EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ministerul Finantelor: Termenul pentru analiza hotararii in cazul Rosia Montana a fost prelungit la 90 de zile

publicat 2024-03-12 11:00:21 (Income-Magazine)
Ministerul Finantelor: Termenul pentru analiza hotararii in cazul Rosia Montana a fost prelungit la 90 de zile Partile implicate in actiunea arbitrala internationala initiata de Gabriel Resources in cazul Rosia Montana au la dispozitie 90 de zile pentru a comunica informatiile pe care le considera confidentiale, termenul initial de 20 de zile fiind prelungit pe fondul volumului si al complexitatii deosebite a informatiilor ce necesita a fi parcurse, informeaza Ministerul Finantelor. „Desi […] ...continuare.

Premierul gazduieste marti, la Palatul Victoria, lansarea Studiului Economic 2024 pentru Romania elaborat de OCDE

publicat 2024-03-12 10:15:13 (Income-Magazine)
Premierul gazduieste marti, la Palatul Victoria, lansarea Studiului Economic 2024 pentru Romania elaborat de OCDE Prim-ministrul Marcel Ciolacu va gazdui marti, la Palatul Victoria, evenimentul de lansare a Studiului Economic 2024 pentru Romania elaborat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), in prezenta secretarului general al OCDE, Mathias Cormann. Potrivit unui comunicat al Guvernului, la eveniment vor fi prezenti oficiali romani, membri ai Comitetului National pentru Aderarea Romaniei la […] ...continuare.

Hidroelectrica a cumparat UCM Resita, cea mai veche unitate industriala din Europa, fondata in anul 1771

publicat 2024-03-12 09:45:11 (Income-Magazine)
Hidroelectrica a cumparat UCM Resita, cea mai veche unitate industriala din Europa, fondata in anul 1771 UCM Resita a fost preluata de Hidroelectrica prin societatea Uzina de Constructii Masini Hidroenergetice, a anuntat luni Euro Insol, administratorul judiciar al UCM. „Administratorul judiciar Euro Insol anunta ca, la data de 11 martie 2024, a fost semnat Contractul de Vanzare a afacerii UCM Resita S.A catre Uzina de Constructii Masini Hidroenergetice S.R.L., societate ce […] ...continuare.

Numarul pasagerilor pe aeroportul Heathrow a depasit nivelul anterior pandemiei

publicat 2024-03-12 09:15:09 (Income-Magazine)
Numarul pasagerilor pe aeroportul Heathrow a depasit nivelul anterior pandemiei Aeroportul britanic Heathrow a inregistrat cea mai aglomerata luna februarie din istoria sa in ceea ce priveste numarul numarul de pasageri, cererea pentru calatorii aeriene depasind nivelul de dinaintea pandemiei, transmit DPA si site-ul lse.co.uk. Numarul pasagerilor care au trecut luna trecuta prin aeroportul din vestul Londrei s-a situat la 5,8 milioane de persoane, fata […] ...continuare.

ANSVSA: Amenzi de peste 2,1 milioane de lei in industria alimentara, in februarie

publicat 2024-03-12 08:45:21 (Income-Magazine)
ANSVSA: Amenzi de peste 2,1 milioane de lei in industria alimentara, in februarie Inspectorii sanitari veterinari au dat amenzi de 2,104 milioane de lei in industria alimentara in luna februarie 2024, ca urmare a neregulilor constatate si a incalcarii prevederilor legislatiei in domeniul sigurantei alimentelor. Potrivit unui comunicat al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), controalele inspectorilor sanitari veterinari si pentru siguranta alimentelor in sectorul […] ...continuare.

Eurostat: SUA au fost anul trecut pe primul loc in topul partenerilor UE pentru exporturile de marfuri

publicat 2024-03-12 08:00:23 (Income-Magazine)
Eurostat: SUA au fost anul trecut pe primul loc in topul partenerilor UE pentru exporturile de marfuri Uniunea Europeana a exportat anul trecut in Statele Unite ale Americii (SUA) marfuri in valoare de 502 miliarde de euro, si a importat de 344 de miliarde de euro, ceea ce a dus la crearea unui excedent de 158 de miliarde de euro pentru blocul comunitar, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica […] ...continuare.

Marius Cara este noul reprezentant al Grupului BEI in Romania

publicat 2024-03-12 08:00:23 (Income-Magazine)
Marius Cara este noul reprezentant al Grupului BEI in Romania Marius Cara este noul reprezentant rezident al Grupului Bancii Europene de Investitii (BEI) in Romania, acesta preluand responsabilitatile indeplinite de Lara Tassan Zanin, dupa un mandat de succes de peste cinci ani, a anuntat luni Grupul BEI. Conform unui comunicat al grupului, Cara a fost prezentat partenerilor romani in calitatea sa de Sef al biroului […] ...continuare.

Burduja: O schema cu finantare prin Fondul pentru Modernizare va garanta producatorilor de energie regenerabila un pret pe 15 ani

publicat 2024-03-12 07:45:15 (Income-Magazine)
Burduja: O schema cu finantare prin Fondul pentru Modernizare va garanta producatorilor de energie regenerabila un pret pe 15 ani Romania va fi prima tara care utilizeaza Fondul pentru Modernizare in vederea finantarii contractelor pentru diferenta, iar cei care sunt interesati de productia de energie regenerabila pot avea acces la un mecanism prin care, timp de 15 ani, vor avea garantat un nivel de pret, a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ministrul Energiei, Sebastian […] ...continuare.

Romascanu: Lista comuna PSD-PNL la europarlamentare, deschisa de Ramona Chiriac

publicat 2024-03-12 07:30:08 (Income-Magazine)
Romascanu: Lista comuna PSD-PNL la europarlamentare, deschisa de Ramona Chiriac Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Lucian Romascanu, a anuntat, luni, ca lista comuna PSD – PNL la europarlamentare va fi deschisa de Ramona Chiriac, sefa Reprezentantiei Comisiei Europene in Romania. „In schimb, vestea buna este ca avem un candidat care deschide lista de europarlamentare, pe doamna Ramona Chiriac, sefa Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti. […] ...continuare.

PSD si PNL analizeaza varianta sa mearga cu candidati separati la Capitala. Decizia finala, joi

publicat 2024-03-12 07:15:09 (Income-Magazine)
PSD si PNL analizeaza varianta sa mearga cu candidati separati la Capitala. Decizia finala, joi Coalitia de guvernare analizeaza optiunea ca PSD si PNL sa mearga cu candidati separati in alegerile pentru Primaria Capitalei, decizia finala urmand sa fie luata joi, a declarat purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Lucian Romascanu, el mentionand si ca, in prezent, pentru PSD Gabriela Firea se califica a fi candidatul la Bucuresti. „Noi avem […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.