EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Lucrari pentru modernizarea terminalelor Plecari internationale, Finger si Sosiri la Otopeni

publicat 2024-08-06 22:45:09 (Jurnalul-National)
Lucrari pentru modernizarea terminalelor Plecari internationale, Finger si Sosiri la Otopeni A fost semnat contractul de proiectare, asistenta tehnica si executie lucrari pentru modernizarea terminalelor Plecari internationale, Finger si Sosiri la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, anunta, marti, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. ...continuare.

10 alegeri de viata pe care le vei regreta in urmatorul deceniu

publicat 2024-08-06 22:45:09 (Jurnalul-National)
10 alegeri de viata pe care le vei regreta in urmatorul deceniu Mai mult decat orice altceva, regretam micile lucruri pe care ne-am fi dorit sa le fi facut altfel. ...continuare.

Interesul cumparatorilor pentru locuintele noi a explodat in Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi

publicat 2024-08-06 22:45:09 (Jurnalul-National)
Interesul cumparatorilor pentru locuintele noi a explodat in Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi Tot mai multi cumparatori sunt interesati de locuinte in Bucursti, Cluj-Napoca si Iasi. 18.000 de proprietati au fost scoase la vanzare doar in 6 mari orase din Romania. ...continuare.

Nadia Comaneci cere sa se faca dreptate pentru gimnastele romance

publicat 2024-08-06 22:45:09 (Jurnalul-National)
Nadia Comaneci cere sa se faca dreptate pentru gimnastele romance Fosta mare gimnasta Nadia Comaneci, aflata la Paris cu ocazia Jocurilor Olimpice 2024, a afirmat, marti, ca a discutat cu presedintele Federatiei Internationale de Gimnastica si ca i-a cerut personal reanalizarea notei gimnastei Sabrina Maneca-Voinea, care a fost depunctata in finala de la sol cu o zecime desi analiza video arata ca sportiva romana nu a calcat in afara covorului de concurs asa cum acuzau arbitrele. ...continuare.

Cei 23 de politisti de frontiera de la Calafat, trimisi in judecata pentru fapte de coruptie

publicat 2024-08-06 21:45:09 (Jurnalul-National)
Cei 23 de politisti de frontiera de la Calafat, trimisi in judecata pentru fapte de coruptie S-a dispus trimiterea in judecata a 23 de agenti de politie de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Calafat, aflati sub control judiciar. Acestia sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de dare de mita in forma continuata. ...continuare.

Tripla crima in Capitala! O mama si doi copii au fost gasiti morti intr-un apartament!

publicat 2024-08-06 21:30:08 (Jurnalul-National)
Tripla crima in Capitala! O mama si doi copii au fost gasiti morti  intr-un apartament! O mama si doi dintre copiii sai au fost gasiti morti intr-un apartament de pe Calea Mosilor din Capitala ...continuare.

Un sector din Transalpina se inchide miercuri timp de doua ore

publicat 2024-08-06 21:30:08 (Jurnalul-National)
Un sector din Transalpina se inchide miercuri timp de doua ore Un sector din Transalpina se inchide miercuri timp de doua ore, pentru realizarea unor filmari, a anuntat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). ...continuare.

Elon Musk anunta ca se va inchide biroul X din San Francisco

publicat 2024-08-06 21:15:06 (Jurnalul-National)
Elon Musk anunta ca se va inchide biroul X din San Francisco Elon Musk anunta ca se va inchide biroul emblematic din San Francisco al X. "Nu exista alta optiune", a explicat miliardarul pe platforma de socializare. De vina este schimbarea cadrului legislativ din statul California. ...continuare.

Ursoaica insotita de pui, capturata dupa multiple alerte in zona Noua - Darste din Brasov

publicat 2024-08-06 21:15:06 (Jurnalul-National)
Ursoaica insotita de pui, capturata dupa multiple alerte in zona Noua - Darste din Brasov O ursoaica insotita de pui a fost capturata, marti seara, dupa multiple alerte in zona Noua - Darste din Brasov. ...continuare.

Compania Municipala Eco Igienizare incepe, marti seara, al noualea tratament de dezinsectie impotriva tantarilor

publicat 2024-08-06 21:00:06 (Jurnalul-National)
Compania Municipala Eco Igienizare incepe, marti seara, al noualea tratament de dezinsectie impotriva tantarilor Compania Municipala Eco Igienizare incepe, marti seara, al noualea tratament de dezinsectie impotriva tantarilor, dintre cele paisprezece prevazute anul acesta in Programului Unitar de Actiune aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.