile pana pe 11 august 2024

publicat 2024-08-06 19:45:07 (Jurnalul-National)
3 zodii isi vor imbunatati relatiile pana pe 11 august 2024 Relatiile pot fi complicate, insa trei semne zodiacale isi vor imbunatati conexiunile pana pe 11 august 2024. ...continuare.

Romania a ajuns pe locul 15, in clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice

publicat 2024-08-06 19:30:07 (Jurnalul-National)
Romania a ajuns pe locul 15, in clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice Romania a ajuns pe locul 15 in clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice de la Paris, dupa ce luni dimineata era pe locul 13. ...continuare.

Patru persoane, intre care un copil, la spital dupa ce o masina si un autocar s-au ciocnit

publicat 2024-08-06 19:30:07 (Jurnalul-National)
Patru persoane, intre care un copil, la spital dupa ce o masina si un autocar s-au ciocnit Patru persoane, intre care un copil, au ajuns, marti seara, la spital, dupa ce o masina si un autocar s-au ciocnit in localitatea Vama, judetul Suceava. ...continuare.

De ce cartile pentru copii nu ar trebui sa lipseasca din bagajul de vacanta al celor mici?

publicat 2024-08-06 19:15:08 (Jurnalul-National)
De ce cartile pentru copii nu ar trebui sa lipseasca din bagajul de vacanta al celor mici? Emotia de a impacheta o valiza pentru vacanta este familiara pentru toti parintii. Si acesta este doar un element pe o lista lunga: valiza trebuie sa contina haine potrivite pentru toate conditiile meteorologice si ocazii. Apoi sunt lucrurile pe care un copil mic trebuie sa le aiba pentru a face fata stresului unei vacante, cum ar fi suzeta, scutecele, pijamalele si o serie intreaga de alte "esentiale" care nu trebuie lasate in afara unei valize de vacanta sub nicio forma. ...continuare.

Mod total neasteptat de incheiere a relatiei, pe Insula Iubirii: "Un mesager va ajunge aici in scurt timp si ii va duce inelul!" Cea de-a zecea editie, record de audienta

publicat 2024-08-06 19:15:08 (Jurnalul-National)
Mod total neasteptat de incheiere a relatiei, pe Insula Iubirii: Un mesager va ajunge aici in scurt timp si ii va duce inelul! Cea de-a zecea editie, record de audienta Un bonfire special, generat de aprinderea, pentru prima oara in vila baietilor, a flacarii ispitei, a scos la iveala emotii puternice si i-a purtat pe participantii la cel mai dur test de fidelitate prin tot felul de stari, intr-o editie care a inregistrat record de audienta. De emotii mari au avut parte si fetele carora, desi credeau ca le-au vazut pe toate, insula le-a dovedit din nou cat poate fi de surprinzatoare. 24 de ore departe de vila Escape, in compania lui Alin, i-au revenit aseara... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.