EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Moda masculina. Iata cateva idei pentru un look casual plin de stil!

publicat 2024-03-11 11:45:12 (Income-Magazine)
Moda masculina. Iata cateva idei pentru un look casual plin de stil! Tinutelor masculine li se poate aduce astazi de un plus de stil, o nota personala si rafinata, atat prin intermediul pieselor vestimentare adoptate, cat si prin accesorizare. Un look aparent banal, poate capata valente foarte sofisticate si speciale, daca accesoriile adaugate sunt alese inspirat, potrivt contextelor si evenimentelor. Astfel, barbatii se pot bucura astazi de […] ...continuare.

Fabrica Tesla din Germania isi va relua operatiunile saptamana viitoare, dupa intreruperea energiei electrice in urma unui incendiu din apropiere, posibil provocat

publicat 2024-03-11 11:15:12 (Income-Magazine)
Fabrica Tesla din Germania isi va relua operatiunile saptamana viitoare, dupa intreruperea energiei electrice in urma unui incendiu din apropiere, posibil provocat Fabrica Tesla din Germania isi va relua operatiunile saptamana viitoare, potrivit sefului consiliului sau de intreprindere, dupa ce o intrerupere a energiei electrice, in urma unui incendiu posibil provocat la un stalp de electricitate din apropiere, a dus la oprirea productiei, transmite Reuters. Fabrica de vehicule electrice a Tesla de langa Berlin a fost inchisa […] ...continuare.

FDA din SUA a aprobat utilizarea medicamentului Wegovy al Novo Nordisk pentru reducerea riscului de atac cerebral si de cord

publicat 2024-03-11 10:30:07 (Income-Magazine)
FDA din SUA a aprobat utilizarea medicamentului Wegovy al Novo Nordisk pentru reducerea riscului de atac cerebral si de cord Administratia pentru Alimente si Medicamente (FDA) din SUA a aprobat utilizarea medicamentului pentru slabit Wegovy al companiei daneze Novo Nordisk pentru reducerea riscului de accident vascular cerebral si atac de cord la adultii supraponderali sau obezi care nu au diabet, transmite Reuters. Medicamentul Novo Nordisk pentru diabet Ozempic, utilizat pe scara larga, si medicamentul pentru […] ...continuare.

Biden a strans 10 milioane de dolari in 24 de ore dupa discursul sau despre Starea Uniunii

publicat 2024-03-11 10:00:11 (Income-Magazine)
Biden a strans 10 milioane de dolari in 24 de ore dupa discursul sau despre Starea Uniunii Campania de realegere a presedintelui Joe Biden a anuntat ca a strans 10 milioane de dolari in cele 24 de ore care au urmat discursului inflacarat despre Starea Uniunii pe care l-a rostit joi seara in Congres si in care actualul presedinte l-a acuzat pe Donald Trump ca ameninta democratia si ca a torpilat un […] ...continuare.

Nicolae Ciuca anunta ca PNL i-a sondat pentru Capitala pe Sebastian Burduja si Ionut Lupescu, PSD pe Gabriela Firea si Daniel Baluta

publicat 2024-03-11 09:45:10 (Income-Magazine)
Nicolae Ciuca anunta ca PNL i-a sondat pentru Capitala pe Sebastian Burduja si Ionut Lupescu, PSD pe Gabriela Firea si Daniel Baluta Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, anunta ca PNL i-a sondat pentru Capitala pe Sebastian Burduja si Ionut Lupescu, PSD pe Gabriela Firea si Daniel Baluta, rezultatele fiind asteptate luni. El a precizat ca ulterior se va afce analiza in coalitie si se va lua decizia. "Nu am reusit sa nominalizam un candidat sau altul pentru ca […] ...continuare.

Liderii Dreptei Unite depun o sesizare la Avocatul Poporului in care ii cer sa atace la CCR OUG pentru comasarea alegerilor

publicat 2024-03-11 09:15:17 (Income-Magazine)
Liderii Dreptei Unite depun o sesizare la Avocatul Poporului in care ii cer sa atace la CCR OUG pentru comasarea alegerilor Liderii Dreptei Unite depun luni o sesizare la Avocatul Poporului in care ii cer sa atace la CCR Ordonanta de Urgenta data de Guvern pentru comasarea alegerilor de pe 9 iunie. Dreapta Unita a identificat in OUG incalcari ale Constitutiei, precum si ale unor decizii anterioare ale Curtii Constitutionale. Cei trei lideri Dreapta Unita, Catalin […] ...continuare.

Orban: Ciolacu a tradat interesele statului roman prin declaratiile facute in cazul Rosia Montana

publicat 2024-03-11 08:30:11 (Income-Magazine)
Orban: Ciolacu a tradat interesele statului roman prin declaratiile facute in cazul Rosia Montana Presedintele Forta Dreptei, Ludovic Orban, il acuza pe premierul Marcel Ciolacu de tradarea intereselor Romaniei si de „manipularea deliberata a bursei” prin declaratiile date in cazul Rosia Montana, sustinand ca este „de a dreptul scandalos” faptul ca prim-ministrul si-a asumat meritul pentru succesul tarii noastre in acest proces. „Obligatia oricarui oficial al statului roman, cu […] ...continuare.

Economia Bulgariei a crescut cu 1,8% in 2023, o incetinire semnificativa fata de avansul de 3,9% din 2022

publicat 2024-03-11 08:00:09 (Income-Magazine)
Economia Bulgariei a crescut cu 1,8% in 2023, o incetinire semnificativa fata de avansul de 3,9% din 2022 Economia Bulgariei a inregistrat anul trecut o crestere modesta, de 1,8%, arata datele preliminare ale Institutului National de Statistica (NSI), o incetinire semnificativa fata de avansul de 3,9% din 2022, transmite Novinite. In 2023, valoarea nominala a PIB-ului Bulgariei a fost de 183,74 miliarde leva (aproximativ 93,95 miliarde euro), iar PIB-ul per capita s-a situat […] ...continuare.

Coalitia pentru Economia Digitala: Transportul alternativ este in pragul inchiderii

publicat 2024-03-11 08:00:09 (Income-Magazine)
Coalitia pentru Economia Digitala: Transportul alternativ este in pragul inchiderii Adoptarea propunerilor din actul normativ pus in dezbatere publica de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii va inchide transportul alternativ in Romania, lasand fara venituri peste 50.000 de soferi si obligand cei peste 3 milioane de romani care folosesc serviciul sa mearga doar cu taxiurile, considera Coalitia pentru Economia Digitala. Potrivit unui comunicat al organizatiei, transmis duminica […] ...continuare.

Predoiu spune ca aderarea deplina la spatiul Schengen este un proces ireversibil

publicat 2024-03-11 07:30:11 (Income-Magazine)
Predoiu spune ca aderarea deplina la spatiul Schengen este un proces ireversibil Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, sustine ca aderarea Romaniei la spatiul Schengen si cu frontierele terestre este un proces ireversibil, iar pentru realizarea acestui obiectiv, MAI desfasoara o activitate politico – diplomatica si institutionala permanenta. „Pentru mine, orice forma de integrare europeana este, mai intai de toate, un act de generozitate si deschidere culturala, nu […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.