EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




La 26 de ani a lansat o afacere care acum valoreaza 15 milioane de euro

publicat 2024-03-10 09:45:10 (Income-Magazine)
La 26 de ani a lansat o afacere care acum valoreaza 15 milioane de euro Bogdan Florea a facut pasul catre antreprenoriat inca de la varsta de 26 de ani. A fost un pas timid spre aceasta lume, dar motivat de faptul ca pozitia de junor de la acea vreme, din compania in care lucra, nu il mai satisfacea si simtea ca nici nu poate evolua pe cat de repede […] ...continuare.

Ciolacu: In aprilie vor incepe lucrarile la Spitalul Regional de Urgenta Iasi

publicat 2024-03-10 09:15:12 (Income-Magazine)
Ciolacu: In aprilie vor incepe lucrarile la Spitalul Regional de Urgenta Iasi Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sambata, ca lucrarile la Spitalul Regional de Urgenta (SRU) Iasi vor incepe in luna aprilie. „Am inteles ca pe 19 aprilie vor incepe lucrarile. Este primul spital regional din Romania, promis de 15 ani. Am sa vin si am sa spun atunci mai detaliat daca se blocheaza sau ce se […] ...continuare.

Ministrul Adrian Caciu, trei pasi pentru o economie buna in 2024: „Nu discutam de recensiune, ci de o situatie complicata”

publicat 2024-03-10 08:45:08 (Income-Magazine)
Ministrul Adrian Caciu, trei pasi pentru o economie buna in 2024: „Nu discutam de recensiune, ci de o situatie complicata” Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Caciu, a spus, la Antena 3 CNN, ca Romania nu este in recesiune, dar a numit trei pasi care trebuie facuti in economie pentru a avea o traiectorie buna. Oficialul a precizat ca la noi in tara nu este recesiune, ci o situatie complicata. „Nu discutam de recesiune. Putem […] ...continuare.

Gabriel Resources isi evalueaza optiunile, inclusiv contestarea deciziei in dosarul Rosia Montana

publicat 2024-03-10 08:15:06 (Income-Magazine)
Gabriel Resources isi evalueaza optiunile, inclusiv contestarea deciziei in dosarul Rosia Montana Gabriel Resources analizeaza cu consilierii sai juridici decizia Tribunalului Arbitral pentru a evalua optiunile sale, inclusiv contestarea deciziei printr-o procedura de anulare prevazuta de Conventia ICSID, se arata intr-un comunicat al companiei. Romania a primit vineri, 8 martie 2024, Hotararea Actiunii arbitrale internationale initiata de Gabriel Resources Ltd. si Gabriel Resources (Jersey), intemeiata pe Acordurile […] ...continuare.

Un grup sustinut de Amazon acuza Microsoft ca distruge marjele de profit ale firmelor concurente din sectorul cloud

publicat 2024-03-09 17:15:12 (Income-Magazine)
Un grup sustinut de Amazon acuza Microsoft ca distruge marjele de profit ale firmelor concurente din sectorul cloud Microsoft a fost acuzata vineri ca a abuzat de dominatia pe piata a unitatii sale de cloud computing Azure pentru a reduce si, in unele cazuri, a evapora marjele de profit ale platformelor cloud rivale din Europa, transmite CNBC. Afirmatia a fost facuta intr-o plangere a CISPE, un organism comercial pentru firmele de cloud de […] ...continuare.

Pretul bitcoin a atins vineri un nou record de peste 70.000 de dolari pe unitate

publicat 2024-03-09 16:00:10 (Income-Magazine)
Pretul bitcoin a atins vineri un nou record de peste 70.000 de dolari pe unitate Pretul bitcoin a urcat vineri la un nou record, depasind pentru prima oara 70.000 de dolari pe unitate, dar s-a retras ulterior cu mai mult de 1%, la 66.943,70 dolari pe unitate, relateaza CNBC. Criptomoneda s-a retras ulterior cu mai mult de 1%, la 66.943,70 dolari pe unitate, conform Coin Metrics. In timpul sedintei de […] ...continuare.

Nvidia este pe cale sa devanseze Apple pentru a deveni a doua cea mai valoroasa companie din lume

publicat 2024-03-09 15:15:06 (Income-Magazine)
Nvidia este pe cale sa devanseze Apple pentru a deveni a doua cea mai valoroasa companie din lume Nvidia este pe cale sa devanseze Apple pentru a deveni a doua cea mai valoroasa companie din lume in functie de capitalizarea de piata, deoarece investitorii nu se satura de producatorul de semiconductori ale carui cipuri alimenteaza instrumente populare de inteligenta artificiala, cum ar fi ChatGPT, transmite Reuters. O crestere uluitoare indusa de inteligenta artificiala […] ...continuare.

Coalitia PNL-PSD a agreat mai multe masuri economice si sociale pentru perioada urmatoare

publicat 2024-03-09 14:15:07 (Income-Magazine)
Coalitia PNL-PSD a agreat mai multe masuri economice si sociale pentru perioada urmatoare Coalitia de guvernare a agreat mai multe masuri economice si sociale pentru perioada urmatoare, printre acestea aflandu-se crearea cadrului legal pentru contractarea de imprumuturi de catre autoritatile publice locale in vederea terminarii proiectelor nefinalizate/nefunctionale aferente programelor 2014-2020, deblocarea Programului National FIV pentru cresterea natalitatii si indexarea cu inflatia a indemnizatiei primite de veteranii de razboi. […] ...continuare.

FAO: Preturile mondiale la alimente au scazut si in luna februarie, gratie degringoladei cotatiilor la cereale

publicat 2024-03-09 13:15:08 (Income-Magazine)
FAO: Preturile mondiale la alimente au scazut si in luna februarie, gratie degringoladei cotatiilor la cereale Indicele global al preturilor produselor alimentare a scazut pentru a saptea luna consecutiva, in februarie 2024, in principal ca urmare a degringoladei cotatiilor la cereale, care au contracarat cresterile de preturi la zahar si carne, a anuntat, vineri, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO), transmite AFP. FAO publica lunar propriul sau Food Price […] ...continuare.

Prima emisiune de titluri de stat Fidelis din 2024 a debutat la BVB

publicat 2024-03-09 12:15:16 (Income-Magazine)
Prima emisiune de titluri de stat Fidelis din 2024 a debutat la BVB Ministerul Finantelor (MF) a atras 843,9 milioane lei, respectiv 190,5 milioane euro, valori insumand aproape 1,8 miliarde lei, prin prima oferta primara de vanzare de titluri de stat pentru populatie (Fidelis) derulata in acest an prin sistemele Bursei de Valori Bucuresti (BVB), se arata intr-un comunicat de presa al BVB. „Sunt mai multe aspecte pozitive […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.