EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




FRT a instalat 160 de panouri fotovoltaice la Centrul National de Tenis din Bucuresti, producandu-si singura energia electrica

publicat 2024-06-01 11:30:26 (Ziarul-Financiar)
FRT a instalat 160 de panouri fotovoltaice la Centrul National de Tenis din Bucuresti, producandu-si singura energia electrica Autor: Daniel Lazar Federatia Romana de Tenis (FRT) este prima federatie sportiva din Romania care produce energie electrica proprie, facand un pas semnificativ catre sustenabilitate si eficienta energetica prin instalarea a 160 de panouri fotovoltaice la Centrul National de Tenis din Bucuresti. ...continuare.

Premiera in Romania: Primul copil operat pe creier in semiintuneric de o tumora gigant de 10 cm

publicat 2024-05-31 08:15:09 (Mediafax)
Premiera in Romania: Primul copil operat pe creier in semiintuneric de o tumora gigant de 10 cm Echipa medicala, condusa de conf. univ. dr. Lucian EVA, managerul Spitalului Clinic de Urgenta "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iasi a realizat o operatie revolutionara efectuata in semiintuneric si care a salvat viata unui baietel de 12 ani. ...continuare.

Amenda uriasa pentru soferii cu probleme de vedere care nu poarta ochelari. Cum sa scapi de sanctiune

publicat 2024-05-31 08:00:09 (Puterea)
Amenda uriasa pentru soferii cu probleme de vedere care nu poarta ochelari. Cum sa scapi de sanctiune Soferii care nu poarta ochelari sau lentile de contact, desi sunt obligati sa o faca, vor fi amendati. Multi conducatori auto ignora aceasta cerinta. Soferii cu probleme de vedere sunt obligati sa poarte ochelari sau lentile de contact atunci cand conduc. Nerespectarea acestei reguli poate atrage amenzi. Autoritatile spaniole subliniaza importanta respectarii stricte a legislatiei […]The post Amenda uriasa pentru soferii cu probleme de vedere care nu poarta ochelari. Cum sa scapi de... ...continuare.

Biden permite Ucrainei sa atace in interiorul teritoriului rusesc cu munitii americane

publicat 2024-05-31 07:30:08 (Mediafax)
Biden permite Ucrainei sa atace in interiorul teritoriului rusesc cu munitii americane Masura vine dupa ce Rusia a facut progrese semnificative in jurul acestui oras din nord-estul tarii, aproape de granita cu Rusia, au declarat pentru CNN doi oficiali americani. ...continuare.

Cand se formeaza muscatura corecta a dintilor si cum putem afla daca avem nevoie de aparat dentar. Sfatul medicului

publicat 2024-05-30 09:15:11 (ProTV)
Cand se formeaza muscatura corecta a dintilor si cum putem afla daca avem nevoie de aparat dentar. Sfatul medicului Muscatura corecta se formeaza la sase ani, tot atunci trebuie si evaluata. Muscarura corecta înseamna echilibru muscular, dar si echilibrul articulatiilor fetei. ...continuare.

Cat de periculoasa este albirea dintilor. Multi dintre medicii stomatologi nu recomanda aceasta procedura

publicat 2024-05-30 09:15:11 (ProTV)
Cat de periculoasa este albirea dintilor. Multi dintre medicii stomatologi nu recomanda aceasta procedura Albirea dintilor poate aduce un zâmbet mai frumos, dar multi dintre medicii stomatologi nu recomanda aceasta procedura. Poate duce la sensibilitate dentara, care apoi sa creeze probleme grave. ...continuare.

Bursa. Actiunile MedLife, pe plus cu 24% dupa raportarea rezultatelor trimestriale

publicat 2024-05-30 07:30:15 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Actiunile MedLife, pe plus cu 24% dupa raportarea rezultatelor trimestriale Autor: Eduard Ivanovici Operatorul privat de sanatate MedLife (simbol bursier M) inregistreaza o crestere de 23,6% pe actiuni de cand compania a publicat la BVB raportul trimestrial aferent primelor trei luni din an. ...continuare.

(P) Greseli pe care multi le fac atunci cand folosesc masina de spalat rufe

publicat 2024-05-30 07:15:14 (Ziarul-Financiar)
(P) Greseli pe care multi le fac atunci cand folosesc masina de spalat rufe Autor: Publicitate Masina de spalat rufe este un aparat foarte usor de folosit, insa este si foarte usor sa facem greseli si sa afectam sanatatea hainelor noastre. De aceea, va lasam cu o lista greseli pe care probabil le faceti atunci cand spalati rufele, indiferent ca aveti o masina de spalat Bosch, o masina de spalat Samsung, Beko sau Whirlpool... Ati inteles ideea, nu conteaza brandul. In plus, va oferim solutii bune pentru a evita aceste greseli. ...continuare.

Bolos: Analizam suplimentarea plafonului pentru IMM Plus pentru credite de investitii

publicat 2024-05-29 22:15:10 (Mediafax)
Bolos: Analizam suplimentarea plafonului pentru IMM Plus pentru credite de investitii "Am avut astazi (miercuri -n.r.) o discutie cu reprezentantii fondurilor de garantare in cadrul careia am verificat stadiul distributiei creditelor garantate pana acum prin IMM Plus, pentru ca bugetul de 12,5 miliarde lei s-a utilizat aproape in totalitate", a spus Bolos, pe Facebook. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.