EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Marcel Ciolacu: „Impreuna, stat si mediu privat, am ajuns la investitii de aproape 12% din PIB”

publicat 2024-03-12 15:00:14 (Income-Magazine)
Marcel Ciolacu: „Impreuna, stat si mediu privat, am ajuns la investitii de aproape 12% din PIB” „In 2023 am avut cele mai mari investitii nete in economie de dupa Revolutie: 38,3 miliarde euro. Cu 8 miliarde inplus fata de 2022! Miza pe care am pus-o anul trecut pe investitii incepe sa faca diferenta in favoarea companiilor romanesti!”, a transmis Marcel Ciolacu. „Pe langa investitiile publice fara precedent, am sustinut companiile locale […] ...continuare.

Reddit vizeaza o evaluare de pana la 6,4 miliarde de dolari in oferta sa publica initiala din SUA

publicat 2024-03-12 15:00:13 (Income-Magazine)
Reddit vizeaza o evaluare de pana la 6,4 miliarde de dolari in oferta sa publica initiala din SUA Reddit vizeaza o evaluare de pana la 6,4 miliarde de dolari in oferta sa publica initiala (IPO) din SUA, a anuntat luni platforma de socializare, in timp ce se apropie de unul dintre cele mai asteptate debuturi la bursa de valori din ultimii cativa ani, transmite Reuters. Compania, impreuna cu unii dintre investitorii sai existenti, […] ...continuare.

Samsung lanseaza smartphone-urile Galaxy A55 si Galaxy A35

publicat 2024-03-12 14:45:20 (Income-Magazine)
Samsung lanseaza smartphone-urile Galaxy A55 si Galaxy A35 Samsung va vinde doua noi smartphone-uri din gama de mijloc, modelele Galaxy A55 si Galaxy A35, incepand de luna aceasta. Majoritatea caracteristicilor celor doua modele sunt similare – ambele au ecran OLED de 6,6 inch cu rata maxima de improspatare de 120Hz si ambele vor oferi patru ani de actualizari software. De asemenea, ambele au […] ...continuare.

Chiritoiu: Acest mecanism foarte scump desenat de statul roman de a interveni in piata de energie este in regandire

publicat 2024-03-12 14:15:17 (Income-Magazine)
Chiritoiu: Acest mecanism foarte scump desenat de statul roman de a interveni in piata de energie este in regandire Acest mecanism foarte scump pe care l-a desenat statul roman, de a interveni in piata de energie, este in momentul de fata in regandire, a declarat, marti, la o conferinta de specialitate, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu. „E un an electoral si complicat din punct de vedere economic.Vedem mult mai multa interventie din partea guvernului […] ...continuare.

SUA – Bugetul apararii va crestere cu numai 1% a in 2024, ceea ce inseamna achizitii mai mici de avioane si nave

publicat 2024-03-12 14:00:22 (Income-Magazine)
SUA – Bugetul apararii va crestere cu numai 1% a in 2024, ceea ce inseamna achizitii mai mici de avioane si nave Solicitarea presedintelui Joe Biden pentru bugetul de aparare si securitate nationala al SUA, publicata luni, este cu doar 1% mai mare decat bugetul anului trecut, fortand o incetinire a cheltuielilor pentru o gama larga de programe si amanand eforturile de reconstruire a stocurilor de arme epuizate prin razboaiele din Ucraina si Israel, transmite Reuters. Cererea […] ...continuare.

Elon Musk: Chatbotul Grok al xAI va fi open source din aceasta saptamana

publicat 2024-03-12 13:45:21 (Income-Magazine)
Elon Musk: Chatbotul Grok al xAI va fi open source din aceasta saptamana Elon Musk a declarat luni ca in aceasta saptamana startup-ul sau de inteligenta artificiala xAI va oferi chatbotul Grok ca open source, la cateva zile dupa ce a dat in judecata OpenAI pentru ca si-a abandonat misiunea initiala in favoarea unui model pentru profit, transmite Reuters. Miliardarul a avertizat in mai multe randuri impotriva utilizarii […] ...continuare.

Martie este luna de primavara cu cele mai mici tarife la zborurile catre o destinatie europeana

publicat 2024-03-12 13:15:07 (Income-Magazine)
Martie este luna de primavara cu cele mai mici tarife la zborurile catre o destinatie europeana Martie este luna de primavara cu cele mai mici tarife la zborurile catre o destinatie europeana, cu un pret mediu de 165 de euro, in timp ce luna cea mai scumpa este mai, cu un tarif mediu de 207 euro, potrivit unei analize realizate de o agentie de turism online Vola.ro. In topul destinatiilor europene […] ...continuare.

Acord intre statele membre UE asupra legii lucratorilor unor platforme ca Uber sau livratori de mancare la domiciliu

publicat 2024-03-12 13:00:08 (Income-Magazine)
Acord intre statele membre UE asupra legii lucratorilor unor platforme ca Uber sau livratori de mancare la domiciliu Statele membre ale Uniunii Europene (UE) au ajuns luni la un acord politic asupra unei legislatii europene menite sa consolideze drepturile lucratorilor unor platforme digitale ca Uber sau Deliveroo, dupa mai multe saptamani de blocaj, anunta presedintia belgiana a Consiliului European, relateaza AFP. "Conditii mai bune de munca pentru livratorii de mancare la domiciliu!", anunta […] ...continuare.

Bioderm deschide un spital privat de dermatologie la Balotesti, in urma unei investitii de 500.000 euro

publicat 2024-03-12 12:15:12 (Income-Magazine)
Bioderm deschide un spital privat de dermatologie la Balotesti, in urma unei investitii de 500.000 euro Bioderm deschide un spital de dermatologie-venerologie in Saftica (Balotesti, judetul Ilfov), in urma unei investitii de 500.000 euro si anunta planuri de extindere cu unitati de dermatologie la nivel national, in orasele Galati, Pitesti, Targoviste, Focsani si Constanta. Spitalul a fost construit pe bazele clinicii existente. "Cu o experienta de 30 de ani in dermatologia […] ...continuare.

Adrian Caciu: Romania a incasat luni 642 milioane de euro de la Comisia Europeana pentru Programul Tranzitie Justa

publicat 2024-03-12 11:45:08 (Income-Magazine)
Adrian Caciu: Romania a incasat luni 642 milioane de euro de la Comisia Europeana pentru Programul Tranzitie Justa Romania a incasat luni 642 milioane de euro de la Comisia Europeana pentru Programul Tranzitie Justa – FTJ STEP, reprezentand prefinantare unica exceptionala in cadrul platformei „Tehnologii strategice pentru Europa” (STEP), a anuntat ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Caciu. Platforma STEP va sprijini dezvoltarea industriei europene si stimularea investitiilor in tehnologii critice in Europa. […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.