EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Val de concedieri la cel mai mare producator mondial de panouri fotovoltaice, din cauza supracapacitatilor

publicat 2024-03-18 20:15:21 (Income-Magazine)
Val de concedieri la cel mai mare producator mondial de panouri fotovoltaice, din cauza supracapacitatilor Grupul chinez Longi Green Technology Energy Co., cel mai mare producator mondial de panouri fotovoltaice, intentioneaza sa renunte la o treime din personal, in incercarea de a-si reduce costurile intr-o industrie care se confrunta cu supracapacitati de productie si o concurenta intensa, au declarat pentru Bloomberg surse din interiorul companiei, potrivit Agerpres. Longi intentioneaza sa […] ...continuare.

Nanu (MF): O pozitie fiscala mai buna pe termen mediu va asigura un rating mai bun

publicat 2024-03-18 19:45:10 (Income-Magazine)
Nanu (MF): O pozitie fiscala mai buna pe termen mediu va asigura un rating mai bun O pozitie fiscala mai buna pe termen mediu va asigura un rating mai bun, iar un rating mai bun se va reflecta in costuri mai mici imediat, a afirmat, luni, Stefan Nanu, director general Directia Generala de Trezorerie si Datorie Publica din Ministerul Finantelor. „Daca am avea o pozitie bugetara mai buna pentru vreo doi […] ...continuare.

Putin, reales presedinte cu 87,28% din voturile exprimate in Rusia

publicat 2024-03-18 19:15:09 (Income-Magazine)
Putin, reales presedinte cu 87,28% din voturile exprimate in Rusia Presedintele rus Vladimir Putin a fost reales presedinte cu 87,28% din voturi, potrivit rezultatelor definitive publicate de Comisia electorala dupa numararea tuturor voturilor exprimate in sectiile din Rusia, relateaza Reuters si AFP. La rezultatele din Rusia se vor adauga si buletinele de vot care provin din strainatate. Initial, potrivit primelor exit-poll-uri de duminica seara, Putin […] ...continuare.

Marcel Bolos a vorbit despre renuntarea la cota unic. Impozitul progresiv va fi introdus de viitorul guvern

publicat 2024-03-18 18:30:07 (Income-Magazine)
Marcel Bolos a vorbit despre renuntarea la cota unic. Impozitul progresiv va fi introdus de viitorul guvern Intr-un interviu exclusiv pentru Antena 3 CNN, Marcel Bolos, ministrul de Finante, a vorbit despre impozitarea progresiva a salariilor pentru romani. Marcel Bolos, minstrul de Finante, a explicat ca impozitarea progresiva va fi o sarcina pentru noul guvern care va fi instalat la data de 1 ianuarie 2025. „In ceea ce priveste impozitarea progresiva, avem […] ...continuare.

Romania, cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din UE

publicat 2024-03-18 18:15:15 (Income-Magazine)
Romania, cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din UE Rata anuala a inflatiei in Uniunea Europeana a scazut in luna februarie pana la 2,8%, de la un nivel de 3,1% in ianuarie, insa Romania este, pentru a doua luna consecutiv, tara cu cea mai ridicata inflatie din blocul comunitar, arata datele publicate, luni, de Eurostat. In luna februarie, tarile membre UE cu cele mai […] ...continuare.

LinkedIn va avea jocuri

publicat 2024-03-18 17:45:12 (Income-Magazine)
LinkedIn va avea jocuri Platforma de socializare profesionala LinkedIn va deveni mai putin profesionala, dupa ce va incepe sa ofere utilizatorilor sai acces la jocuri. LinkedIn, platforma de socializare detinuta de Microsoft si cunoscuta pentru conectarea profesionistilor din diverse domenii de activitate, va avea jocuri. Informatia a fost, initial, descoperita in codul platformei, iar ulterior a fost confirmata de […] ...continuare.

Gigantul bancar elvetian UBS va cauta oportunitati de fuziuni si achizitii in Statele Unite, in urmatorii ani

publicat 2024-03-18 17:15:09 (Income-Magazine)
Gigantul bancar elvetian UBS va cauta oportunitati de fuziuni si achizitii in Statele Unite, in urmatorii ani Gigantul bancar elvetian UBS va cauta oportunitati de fuziuni si achizitii in Statele Unite in anii urmatori, a declarat duminica presedintele acestuia, Colm Kelleher, pentru ziarul NZZ, transmite Reuters. UBS, care a preluat fostul grup bancar rival Credit Suisse in iunie anul trecut, doreste sa-si extinda afacerea de administrare a averii din SUA prin potentiale […] ...continuare.

Producatorul chinez de vehicule electrice Xpeng va lansa o marca mai ieftina, pe fondul concurentei intense

publicat 2024-03-18 16:45:09 (Income-Magazine)
Producatorul chinez de vehicule electrice Xpeng va lansa o marca mai ieftina, pe fondul concurentei intense Producatorul chinez de vehicule electrice Xpeng a anuntat planuri de a lansa luna viitoare o marca mai ieftina, intrand intr-un segment extrem de competitiv pe fondul unei concurente intense de preturi in industria de profil, transmite Reuters. Modelele marcii, care vor fi lansate in luna urmatoare, vor avea preturi intre 100.000 de yuani si 150.000 […] ...continuare.

Organizatorii "Beach Please" afirma ca peste 200.000 de persoane sunt asteptate la festivalul din acest an

publicat 2024-03-18 16:15:09 (Income-Magazine)
Organizatorii Beach Please afirma ca peste 200.000 de persoane sunt asteptate la festivalul din acest an Organizatorii "Beach Please" au anuntat ca peste 200.000 de persoane sunt asteptate la festivalul din acest an si estimeaza ca cel putin 15 milioane de euro vor fi cheltuiti de participanti numai pe cazare si masa in Costinesti. "Peste 200.000 de festivalieri sunt asteptati in aceasta vara la Costinesti, intre 11-13 iulie, pentru festivalul «Beach, […] ...continuare.

Mai multe state europene, inclusiv Romania, cer BEI sa majoreze finantarea pentru sectorul apararii

publicat 2024-03-18 15:30:19 (Income-Magazine)
Mai multe state europene, inclusiv Romania, cer BEI sa majoreze finantarea pentru sectorul apararii Germania si Franta s-au alaturat altor 12 state membre UE, prin care se numara si Romania, care cer Bancii Europene de Investitii sa isi majoreze finantarea pentru sectorul apararii, ca o modalitate pentru a consolida securitatea blocului comunitar in contextul agresiunii Rusiei asupra Ucrainei, transmite Bloomberg. Aceste tari au trimis o scrisoare, datata 17 martie, […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.