EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Pagina verde. Dezastru: Top 10 orase cu cele mai ridicate costuri sociale pe cap de locuitor asociate poluarii. Bucurestiul este pe primul loc, cu un cost de sanatate de peste 3.000 euro asociat aerului poluat

publicat 2024-05-29 18:45:15 (Ziarul-Financiar)
Pagina verde. Dezastru: Top 10 orase cu cele mai ridicate costuri sociale pe cap de locuitor asociate poluarii. Bucurestiul este pe primul loc, cu  un cost de sanatate de peste 3.000 euro asociat aerului poluat Autor: Alina-Elena Vasiliu Acestea reprezinta costuri de sanatate, legate de concedii medicale, de medicamentatie, de spitalizari. ...continuare.

Campul magnetic schimbator si neregulat al Pamantului provoaca probleme pentru navigatia polara

publicat 2024-05-29 17:15:09 (Mediafax)
Campul magnetic schimbator si neregulat al Pamantului provoaca probleme pentru navigatia polara Campul magnetic fluctuant si neregulat al Pamantului creeaza provocari semnificative pentru navigatia polara, scrie Phys.org. Nucleul extern lichid si topit al planetei, compus in principal din fier si nichel, genereaza un camp electromagnetic care se extinde de la polul nord la polul sud, protejand Pamantul de radiatiile solare nocive. Cu toate acestea, schimbarile zilnice ale vantului solar si furtunile solare intermitente cauzeaza fluctuatii in intensitatea campului magnetic, afectand... ...continuare.

Accesoriul care te ajuta sa arzi mai multe calorii in timpul mersului pe jos. Slabesti si cresti masa musculara

publicat 2024-05-29 10:30:03 (Adevarul)
Accesoriul care te ajuta sa arzi mai multe calorii in timpul mersului pe jos. Slabesti si cresti masa musculara Mersul pe jos are beneficii pentru sanatate. Totusi, desi poate fi o provocare sa faci 10.000 de pasi pe zi (sau orice alt obiectiv), acest exercitiu nu are, de obicei, intensitatea unui antrenament la sala. Un simplu accesoriu il poate face insa similar unei sesiuni de ridicat greutati. ...continuare.

Consumul zilnic de rosii poate reduce cu 36% riscul de hipertensiune arteriala

publicat 2024-05-29 08:45:02 (Adevarul)
Consumul zilnic de rosii poate reduce cu 36%  riscul de hipertensiune arteriala Rosiile sunt o sursa excelenta de antioxidanti, precum licopen, vitamina C si vitamina E, iar consumul regulat poate fi benefic pentru reducerea hipertensiunii arteriale, arata un studiu publicat de Jurnalul European de Cardiologie Preventiva. ...continuare.

Oana Popescu, Humangest: Piata muncii este inca extrem de competitiva cand vine vorba de candidatii bine pregatiti, insa vedem o scadere in ritmul recrutarilor

publicat 2024-05-28 17:45:14 (Ziarul-Financiar)
Oana Popescu, Humangest: Piata muncii este inca extrem de competitiva cand vine vorba de candidatii bine pregatiti, insa vedem o scadere in ritmul recrutarilor Oana Popescu, managing director, Humangest Group: Piata muncii este extrem de competitiva, iar identificarea profesionistilor calificati, mai ales in domenii tehnice si specializate, devine de la an la an mai dificila. ...continuare.

Una dintre cele mai frumoase biserici gotice tarzii din Transilvania va fi restaurata

publicat 2024-05-28 14:00:09 (Mediafax)
Una dintre cele mai frumoase biserici gotice tarzii din Transilvania va fi restaurata Ministerul Culturii, prin Institutul National al Patrimoniului, a lansat procedura simplificata pentru elaborarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie pentru consolidarea, restaurarea si punerea in valoare a bisericii fortificate din Mosna, una dintre cele mai frumoase biserici gotice tarzii din Transilvania. ...continuare.

Care sunt legumele din care vegetarienii isi pot lua cele mai multe proteine. Cea mai valoroasa proteina ramane cea animala

publicat 2024-05-28 10:45:12 (ProTV)
Care sunt legumele din care vegetarienii isi pot lua cele mai multe proteine. Cea mai valoroasa proteina ramane cea animala Ce combinatii de alimente trebuie sa facem daca suntem vegetarieni si vrem sa nu avem un aport deficitar de proteine?   ...continuare.

Radu Ionescu, Liberty Galati: Companiile mari au un impact major in economia pe verticala. Daca statul are grija de ele are, implicit, grija de IMM-uri

publicat 2024-05-27 20:00:16 (Ziarul-Financiar)
Radu Ionescu, Liberty Galati: Companiile mari au un impact major in economia pe verticala. Daca statul are grija de ele are, implicit, grija de IMM-uri Autor: Cristina Bellu Companiile mari joaca un rol esential in economie, influentand in mod semnificativ lanturile de aprovizionare si sustinand numeroase intreprinderi mici si mijlocii (IMM-uri) care graviteaza in jurul lor. In acest context si statul ar trebui sa se implice mai activ in sustinerea marilor jucatori, este de parere Radu Ionescu, director general al Liberty Galati, cel mai mare producator integrat de otel din Romania. ...continuare.

Mirona Daia, Ministerul Economiei: Nu avem alocari suficiente de fonduri daca ne raportam la nevoile industriei. Pe materiale de constructii au fost depuse 90 de proiecte, cu o nevoie totala de finantare de aproape 1 mld. euro, fata de 150 mil. euro cat este alocarea. Estimez ca vor fi maximum 7-8 proiecte castigatoare

publicat 2024-05-27 12:45:16 (Ziarul-Financiar)
Mirona Daia, Ministerul Economiei: Nu avem alocari suficiente de fonduri daca ne raportam la nevoile industriei. Pe materiale de constructii au fost depuse 90 de proiecte, cu o nevoie totala de finantare de aproape 1 mld. euro, fata de 150 mil. euro cat este alocarea. Estimez ca vor fi maximum 7-8 proiecte castigatoare Autor: Cristina Bellu Industria locala, desi aduna unitati de productie care au capacitatea de a potenta semnificativ economia, intampina mari provocari in a accesa finantarii care sa impulsioneze dezvoltarea si modernizarea ramurilor principale. Aceste provocari sunt accentuate in contextul politicilor de coeziune ale Uniunii Europene, care, de multe ori, nu reusesc sa ofere sprijinul adecvat marilor jucatori industriali. ...continuare.

Southampton a promovat in Premier League cu o victorie la baraj in fata lui Leeds

publicat 2024-05-26 21:45:09 (Mediafax)
Southampton a promovat in Premier League cu o victorie la baraj in fata lui Leeds Adam Armstrong a fost cel care a castigat meciul, golul sau din prima repriza fiind suficient pentru a invinge o echipa a lui Leeds care s-a chinuit sa dea o replica semnificativa. Rezerva Daniel James a fost cel mai aproape de egalare cand sutul sau a lovit bara in finalul reprizei secunde. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.