EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Firea: Am sprijinul organizatiilor femeilor social-democrate din Bucuresti pentru candidatura la Primaria Capitalei

publicat 2024-03-11 07:30:10 (Income-Magazine)
Firea: Am sprijinul organizatiilor femeilor social-democrate din Bucuresti pentru candidatura la Primaria Capitalei Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a anuntat ca a primit sprijinul organizatiilor femeilor social-democrate din Bucuresti pentru candidatura la functia de primar general al Capitalei, sustinand ca bucurestenii stiu ca orice candidat din partea PNL este „parte a politicii administrative dezastruoase” din acest oras. „Sunt onorata sa am sprijinul doamnelor social-democrate din Bucuresti pentru candidatura […] ...continuare.

Orban: OUG pe comasarea alegerilor – adoptata noaptea ca hotii; depun plangere impotriva ministrilor care au contrasemnat-o

publicat 2024-03-11 07:15:13 (Income-Magazine)
Orban: OUG pe comasarea alegerilor – adoptata noaptea ca hotii; depun plangere impotriva ministrilor care au contrasemnat-o Presedintele Forta Dreptei Ludovic Orban sustine ca Guvernul Ciolacu a adoptat ordonanta de urgenta privind comasarea alegerilor locale si europarlamentare „aproape noaptea ca hotii”, precizand ca va depune plangere penala la Parchetul General impotriva tuturor ministrilor care au contrasemnat „acest act nedemocratic, anticonstitutional, impotriva interesului cetateanului”. „Aceasta ordonanta de urgenta a fost adoptata aproape noaptea […] ...continuare.

Grecia va taxa cu 15% profiturile multinationalelor si ale marilor companii elene

publicat 2024-03-10 17:15:06 (Income-Magazine)
Grecia va taxa cu 15% profiturile multinationalelor si ale marilor companii elene Ministerul Economiei si Finantelor a inaintat Parlamentului un proiect de lege privind impozitarea care prevede stabilirea unei cote minime de impozitare de 15% pentru marile companii multinationale, precum si pentru marile grupuri grecesti, scrie presa elena. Proiectul de lege transpune cu intarziere o directiva relevanta a Uniunii Europene, care a intrat in vigoare la 1 ianuarie, […] ...continuare.

Eurostat: Turismul din UE a depasit in 2023 nivelul de dinaintea pandemiei

publicat 2024-03-10 16:15:10 (Income-Magazine)
Eurostat: Turismul din UE a depasit in 2023 nivelul de dinaintea pandemiei Numarul noptilor petrecute anul trecut in unitatile de cazare turistica din Uniunea Europeana a ajuns la 2,9 miliarde, ceea ce reprezinta un avans de 6,1% comparativ cu 2022, si de 1,4% fata de 2019, inaintea pandemiei, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica (Eurostat). Anul trecut, 24 din cele 25 de state membre pentru […] ...continuare.

Apple reinstaureaza contul Epic

publicat 2024-03-10 15:00:54 (Income-Magazine)
Apple reinstaureaza contul Epic Apple a decis sa reactiveze contul de dezvoltator pe baza caruia Epic vrea sa lanseze un magazin de jocuri pe iPhone, la doar cateva zile dupa ce l-a blocat. Apple a scris inca un capitol din deja lunga saga cu Epic, reinstaurand contul pe care-l blocase in urma cu doar cateva zile. Si nu este […] ...continuare.

Comisarul european pentru Transporturi: In opinia mea, a crescut mult pretul la bilete de avion

publicat 2024-03-10 14:15:06 (Income-Magazine)
Comisarul european pentru Transporturi: In opinia mea, a crescut mult pretul la bilete de avion Comisarul european pentru Transporturi Adina Valean afirma ca dupa incheierea crizei generate de pandemia de COVID-19 se observa o crestere a apetentei publicului pentru calatoria cu avionul, ea constatand, pe de alta parte, ca biletele de avion sunt "cam scumpe". In emisiunea Insider Politic de la Prima Tv, Adina Valean a spus si care este […] ...continuare.

„Aurul lichid”, cel mai furat produs in multe dintre supermarketurile spaniole

publicat 2024-03-10 13:15:06 (Income-Magazine)
„Aurul lichid”, cel mai furat produs in multe dintre supermarketurile spaniole Uleiul de masline este cel mai furat produs in multe dintre supermarketurile spaniole, bandele vizand „aurul lichid” in contextul in care preturile au crescut brusc dupa seceta de anul trecut din sudul tarii, care a afectat recolta de masline, relateaza SkyNews. Bande organizate de hoti fura uleiul pentru a-l revinde ulterior, potrivit lui Ruben Navarro, […] ...continuare.

Fitch a revizuit in crestere ratingul de credit al Turciei

publicat 2024-03-10 12:15:08 (Income-Magazine)
Fitch a revizuit in crestere ratingul de credit al Turciei Agentia de evaluare financiara Fitch a revizuit in crestere ratingul de credit al Turciei, dupa ce Guvernul a revenit la o politica economica ce vizeaza reducerea riscurilor de stabilitate financiara si presiunile asupra balantei de plati, transmite Bloomberg. Vineri, Fitch a revizuit in crestere, cu o treapta, calificativul atribuit Turciei, la „B plus”, de la […] ...continuare.

Ciolacu: Nu stiu daca voi candida la presedintie; nu trebuie sa ne mai tinem cu mainile de functii

publicat 2024-03-10 11:15:12 (Income-Magazine)
Ciolacu: Nu stiu daca voi candida la presedintie; nu trebuie sa ne mai tinem cu mainile de functii Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sambata, la Iasi, ca inca nu a decis daca va candida la alegerile prezidentiale si a subliniat necesitatea unei stabilitati politice, intrucat „a venit momentul sa construim pentru Romania”. „Nu stiu daca voi candida la presedintie. Nu am hotarat acest lucru. Cred ca in primul si primul rand trebuie […] ...continuare.

Ministrul Economiei: Speculatiile bursiere cu resursele minerale ale romanilor trebuie sa inceteze

publicat 2024-03-10 10:15:09 (Income-Magazine)
Ministrul Economiei: Speculatiile bursiere cu resursele minerale ale romanilor trebuie sa inceteze Romania are materii prime pe care poate sa le exploateze responsabil, iar speculatiile bursiere cu resursele minerale ale romanilor trebuie sa inceteze, afirma Ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Stefan Radu Oprea. „Romania a castigat procesul Rosia Montana. Asta in ciuda celor care au incercat sa faca rau Romaniei. Speculatiile bursiere cu resursele minerale ale romanilor […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.