EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Deficitul comercial a scazut cu 15,5% in ianuarie

publicat 2024-03-11 15:45:08 (Income-Magazine)
Deficitul comercial a scazut cu 15,5% in ianuarie Deficitul balantei comerciale (FOB/CIF) in luna ianuarie 2024 a fost de 1,958 miliarde de euro, mai mic cu 359,0 milioane euro (-15,5%) decat cel inregistrat in luna ianuarie 2023, potrivit datelor Institutului National de Statistica, publicate luni. In luna ianuarie 2024, exporturile FOB au insumat 7,085 miliarde de euro, iar importurile CIF au insumat 9,043 […] ...continuare.

Meta isi imbunatateste algoritmul cu ajutorul AI-ului

publicat 2024-03-11 15:15:08 (Income-Magazine)
Meta isi imbunatateste algoritmul cu ajutorul AI-ului Algoritmul care recomanda clipuri video utilizatorilor de Facebook va folosi inteligenta artificiala pentru a incerca sa faca recomandari mai bune. Meta, care foloseste deja AI-ul in cadrul algoritmului care recomanda filmarile verticale Reels pe Instagram, va aduce inteligenta artificiala si in cadrul Facebook. Aceasta va fi folosita pentru recomandarile privind clipurile video pe care platforma […] ...continuare.

Alfa Romeo va lansa noul SUV Stelvio in a doua jumatate a anului 2025

publicat 2024-03-11 14:45:07 (Income-Magazine)
Alfa Romeo va lansa noul SUV Stelvio in a doua jumatate a anului 2025 Marca italiana premium Alfa Romeo, parte a grupului Stellantis, va lansa noul sau vehicul sport utilitar (SUV) Stelvio in a doua jumatate a anului viitor, urmat de noul sedan sport Giulia in 2026, transmite Reuters. Sub conducerea Stellantis, grup format la inceputul anului 2021 prin fuziunea dintre Fiat Chrysler si producatorul Peugeot PSA, Alfa Romeo […] ...continuare.

Aplicatia Bookster aduce cartile si mai aproape de angajatii din Romania

publicat 2024-03-11 14:30:20 (Income-Magazine)
Aplicatia Bookster aduce cartile si mai aproape de angajatii din Romania Bookster, brandul care ofera angajatilor acces la peste 130.000 de carti si resurse de lectura online, anunta lansarea aplicatiei de mobil care va oferi abonatilor din comunitate acces mai usor la continutul din platforma, dar si recomandari personalizate pe baza unor algoritmi noi. Aplicatia va aduce serviciul Bookster mai aproape de fiecare cititor, oferind mereu idei […] ...continuare.

Autoritatile de reglementare din UE sunt in contact cu lantul chinez de moda Shein, in privinta regulilor referitoare la continutul online

publicat 2024-03-11 14:15:15 (Income-Magazine)
Autoritatile de reglementare din UE sunt in contact cu lantul chinez de moda Shein, in privinta regulilor referitoare la continutul online Autoritatile de reglementare din UE sunt in contact cu Shein, dupa ce lantul chinez de fast-fashion a raportat un numar de utilizatori care ar putea sa-l supuna regulilor stricte ale UE privind continutul online, potrivit Comisiei Europene. "Suntem la curent cu declaratia Shein privind 108 de milioane de utilizatori activi lunar in UE si suntem […] ...continuare.

Prosumatorii spun ca ANRE iroseste 100 milioane de euro pentru contoare inutile

publicat 2024-03-11 13:45:08 (Income-Magazine)
Prosumatorii spun ca ANRE iroseste 100 milioane de euro pentru contoare inutile ANRE conditioneaza racordarea prosumatorilor la reteaua de energie electrica de instalarea unui contor suplimentar fata de cel instalat la limita proprietatii, conform unui comunicat trimis de Asociatia Prosumatorilor si a Comunitatilor de Energie.  Pana la data publicarii acestui comunicat, ANRE nu a raspuns oficial care este rostul acestui contor suplimentar, precizeaza Asociatia. Avand in vedere […] ...continuare.

Antena 3 CNN organizeaza conferinta Romania Inteligenta "Castiga lupta cu cancerul – noile arme"

publicat 2024-03-11 13:45:08 (Income-Magazine)
Antena 3 CNN organizeaza conferinta Romania Inteligenta Castiga lupta cu cancerul – noile arme Postul de televiziune Antena 3 CNN, parte a Intact Media, organizeaza, in cadrul proiectului Romania Inteligenta, conferinta nationala "Castiga lupta cu cancerul – noile arme". Conferinta Romania Inteligenta "Castiga lupta cu cancerul – noile arme" va avea loc marti, 12 martie 2024, in intervalul 13:30 - 17:00, la Radisson Blu Hotel Bucuresti, Sala Atlas 1. Conferinta este organizata […] ...continuare.

Insotitorii de bord ai Lufthansa vor fi in greva marti si miercuri, pentru cresterea salariilor

publicat 2024-03-11 13:45:08 (Income-Magazine)
Insotitorii de bord ai Lufthansa vor fi in greva marti si miercuri, pentru cresterea salariilor Sindicatul insotitorilor de bord ai operatorului aerian Lufthansa le-a cerut membrilor sai sa faca greva la Lufthansa si la transportatorul pe distante scurte CityLine, marti si miercuri, pentru a solicita salarii mai mari, transmite CNBC. Sindicatul OZN al insotitorilor de bord a declarat sambata ca greva, care a fost votata de membri, va afecta plecarile […] ...continuare.

Directorul general al OpenAI, Sam Altman, va reveni in consiliul de administratie al producatorului ChatGPT impreuna cu trei noi directori

publicat 2024-03-11 12:45:09 (Income-Magazine)
Directorul general al OpenAI, Sam Altman, va reveni in consiliul de administratie al producatorului ChatGPT impreuna cu trei noi directori Directorul general al OpenAI, Sam Altman, va reveni in consiliul de administratie al producatorului ChatGPT impreuna cu trei noi directori, a anuntat vineri cea mai importanta companie de inteligenta artificiala din lume, transmite Reuters. O investigatie a firmei de avocatura WilmerHale asupra evenimentelor din jurul concedierii lui Altman din noiembrie s-a incheiat, iar compania a […] ...continuare.

Biden a anuntat ca va da termen de sase luni grupului chinez ByteDance sa vanda TikTok, daca o lege in acest sens va trece in Congres

publicat 2024-03-11 12:15:07 (Income-Magazine)
Biden a anuntat ca va da termen de sase luni grupului chinez ByteDance sa vanda TikTok, daca o lege in acest sens va trece in Congres Presedintele Joe Biden a declarat vineri ca va semna o lege care acorda grupului chinez ByteDance aproximativ sase luni sa cedeze populara aplicatie video scurta TikTok, daca aceasta va trece in Congres, in timp ce rivalul sau, Donald Trump, si-a exprimat ingrijorarea cu privire la interzicerea serviciului folosit de 170 de milioane de americani, transmite […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.