EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Debarcari de trupe in Grecia si Turcia si avans spre Romania. NATO elaboreaza un plan pentru a bloca invazia rusa in Europa

publicat 2024-06-05 13:15:09 (Mediafax)
Debarcari de trupe in Grecia si Turcia si avans spre Romania. NATO elaboreaza un plan pentru a bloca invazia rusa in Europa Soldatii americani ar putea debarca intr-unul dintre cele cinci porturi si ar inainta de-a lungul unor rute logistice planificate in prealabil pentru a face fata unui eventual atac al Moscovei, au declarat oficialii pentru . Acest lucru intervine in contextul in care liderii de varf ai Aliantei au avertizat ca guvernele occidentale trebuie sa se pregateasca pentru un conflict cu Rusia in urmatoarele doua decenii. Rutele logistice au devenit o prioritate cheie de cand liderii NATO au convenit... ...continuare.

Ana Sebov si Cristina Pop, PwC: Noi reglementari privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si intensificarea controalelor asupra institutiilor financiare din EMEA

publicat 2024-06-05 10:45:17 (Ziarul-Financiar)
Ana Sebov si Cristina Pop, PwC: Noi reglementari privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si intensificarea controalelor asupra institutiilor financiare din EMEA Pe fondul amplificarii fenomenelor si riscurilor de spalare a banilor si de finantare a terorismului, in ultimii ani, s-au intensificat controalele in randul institutiilor financiare si urmeaza noi reglementarile in acest domeniu. Astfel, 82% dintre banci, 76% dintre institutiile de plata si 81% dintre administratorii de active au fost vizate de inspectii din partea autoritatilor nationale responsabile cu prevenirea si combaterea spalarii banilor si a finantarii terorismului, arata raportul... ...continuare.

REGINA MARIA extinde Policlinica Banat din Timisoara

publicat 2024-06-04 08:30:16 (Ziarul-Financiar)
REGINA MARIA extinde Policlinica Banat din Timisoara Autor: Publicitate Reteaua de sanatate REGINA MARIA extinde cea mai mare si mai moderna policlinica Regina Maria din zona de vest a tarii - Policlinica Banat, cu un nou laborator de analize medicale regional si noi servicii medicale ...continuare.

Premierul Marcel Ciolacu, despre cresterea cheltuielilor bugerate: "Este o crestere a cheltuielilor bugetare, cumva, artificiala"

publicat 2024-06-03 12:15:16 (Ziarul-Financiar)
Premierul Marcel Ciolacu, despre cresterea cheltuielilor bugerate: Este o crestere a cheltuielilor bugetare, cumva, artificiala Autor: Mediafax La capitolul "bunuri si servicii" sunt incluse cheltuielile cu sanatatea si de inzestrare a Armatei, "deci este o crestere a cheltuielilor bugetare, cumva, artificiala", spune premierul Marcel Ciolacu. ...continuare.

Oana si Vlad Gherman isi traiesc "visul unei nopti de vara" la nunta organizata de Ivona Nenu, cu decoruri semnate de Nicu Bocancea

publicat 2024-06-02 20:30:09 (Mediafax)
Oana si Vlad Gherman isi traiesc visul unei nopti de vara la nunta organizata de Ivona Nenu, cu decoruri semnate de Nicu Bocancea O nunta ca intr-un vis al unei nopti de vara, intr-o sera in inima padurii, in care cei aproape 160 de invitati sa danseze pana dimineata alaturi de doi miri zambitori, emotionati si fericiti si de nasii lor, Anca Sigartau si Dragos Pandele. ...continuare.

Ministerul Finantelor vrea sa ia imprumut, in luna iunie, aproape 7 miliarde de lei

publicat 2024-06-02 19:45:14 (Ziarul-Financiar)
Ministerul Finantelor vrea sa ia imprumut, in luna iunie, aproape 7 miliarde de lei Autor: Alexandru Nanu In vederea finantarii deficitului bugetului de stat, refinantarii si rambursarii anticipate a datoriei publice in luna iunie 2024 se aproba prospectele de emisiune a certificatelor de trezorerie cu discont si a obligatiunilor de stat de tip benchmark, in valoare nominala totala de 6.200 milioane lei, la care se poate adauga suma de 750 milioane lei din alocarile sesiunilor suplimentare de oferte necompetitive organizate exclusiv pentru instrumentele de tip benchmark,... ...continuare.

Miliardarul japonez Maezawa anuleaza misiunea de zbor de pe Luna. Misiunea ar fi fost primul zbor privat in jurul Lunii

publicat 2024-06-02 15:15:08 (Mediafax)
Miliardarul japonez Maezawa anuleaza misiunea de zbor de pe Luna. Misiunea ar fi fost primul zbor privat in jurul Lunii Conform planului, nava trebuia sa aiba la bord mai multe celebritati. Planul initial a fost modificat de mai multe ori. Yusaku Maezawa a semnat contractul in 2018 care stipula ca lansarea va avea loc pana la sfarsitul anului 2023. In 2022, Maezawa a anuntat ca starul K-pop TOP si DJ Steve Aoki se vor numara printre cei opt membri ai echipajului care urmau sa participe la misiune. Misiunea a devenit nerealizabila, scrie in mesajul aparut pe site-ul proiectului, potrivit CNBC. ...continuare.

FRT a instalat 160 de panouri fotovoltaice la Centrul National de Tenis din Bucuresti

publicat 2024-06-02 11:45:08 (Mediafax)
FRT a instalat 160 de panouri fotovoltaice la Centrul National de Tenis din Bucuresti Federatia Romana de Tenis (FRT) este prima federatie sportiva din Romania care produce energie electrica proprie, facand un pas semnificativ catre sustenabilitate si eficienta energetica prin instalarea a 160 de panouri fotovoltaice la Centrul National de Tenis din Bucuresti. ...continuare.

Zelenski a ajuns in Singapore pentru conferinta Shangri-La. Liderul ucrainean aduna sprijin din regiunea Asia-Pacific pentru un summit de pace

publicat 2024-06-01 15:15:09 (Mediafax)
Zelenski a ajuns in Singapore pentru conferinta Shangri-La. Liderul ucrainean aduna sprijin din regiunea Asia-Pacific pentru un summit de pace Intr-o declaratie pe platforma de socializare X, Zelenski a spus ca a venit in Singapore pentru a aduna sprijin din regiunea Asia-Pacific pentru un summit de pace planificat pentru 15-16 iunie in Elvetia. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.